1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: orjinal oyun alınca sorun olmayacak mı

Default orjinal oyun alınca sorun olmayacak mı

Ben korsan indirdim ama crash dumps ***** vs derken oyunu oynayamadım.Orjinal oyun almayı düşünüyorum , alınca hiç problem olmayacak mı

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Kasım ayından beri orjinal oyunla oynuyorum daha bir kez bile teklemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Hata olmaz diye birşey yok.Bazı arkadaşlar online oyunda filan hata alıyorlar.Ancak ben de bugüne kadar hata almadım oyundan hiç.

Ben de hiç hata almadım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben 3 hafta oynadım hiç hata almadım şu an başkası oynuyor benim yerime ondanda bir tane bile şikayet gelmedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende hiç crash dumps almadım ya da 1 tane aldım hatırlamıyorum o kadarını net olarak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Alma ihtimalin yüksek ancak ben bireyselde bugüne kadar crash almadım,sadece online oyunda alıyorum crashi,sorunlu bir seri olmuş almanı önermem

Online hiç oynamadım, ben bireysel olarak oynarken hiç bir hata almadım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Son 3 günde 1 crash dumps 2 tane microsoft c+ mı ne o tarz bir hata aldım ancak 3 gün önceye kadar bir hata bile almadım.Zaten bu tarz hatalar oyun yüzünden değil kullanıcı yüzünden oluyor.Orjinal alırsan arada ki farkı anlarsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

hiç bi sorunun olmaz kardeşim olsa bile oyunun orjianal olduğu için fm nin resmi sitesindeki forumdan detek filan alırsın bizde yardımcı oluruz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Şimdiye kadar bireysel oynarken hiç hata almadım tabi online oynarken bir arkadaşım oyunuma bağlanamadı başka hiç bir sorun olmadı alacaksan kesinlikle orijinal almalısın

Sorunu bilmem ama hırsızlık yapmamış olacaksın

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

durumun varsa al kardesim hic dusunme ama yoksa ona bisey diyemem ben alabilecek duruma geldigim anda bastim parayi orjinal aldim bundan sonra da hep oyle yapacam insallah hic bi sorunda yok cok sukur

Korsan oyun ile ilgili pc de ne varsa sil.. Ve face pack, logo gibi yamaları yükleme oyuna.. Crush dumps sorunu yaşamassın. En azından ben hiç yaşamadım.. 30 tl ye orjinal oyun , Değer mi .. Bence serinin en iyi oyunu.. Fazlası ile değer...

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

online için bişey diyemem ama single player oynayacaksan forma logo gibi yamalarda sorun yaşamadım ben hiç

Quote Originally Posted by capkin84 View Post
    Korsan oyun ile ilgili pc de ne varsa sil.. Ve face pack, logo gibi yamaları yükleme oyuna.. Crush dumps sorunu yaşamassın. En azından ben hiç yaşamadım.. 30 tl ye orjinal oyun , Değer mi .. Bence serinin en iyi oyunu.. Fazlası ile değer...
    serinin en iyi oyunu??????????????????

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu konu bu kadar süre nasıl açık kalıp gözümüzden kaçtı anlamadım.

Kilitlendi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri