Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
3. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

1 33.33%
  • Berabere

0 0%
  • Bursaspor

2 66.67%
1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Bursaspor | STSL 23. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Gaziantepspor - Bursaspor | STSL 23. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İLK YARI SONUCU | Gaziantepspor 1 - 1 Bursaspor ( Goller : 27' Sernas / 38' Pablo Martin Batalla )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cuneyt çakir saka gibi penalti caldi 2-1 antep yeniyor

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hikmet Karaman'a oh olsun,Bülent hocam'a helal olsun

Zaten futbol namına birşey ortaya koyamıyoruz, üstüne bir de şöyle hakem yönetimleri gelmiyor mu çıldırıyorum! Tüm güvenimi kaybettim, ligimizin en beğendiğim en derli toplu, tutarlı gördüğüm iki hakemi var. Biri Fırat Aydınus, diğeri Cüneyt Çakır. Onlarda böyle tutarsızlık yapıyorsa sahada ben artık arkasında başka şey ararım.
    Hiç kimse beni aksine ikna edemez şu durumda, kesinlikle yükselişe geçen takımların önünü kesme üzerine yönetimler sergilendiği kanaatine vardım.

Tabi iğneyi de kendimize batırıcaz... Teknik direktör değişikliği gelip geçici bir hava yakalatır takımlara, bunu Bursaspor'da da gördük. Yalnız sahadaki oyuna futbol demek zor. Üst seviye bir ligde bir takım nasıl 80-90 top kaybıyla oynayabilir aklım almıyor...
    Last edited by Deus Dominus : 23.Şubat.2013 at 01:00

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltının penaltı ile alakası yok. Cüneyt şaşırmışın diyorum ve son dakikalarda karşı karşıya 3 pozisyonu harcayan Antep'li futbolcuların bir an önce kendilerini geliştirmelerini diliyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bursa hakkında biraz fazla iyimsermişim, öyle düşünüldüğü gibi futbol oynamıyor. Ama Cüneyt Çakır 5 dakikada maç nasıl bitirilir gösterdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Dün Cüneyt Çakır inanılmaz kötü bir maç yönetmiş. Bu adam birde Avrupa'da iş yapıyor.

Šernas'a yapılan iki tane hareket var. İlk önce İbrahim Öztürk dirsek atıyor sonra Serdar Aziz el ense falan çekiyor. O iki hareketide pas geçmiş hakem. Saçma penaltı, Bekir Ozan'ı oyundan atmaması falan. Çok saçma kararlar vermiş.

Gaziantepspor'da haftaya kesin yenilir. Bu hafta Hikmet Karaman yüzünden bu maça biraz asıldıklarını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri