Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

24 72.73%
  • Berabere

5 15.15%
  • Bate Borisov

4 12.12%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 239 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bate Borisov | Avrupa Ligi 2.Tur 2. Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Fenerbahçe - Bate Borisov | Avrupa Ligi 2.Tur 2. Maçı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçı her türlü alacağımıza inanıyorum. Özellikle ilk yarı stoperlerimizden biri oyunu katledecek bir hata yapmazsa bir şekilde gol atıp kazanırız. Ama maç kesinlikle zor geçecek, oyunu yönlendirecek oyuncu yok malesef.

Rakip takımın teknik olarak bizden bir kademe aşağıda olduğunu söylemek yanlış olmaz. Tamamen takım oyununa dayalı ve makine düzenine endeksli bir takımlar. Şampiyonlar Liginde kazandıkları maçların çoğunda tehlikeli kontra atakları ile dikkat çektiler. Kısaca bireysel olarak skoru değiştirecek olağanüstü isimleri yok. (Valbuena'nın Marsilya maçında yarattığı tehlikeyi düşününce büyük bir avantaj bu.)

Bunu bir kenara koyduğumuzda Fenerbahçe orta sahasında oyunu organize edebilecek bir isim yer almıyor. Emre ve Meireles'in olmamasından sonra takımımızın taktik değişikliğe gitmesi gerektiğini düşünüyorum. 4-4-2 bu karşılaşmada kullanmamız gereken taktiktir kanımca.

Volkan
    GG/EGEMEN/YOBO/ZİEGLER*
    KUYT/TOPAL/BARONİ/STOCH*
    WEBO/SEMİH*

* - R.Ziegler yerine Hasan Ali Kaldırım'da yer alabilir bu karşılaşmada.
    * - Aykut Kocaman'ın manevi oğlu gibi gördüğü Caner'i bu maçta kesmek zorunda olduğunu düşünüyorum. Stoch gibi rakip savunmayı karıştırabilecek, adam geçip şut atabilecek veya orta kesebilecek hızlı bir adamı kullanmalı.
    * - Kadroya Semih'i dahil etmemin nedeni Sow'un sakatlığının olması ve büyük ölçüde karşılaşmaya yetişemeyecek olmasıdır. Semih ilk on bir oynamayacaksa 4-4-1-1 sistemi ile Stoch'u serbest oyuncu yapıp Caner'i ilk on bire dahil edebiliriz ama yazdığım kadronun arkasındayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuk-Topal-Cristian her türlü gol yedirir, Yiyeceğin bir gol kafadan 2 gol atmanı gerektirecek, Kapalı savunmalara karşı çok başarılı (!) olduğumuzu söylememe gerek yok sanırım : ) Bu yüzden Umarım bu üçlü ile çıkmayız ama sistem de değişmeyeceğine göre bu üçlüyü görmek mümkün, Allah yardımcımız olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Fenerbahçe Eğer Kazanmak İstiyorsa Takım Savunmasında 0 hata yapmak zorunda aksi taktirde gol yenilirse geri dönüşü olmaz allah temsilcimizin yanında olsun

Adamlar deli dehşet kontro futbolu oynuyor,risk her zaman var

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Meireles yok iken açık konuşayım bu takımda ayrı bir ruh oluyor.

Keşke Salih ile oynasa ama zor diye düşünüyorum, Selçuk oynar gene rakip de eğer deplasmanda farklı oynamıyor ise çok pozisyona giren bir takım değil.

Geçen maç net bir şekilde gördük bunu sadece pas yapabildiler. Caner bu maç oynamalı diye düşünüyorum ben geçen maç girdiğinde bile hırslıydı ve topu ileri taşıyabilmişti.

Pozisyon yaratma sıkıntımız var umarım bu maç o yine tekrar etmez yoksa rakip o zaman tehlikeli olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

caner: tuncay'ın istikrarsızı ve özverisizi. aynı tuncay gibi dağınık ve zaman zaman lakayt. yıllardır saf kanat oyuncusu olarak sadece dia'yı görebildik. kanatlarımız işlese çok güzel olacak da... nerdee...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İşi ilk yarıda bitirmemiz lazım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sabır tur için anahtar sözcük.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İçimde bu maç Salih'in oynıyacağına dair bir umut var hatta daha fazlası var hayırlısı bakalım. Sow umarım maça yetişir. Sow - Webo - Kuyt rakip takımlar adına her zaman tehlike oluşturur.

Volkan
    GG-Bekir-Egemen-Hasan(Ziegler)
    Topal
    Cristian-Salih
    Kuyt------Webo---------Sow

gibi bir şey görebiliriz. Sow yetişemez ise Caner oynar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe 60'a kadar iki fark yapmalı bence. Çok stratejik bir maç. 60'a kadar oyun 0-0 giderse rakip maç boyunca sert oynayacağı için direnci artacaktır. Rakibe yediği iki golde tek golün yeteceği bir maç. Onun için ilk maçta alınan beraberliğin o kadar büyük bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. İkili maçta sahanda gol yemiyor isen her türlü şansın var. Fenerbahçe'nin maça baskılı bir oyunla başlayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk golü F.Bahçe'nin atması çok önemli. Bu şekilde turu geçmesi daha da kolaylaşır. İlk golü BATE atarsa da, panik yapmamak lazım. Stres ve baskı, daha da zorlaştırır işi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Fenerbahçe 60'a kadar iki fark yapmalı bence. Çok stratejik bir maç. 60'a kadar oyun 0-0 giderse rakip maç boyunca sert oynayacağı için direnci artacaktır. Rakibe yediği iki golde tek golün yeteceği bir maç. Onun için ilk maçta alınan beraberliğin o kadar büyük bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. İkili maçta sahanda gol yemiyor isen her türlü şansın var. Fenerbahçe'nin maça baskılı bir oyunla başlayacağını düşünüyorum.
    iki gol yiyen rakibe neden tek gol yetsin ki? ben mi yanlış anladım yoksa biraz karmaşık mı yazdınız o cümleyi?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seyircisiz olması işi biraz zorlaştıracaktır. Skor ne olursa olsun turu geçen taraf oluruz diye düşünüyorum. Başarılar Fenerbahçe !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    iki gol yiyen rakibe neden tek gol yetsin ki? ben mi yanlış anladım yoksa biraz karmaşık mı yazdınız o cümleyi?
    Yok yahu ne yanlış anlaması. Okuduğun gibi ben yanlış yazmışım Rakip ilk maçı 1-0 kazanmış gibi yorumlamışım. Şöyle düzelteyim rakibin atacağı tek gole iki gol atması gerekecek Fenerbahçe'nin.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

En korktuğum şey fenerin 1-0 öne geçmesi sonra oyunu kontrol altına alması fakat batenin son dakikalar bastırıp golü atması 1-1 bitmesi inşallah korktuğum şey fenerin başına gelmez

Selçuk ve Topalla başlarsak kazanamayız.

Volkan - Yobo- Egemen - Ziiegler - Gökhan - Topal - Salih - Cris - Sow - Kayt - Sow

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Miereles ve Emre yoksa orta saha yok demektir.Topal Ofansif olarak hiç destek veremez.Selçuk-Topal oynarsa tam intihar olur bu maç.Salih Baroni oynaması lazım.Baroni ne yapıcağı belli olmuyor.

Stoch artık görmek istiyorum.Baroni'ye bu kadar sabreden Aykut Kocaman neden Stoch oynatmaz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol yememek her şeyden önemli bu maçta. Yersek çıkarıcam diye 90dk yırtınırız. Gerekirse dk 80 maç 0-0 olsun.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Selçuk ve Topalla başlarsak kazanamayız.

Volkan - Yobo- Egemen - Ziiegler - Gökhan - Topal - Salih - Cris - Sow - Kayt - Sow
    Gökhan'dan sonra Sow'u da mı genetik kopyaladınız

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe kontrollü başlamalı.Eğer bir an önce golü bulayım diye saldırırsa rakip kontradan gol bulup turu cebe koyar. inşallah bu hafta ülke futbolu adına güzel sonuçlar alırız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Fenerbahçe, Trabzon maçında ki gibi topu ayağında tutabilirse tur çok rahat gelir. Çünkü rakip düz bir takım. Kontra atağa çıkabilirler. İlk maçta 10 kişi kaldığımızdan bu özelliğini kullanamadılar. Böylece etkili olamadılar. Kontra atak yemediğimiz sürece duran toplar dışında gol yemez bu takım. Çünkü çok ekstra bir futbolcuları yok gol pozisyonu yaratabilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Stoch artık görmek istiyorum.Baroni'ye bu kadar sabreden Aykut Kocaman neden Stoch oynatmaz ?
    Stoch savunma yapmıyor.

(Sow ne kadar yapıyor deme cevabını ben de bilmiyorum, fanlar cevaplasın)
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=166

İlk maçtan sonra yaptığım yorum... Geçerliliğini aynen koruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Stoch savunma yapmıyor.

Stoch 433 un solunda gayet oynar, ki asıl mevkisi o. Kimsede çıkıp burada 433 un solunda Stoch savunma yapmalı demedi. Sezon basında Stoch-krasic-sow-kuyt 4 lüsü birarada oynasın yeaa düşüncesi için savunma yapmıyor deniyordu. O 4 lüyle 442 değil 424 oynardık yani.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Stoch savunma yapmıyor.

Stoch hücum da yapamıyor ki bu sene...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Stoch 433 un solunda gayet oynar, ki asıl mevkisi o. Kimsede çıkıp burada 433 un solunda Stoch savunma yapmalı demedi. Sezon basında Stoch-krasic-sow-kuyt 4 lüsü birarada oynasın yeaa düşüncesi için savunma yapmıyor deniyordu. O 4 lüyle 442 değil 424 oynardık yani.
    Hadi ama Muhammet Stoch ne zaman yedek kalsa ortaya atılan ilk yem bu olurdu, o 4'lü zaten hiç yanyana oynamadı yanılmıyorsam kimse olmayan bir şey için medyumluk yapamaz. Yani şu takıma Messi'yi alsak ve hoca oynatmasa "Messi savunma yapmıyor" diyerek savunma psikoloji oluşturabilecek yüzlerce adam tanıyorum.

Emre'yi gönderdiğinde Fenerbahçe için en hayırlısı bu demişti. Fenerbahçe sadece o açığı kapatmak için 30 milyon TL'sından fazla para ödedi çare olmadı, Aykut Kocaman'ın gönderdiği Emre'yi Aziz Yıldırım geri getirdi ve bugün alınan onca Adam Emre'nin sol ayağı etmiyor, maçlardaki farkı görüyoruz. Aykut Kocaman'a en çok kaybettiren de bu biliyor musun ? En yakınında veya kamuoyu oluşturan insanların onun hatalarını eleştirmemesi. Rıdvan Dilmen'i hatırlarım bir Beşiktaş maçı öncesi, -bakın bırakın maç sonunu maç öncesi- Aragones Gökhan'ı stoper oynatacak diye adamı yerin dibine soktu. Fenerbahçe maçı kazandı Gökhan da maçın adamlarından biri oldu. Bugün o Rıdvan Dilmen bunca hataya rağmen sıkıyorsa soksaya Aykut Kocaman'ı yerin dibine ? FBTV'yi maç sonlarında izleyemiyorum bile bir kişi de yahu yanlış yapıyoruz demez mi ? Eh senin yöneticin çıkıyor (Kigili) "hocayla devamlı konuşuyoruz biz de bu durumu çözemedik üzerimizde nazar var herhalde bu nazarı kırmak gerek" diyor. Ötesi var mı ?

Bir insanın hatalarını telafi etmesi için önce yaptığı hatayı görmesi lazım. Aykut Kocaman'ı seven insanların ona yaptığı kötülüğün en büyüğü de bu. Aşırı savunma hissiyatı aynı hatayı tekrar doğuruyor.

Neyse maça dönelim. Buradaki -neredeyse- herkesin ortak görüşü Selçuk-Topal-Cristian'ın aynı anda sahada olmaması gerektiği çünkü önceden bu üçlünün bizi çok zor durumda bıraktığını gördük. Şu maça kadar diğer maçlarda az buçuk şans verilip maç temposu tutturulmaya çalışılsaydı elimizde Stoch ve Krasiç gibi iki kilit adamı da kullanabilirdik, elimiz daha geniş olurdu bu da bir hata ama neyse buna bir kulp bulunur : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İbrahim , kimse 433 ün solundaki adamdan defans beklemedi / beklemiyor. Bunun aksini gösteremezsin. Stoch hücumda da bir üretkenlik gösteremediği için oynamıyor, yoksa defans yapmadığından falan değil. 2.paragrafa cevap vermeyeceğim. Çünkü; konu dışı. bunu hep yapıyorsun açıkçası. her mesajında ya Aziz Yıldırım'a ya da Aykut Kocaman'a bir sallama var. bunları sohbet alanında konuş, maç konusunda maçı konuşalım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Karışmak gibi olmasın ama İbrahim adlı arkadaş sorunun kökünü bildiği için sürekli o kişilere "sallıyor" bence.
    Ha stoch oynamıs ha 4-3-3 oynamışsın ha 3-5-2. Hersey için bir bahane var. Birini savunmak oldu mu körü körüne savunmanın bir yolunu biz buluruz türk taraftarlar olarak.
    Adam her konuda sorunun başının "bu" olduğunu düşündüğü için sürekli "bu"ndan bahsediyor.
    Dışardan bir göz olarak baktığımda da bence son derece haklı.
    Siz de işinize gelmeyince burası maç konusu baska yerden konusun, işinize gelince her konu her yerde konuşuluyor ama.
    Kusura bakmayın ama bu forumda uye olup yorum yapan herkesin bu cifte standard davranışlar karşısında bir şeyler söylemeye hakkı bulunuyor bence
    Maç ile ilgili de;
    Sabırlı olmak lazım. Bate asla FB kalitesinde bir takım değil.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri