Last edited by Kaka Leite : 24.Ocak.2013 at 19:40
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kim kazanıyorsa kazansın AMA "temiz" kazansın.
FM Gazetesi
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç.Erken olması ve bizim evimizde olması avantajdır.Sezonun en önemli ve kritik maçlarından biri.Sneijder kulübede olur diye düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
vay anam vay. Maç dediğin böyle olur. Öyle aman aman transferleri olmasa da BJK takımının oynadıgı futbol cok zevkli ve üst düzey ki sezon başında ben de dahil çoğu insan böyle olmasını beklemiyordu. Futbolda isimlerin değil takımın sahaya cıkıp oynadıgını kanıtladı. Gs transferleri ve isimleriyle kagıt uzerinde favori gozukse bile bence bu maçın favorisi yok. Kısacası BJK kazanırsa bile hiç şaşırmam. Zira çok hızlı ve tempolu oynayabiliyorlar. Kontrataklarda Gs savunmasının ağırlıgından ve az adamlıgından yararlanabilirler. BJK'ın Messi'si Olcay'a çok dikkat etmek lazımdevre arasında son vuruşları üzerine özel çalışma uygulandığını düşünüyorum. Fernandes ile Oguzhan'da oynayacak sanırım. Selcuk ve Melo'dan daha hareketliler fakat Gs tempoyu düşürüp pas trafigine girerek ortasahada hakimiyeti alır gibi geliyor bana.
Herseyden ote zevkli bir karşılaşma olacak.
Kazanacağız ama zorlanarak, sahadaki oyuna bakarsak beraberlik olasılığı en yüksek sonuç ancak ben bu hafta takımdan iyi bir oyun bekliyorum. İddaa'nın oranları kadar favori durumda olduğumuzu da düşünmüyorum, bizim avantajımız içerde oynamak, kadro derinliği, Beşiktaş'ın avantajı ise baskı olmadan rahat oynayacak olması. Rakip kadar koşup, mücadele edersek kazanırız diye düşünüyorum.
Çok kritik bir maç, zira kazanan taraf haftayı lider kapatacak. Sadece kazanmak veya lider olmaktan da öte olabilir ama bu maç. G.Saray alırsa, en yakın takipçisiyle fark 5'e çıkacak ve moral motivasyonu üst düzeye gelecek; Beşiktaş kazanırsa da, rakibini kendi sahasında yenerek liderliği almış olacak ve büyük bir sükse yapacak. Bu da ligin daha sonraları için müthiş bir özgüven yaratacak takımda.
Görkem'in dediği gibi, temiz bir maç olsun ve kazanan hakkıyla kazansın; kaybedersek de alkışlamayı biliriz.
guzel ve zevkli mac olur insallah kazanan biz oluruz skor tahminim 3-2.
Fatih Terim ile 16 derbide sadece 1 kere yenilmişiz, bu 16 maçta Selçuk İnan 6 gol, 10 asist ile oynamış.
Detaylar ve güzel bir maç önü yazısı için;
http://www.galatasaray.org/futbol/su...aber/15848.php
Saçma sapan gol yiyelim son saniyede 3 tane de gol yesek olur ama hakem hatasıyla gol yemek istemiyorum, en çok sinirimi bu bozuyor.
İnşallah güzel bir maç olur. Kazanırsak tadından yenmez berabere kalsak idare eder, yenilirsek de canımız sağolsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maçı ESPN+ canlı yayınlayacakmış Brezilya'da
Ligin yayın haklarını mı almışlar sadece bu maçın mı ?
https://twitter.com/ArnaldoESPN/stat...44264476250114
valla bu maclik olabilir belki hatta italyada ligtv ile anlasma sagliyabilirmis ilerliyen gunlerde oyle diyorlar.
espn+ brazil, spor toto süper lig'in yayın haklarını satın aldı. süper lig karşılaşmaları bundan böyle her hafta espn+ brazil'den yayınlanacak.
bu gelişmeler üzerine, pazar günü 19:00'da türk telekom arena'da oynanacak galatasaray-beşiktaş derbisi espn+ brazil kanalı yayın akışına eklendi.
böylece süper lig karşılaşmaları ilk defa türkiye dışında bir ülkede her hafta yayınlanmış olacak.
ilk yayın galatasaray - beşiktaş karşılaşması ile başlayacak.
--- alıntı ---
Maç hakkında yorumum inşallah almeida ve fernandes oynar ve hakem hatasıyla gol atmayız sonuçta beşiktaş kaybederse bahane bulmasın
Hala bu karşılaşma için besiktasa laf atanlar varya utanmıyorsunuz dımı ? zorla ınsanı konusturucaksınız, ulan zaten ınonudekı macta buragın kendını yere atmasıyla kurtuldunuz hala bahane bulmadan bassedıyorsunuz arıf erdem 1 burak yılmaz 2 bakalım daha nıcelerınıde gorucez galıba....
Sneijder transferiyle kulüp olarak bi havaya girdik, güzel gidiyor işler fakat ben Beşiktaş'ın yeneceğini düşünüyorum ama ankette Galatasaray'ı işaretledim, gönlüm elvermedi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Almeida yetişirse;
McGregor
Hilbert - Sivok - Toraman - G.Süzen
Necip - Fernandes - Oğuzhan
Holosko - Almeida - Olcay
Almeida yetişmezse;
McGregor
Hilbert - Sivok - Toraman - G.Süzen
Veli - Necip - Fernandes - Oğuzhan - Olcay
Holosko
-----------------------------------------------
Dentinho'nun her iki durumda da yedek kalacağını düşünüyorum; ancak, Almeida yetişmezse, oynaması taraftarıyım ben. Veli'nin bölgesine Holosko, Holosko'nun bölgesine de Dentinho geçer bu durumda.
Kıran kırana geçecek bir maç. Sneijder'i izlemek için sabırsızlanıyorum; ama oynayacağını hatta kadroya bile gireceğini düşünmüyorum.
Ligin ilk yarısında ki gibi bir maç olur top bir o kalede bir bu kalede. Sonucu tam kestiremiyorum o yüzden ankette beraberlik dedim. Ama Beşiktaş'a karşı bu sezonluk bir sempatim var. O nedenle onların kazanmasını isterim.
Muslera - Sabri Semih Dany Riera - Hamit Melo Selçuk Emre - Burak Elmander'le 4-4-2 şeklinde maça başlarız. Gidişata göre 2. yarının başında veya 60-70 arasından itibaren Sneijder girer bir forvet çıkar 4-2-3-1'e döneriz.
Screw you guys, I'm goin' home
Defansın kanatları sıkıntılı olmasa çok rahat alırdık maçı.Ama Sabri ve Riera'nın performansı maçta kilit rol oynayacaktır.Saçmalamazlarsa rahat bir galibiyet alırız.Sneijder yedeklerde olur.Duruma göre son 15 dk. gibi girebilir.3-1 alırız diye düşünüyorum maçı.
Sneijder Beşiktaş'ın kasetlerini istemiş.
İki takımında dengeleri eşit hemen hemen. Zorlu bir mücadele olacağı kesin. Ben berabere biteceğini düşünüyorum ama ankette Beşiktaş'a verdim.Hak yenmeyen, temiz bir karşılaşma olur umarım.
Canım FEDA olsun sana !
Şimdi bu süper ligin yayın haklarını alan tv espn tv digiturkde var oradan izleyenbilirmiyiz macı ?
Bence 4-2 kazanırız.Beşiktaş'ın eksikleri var. İnşallah eksiklerden dolayı savunma oynamaya falan karar vermez Samet Aybaba.eğer her zamanki gibi hücumu düşünen bir beşiktaş olursa biz kazanırız ama kapanıp,kontra oynarsa Beşiktaş kazanır...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Beşiktaşı hakkı yendi ama bu kadar da abartılacak bir olay değil gidip başkanın başkan yardımcın 2 ay açıklama yaptı affedersiniz ama burak a edilmedik laf kalmadı emek hırsızı dendi karaktersiz dendi futbolcu değil ve bir çok şey dendi..Şayer burak da bir insan ve kimsenin üstüne bu kadar gidilmemesi gerek ne yazık ki beşiktaş taraftarı hakkı yendiğinde çok abartıyor 2 sene önce kendi takımımdan örnek vereyim futbolcu eliyle top bile kurtardı ama kimse bu kadar açıklama yapmadı 1 hafta sonra unutulmuştu...
İki takımda BAHANE bulmayacağı bir maç olsun ne hakem zarar görsün maç sonunda ne de oyuncular çünkü büyük takımların hepsi karşısındaki güçsüz biri olunca üstüne çıkıyor demedik laf bırakmıyor
Nasıl kazanırsak kazanalım her türlü şerefimizle kazanacağımız için sorun yok. İnşallah güzel bir galibiyet alırız.
Zaten nedense inönü maçlarındaki derbilerde hep bir sekılde besıktas hakem tarafından magdur durumda kalıyor gecen sene almeidanın golu sayılmadı bu senede buragın kendını yere atması penaltı sayıldı... bu macta ılahı adalet yerını bulacagına ınanıyorum bu macta.
Sezonun en rahat oyununu oynayıp revire dönmüş Beşiktaş'ı farklı bir şekilde yeneriz.
Skor tahminim 5-1.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp