Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Çek Cumhuriyeti maçı aday kadrosu belli oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Çek Cumhuriyeti maçı aday kadrosu belli oldu

A Milli Takım Futbol Takımı'nın, 6 Şubat 2013 Çarşamba akşamı Manisa'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı hazırlık karşılaşması öncesinde kadrosu açıklandı.
    Türkiye, 6 Şubat Çarşamba günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Mücadele saat 20:15'te başlayacak.
    Ay-yıldızlı takımın kadrosu, şu isimlerden oluşuyor:
    KALECİ: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standard Liege)
    DEFANS: Bekir İrtegün (Fenerbahçe), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray), Ömer Toprak (Leverkusen)
    ORTA SAHA: Necip Uysal (Beşiktaş), Alper Potuk (Eskişehirspor), Caner Erkin (Fenerbahçe), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Hamit Altıntop (Galatasaray), Selçuk İnan (Galatasaray), Ahmet İlhan Özek (Karabükspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Sercan Sararer (Greuther Fürth), Mehmet Ekici (Werder Bremen)
    FORVET: Mevlüt Erdinç (Rennes), Burak Yılmaz (Galatasaray), Umut Bulut (Galatasaray)
    Kaynak | Ntvspor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ahmet İlhan'ın olması bir şeylerin değiştiği gösteriyor ama necati nasıl olmaz ve caner neden kadroda bir ben anlamıyorum herhalde ve neden sol bek ve sağ bek alternatifi yok

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ahmet İlhan'ın olması bir şeylerin değiştiği gösteriyor ama necati nasıl olmaz ve caner neden kadroda bir ben anlamıyorum herhalde ve neden sol bek ve sağ bek alternatifi yok
    Caner'in neden var olduğu bu yazıda saklı aslında.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    caner sol bek alternatifi mi ? yeni malatyaspor maçı canerin solbekte oynayamıcağının en büyük kanıtıdır hala canere sol bek alternatifi olarak bakıyosa vay o hocanın haline zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necip sonunda alındı kadroya. Oğuzhan'ın da alınması bekliyordum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Arkadaş bu Caner'de ne buluyor hocalar anlamıyorum ve defansta beklerin yedeği yok şaka gibi. Hamit sağ bek Caner sol bek yedeği ise bu hoca maç izlemiyor demekki. 80 tane aynı tarzda orta sahaya ne gerek var arkadaş. Hayatım boyunca böyle saçma oyuncu seçimi görmedim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Caner'in defans konusunda yeterli olduğunu düşünmüyorum aslında futbol konusunda da öyle düşünüyorum bence mankenlik gibi sektörlere geçmeli

Son olarak bu mantıkla bakarsak Hamit'in de sağ bek oynaması gerekiyor Hamit kaç kere sağ bek oynadı Galatasaray'da?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    caner sol bek alternatifi mi ? yeni malatyaspor maçı canerin solbekte oynayamıcağının en büyük kanıtıdır hala canere sol bek alternatifi olarak bakıyosa vay o hocanın haline zaten
    Aslında tam olarak öyle bakmıyodur da hani ihtiyaç olursa çekerim diyodur.

Ayrıca bu kadar tepki görüyor Caner ben de Hamit'in alınmasını doğru bulmadım, bir maç iyi 3 maç kötü Caner böyle değil yapabilecekleri belli ve bana göre verilen görevi yerine getiriyor.

Hamit kötü oynadığında ise çekilmez bi oyuncu oluyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Volkan-Ömer-Semih-Gökhan-Hasan-

geri 5li böyle olur ama ileriyi bilemem

emre , arda ve burak banko oynarda

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Biz şimdi 2014'e %90 gitmiyoruz bu takımdan 2016da oynayamayacak adamı neden çağırıyorlar(Emre,Volkan,Hamit)

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tek kişilik kontenjandan Necip'i almış bu kez demek. Ayıp olmasın diye Beşiktaş'tan bir oyuncu ekliyor. Beşiktaş'tan almasın hiç kimseyi bu kadar basit. Milli mesele olmasa kulüp çağırdığı tek oyuncuyu da göndermesin diyecek noktaya getirdi taraftarı.

Kendi taraftarının bile beğenmediği Caner'i alıp, belki de ligin en formda 3,4 kanat oyuncusundan biri olan Olcay'ı almıyor. Caner'i geçtim Sercan Saraer şimdiye kadar ne yapmış ki bu adam Milli takımın değişilmesi oluyor. Böyle vizyonsuz adamları Milli takımın başına geçiriyorlar sonra Milli takım başarılı olacak he he..

Selçuk İnan'ı almış. peh. Kesin bu adamı yine oynatmayacak. Schalke maçı öncesi moral falan bırakmayacak adamda. Galatasaray taraftarına bu konuda hak vermemek elde değil hani. Daha önce yapmadığı şey mi yine yapar.

Yazık. Oyuncu bazında çok iyi bir jenerasyon var aslında ama çıkarlar uğruna bile Milli takımı batırıyorlar. Hiddink'in yaptığı her açıklama doğruydu. Görev başındayken eleştiriliyordu falan ama yanlışları birilerinin yüzüne çarpıyordu. İşlerine gelmeyince adam eleştiriliyordu.
    Last edited by Mamadou : 01.Şubat.2013 at 19:45 Reason: Sakin

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Biz şimdi 2014'e %90 gitmiyoruz bu takımdan 2016da oynayamayacak adamı neden çağırıyorlar(Emre,Volkan,Hamit)

Kaleciye katılmıyorumda çünkü kale için yaşın önemi yok emre ve hamit 2016 da kaç yaşında olcaklar ve yarınların Türkiyesi kuruluyor cümlesindeki 70 milyonluk ülkede yarınlarımız Emre, Hamit mi? yoksa Oğuzhan, Salih, Emre Çolak, Veysel Sarı, Serdar Aziz'lermi bendemi problem var. Bıçak kemiğe dayandıktan sonrada bunları oynatırlar ve yarınlarımız öbürsü günlerimiz olur biz alıştık....

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Kaleciye katılmıyorumda çünkü kale için yaşın önemi yok emre ve hamit 2016 da kaç yaşında olcaklar ve yarınların Türkiyesi kuruluyor cümlesindeki 70 milyonluk ülkede yarınlarımız Emre, Hamit mi? yoksa Oğuzhan, Salih, Emre Çolak, Veysel Sarı, Serdar Aziz'lermi bendemi problem var. Bıçak kemiğe dayandıktan sonrada bunları oynatırlar ve yarınlarımız öbürsü günlerimiz olur biz alıştık....
    Ercan Taner'in yazısını herkes okumalı bu ülke genç antrenörü diye Ersun Yanal ve Tolunay Kafkas'ı getirdi şimdi nerdeler futbol takımı çalıştırıyorlar bu ayıptır kendi kendimize ihanet ediyoruz ve bir açıklama yapılır biz hata yaptık 2014 e zaten gidemeyiz bu dakikadan sonra denilir biz gençlere şans vereceğiz her sonuca da açığız denilir yukardaki adamlar çağırılır zaten başarı oynayarak gelir Hakan Şükür Galatasaray'da 21 yaşında oynamaya başladı Arif Erdem 20 yaşında Okan Buruk 19 yaşındaydı Tugay 17 Bülent 16 Arda 18 Emre 16 Şifo Mehmet Beşitaşa 21 yaşında gelmiş Tuncay 20 Nihat Kahveci ise 18 yaşında takımlarında oynamaya başlamış yeterli olmuştur sanırım

Evet yine bir milli takım aday kadrosu ve yine ölümüne tartışma ortamı

Hayırlı olsun umarım güzel bir futbol görür ve geleceğe umutla bakarız.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yeni malatyaspor maci mi ben bile izlemedim o maci fb li olarak. cok dikkatli bir gozlemciymissiniz, potansiyelli her futbolcuyu takibe aliyorsunuz galiba ama canerin sol bekteki zaafiyeti icin o kadar geriye gitmeye gerek yok, velhasil konuda haksiz degilsiniz. katiliyorum. solda caner, sagdaysa hamit alternatif olarak dusunulmus olmali bek icin. kisitli kadro seciminde bazan bazi bolgeler icin alternatifler yaratirken baska pozisyonlari da oynayabilen oyunculari kadroya katmak onemli. o oyunculardan daha efektif yararlanilabilir cunku. bir cok bolgeyi doldurabilecek kapasitede boyle oyuncular.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yeni malatyaspor maci mi ben bile izlemedim o maci fb li olarak. cok dikkatli bir gozlemciymissiniz, potansiyelli her futbolcuyu takibe aliyorsunuz galiba ama canerin sol bekteki zaafiyeti icin o kadar geriye gitmeye gerek yok, velhasil konuda haksiz degilsiniz. katiliyorum. solda caner, sagdaysa hamit alternatif olarak dusunulmus olmali bek icin. kisitli kadro seciminde bazan bazi bolgeler icin alternatifler yaratirken baska pozisyonlari da oynayabilen oyunculari kadroya katmak onemli. o oyunculardan daha efektif yararlanilabilir cunku. bir cok bolgeyi doldurabilecek kapasitede boyle oyuncular.
    ordan kastım 2. 3. lig futbolcuları karşısında bile rezil oldu caner bütün golleri onun kanatından attılar he bunu anlamak istemiyosan yapcak bişey yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nuri Şahin klişesinden bir vazgeçemediler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ordan kastım 2. 3. lig futbolcuları karşısında bile rezil oldu caner bütün golleri onun kanatından attılar he bunu anlamak istemiyosan yapcak bişey yok
    Doğru şeyi yanlış savunuyorsun. Senin hatan burda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nuri sahin , mehmet ekici ? gereksiz adamlar hazir oyuncular degil kendi takimlarinda oynuyamiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

şu milli takıma hic bir zaman hazır oyuncu cagırmayacaklar sanırım. hep isimle mi hareket ediliyor anlamıyorum ki !! Sürekliligi olan oyuncuları secse kimse birsey demez ancak secimler nedense hep yanlıs..Adil secim yap kardesim formu iyi olan oyuncuları sec bu maclarda kaybetsende denemiş olursun suanda kaybetsende birsey farketmiyor sonucta. kendi takımında oynamayan oyuncuları seciyorsun sonra takımın tıkır tıkır pas yapmasını bekliyorsun.. milli maclarda artık heyecan duymuyorum ben..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hiddink Türkiye'de yaşamıyor, maç izlemiyor ve kadro seçimlerini başkası yapıyor diye eleştiriyorlardı. Acaba Abdullah Avcı Türkiye'de yaşamasına rağmen maç izliyor mu? Kadroyu kendisi mi seçiyor? bunları araştırmak lazım, böyle saçma bir kadroyu ancak ya futboldan anlamayan ya da rüşvet alan birisi seçer.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Necip ve Ahmet İlhan dışında her zaman bildiğimiz adamlar işte! Necip'i de almasaydı kadroya, pek bir şey değişmezdi (!)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

arjantin ya da brezilya gibi bir havuzumuz var da ben mi bilmiyorum. elestriler yersiz bence. hangi kadro olursa olsun tartisma bitmez. fazla secenek de yok ki, neyi tartisiyoruz anlamis degilim hangi dunyada yasiyorlar bu elestirenler ya da neyin kafasindalar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

arjantin ya da brezilya gibi bir havuzumuz var da ben mi bilmiyorum. elestriler yersiz bence. hangi kadro olursa olsun tartisma bitmez. fazla secenek de yok ki, neyi tartisiyoruz anlamis degilim hangi dunyada yasiyorlar bu elestirenler ya da neyin kafasindalar
    İnsanlar şahsi düşüncelerini de mi yazamayacak, yoksa sizden destur mu alacağız? Kullandığınız ifadelere dikkat edin, neyin kafasındalar, hangi dünyada yaşıyorlar falan! Biraz saygı!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o ifadelerde bir saygisizlik goremiyorum, ayrica resmi bir makamda falan miyiz. bu laflari edemeyeceksek hic girmeyelim bu foruma. benim kendi dusuncem bu sekilde, ozellikle bu kadro seciminde surekli mizmizlanmalar bana cok yersiz geliyor. ayni cumleyi yinelemekte bir sakinca gormuyorum,hangi dunyada yasiyorsunuz niye ortami geriyorsun ki anlamadim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ortamı geren, sizin ifadeleriniz. O sizin düşüncelerinizse, bu lafları edecekseniz ve ortada da herhangi bir saygısızlık görmüyorsanız, o halde başkalarının düşüncelerine de saygılı olmalısınız. Sırf sizinle, aynı şeyleri düşünmüyorlar diye insanlara neyin kafasındalar, hangi dünyadalar tarzı şeyler söyleyemezsiniz! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

Ben de, kadronun 2-3 gereksiz adamla dolu olduğunu ve formayı hak eden bazı futbolcuların kadroda olmadığını düşünüyorum. Misal, Aykut Demir ve Oğuzhan kadroda olmalıyken, Mehmet Ekici ve Bekir İrtegün kadroya alınabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

daha yazicam da buyukluk bende kalsin hadi. saygisiz da olduk lahana tursusu da. daha neler gorucez bakalim. haydi iyi forumlar...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

daha yazicam da buyukluk bende kalsin hadi. saygisiz da olduk lahana tursusu da. daha neler gorucez bakalim. haydi iyi forumlar...
    Şahsınıza hakaret ettiğim yok, lafları yanlış yerlere çekmeyin! Bu benim düşüncem deyip başkalarının düşüncelerine neyin kafasındasınız dediğiniz için, bu tarz durumlarda kullanılan bir deyimi yazdım ben.

Bir de kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz hâlâ, yazdığınız kelimelerle!

Size de iyi forumlar!

EDİT: Bu mesajlar da silinecektir zaten. Neyse...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abdullah Avcı kafasındaki 11 i belirleyip geri kalan kişileri rastgele çağırıyor.Kadro seçimi bunu gösteriyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tunay Torun yok, ilginç..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri