1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: İstikrar

Default İstikrar

Sinirden çıldırcam.Güncelleme geldikten sonra lazio ile kariyere başladım ligi 4. bitirdim. 2.Sene kadroyu korumama rağmen kötü sonuçlar aldım kovuldum.Gladbacha gittim 1.sene yine iyi bitirdim kadroyu korudum 2.sene kovuldum.Şimdi hannofer ilk sene Almanya kupasını aldım şuan 2.sezondayım yine kovuldum kadroma torres robbeni almışım ki oynatmıyorum da kadrom aynı yine başarısızlık yine kovuldum çıldırcam yani nasıl böyle oluyor herşeyi denedim bu oyunu 12yıldır oynuyorum yok böyle birşey ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by emrkzl View Post
    Sinirden çıldırcam.Güncelleme geldikten sonra lazio ile kariyere başladım ligi 4. bitirdim. 2.Sene kadroyu korumama rağmen kötü sonuçlar aldım kovuldum.Gladbacha gittim 1.sene yine iyi bitirdim kadroyu korudum 2.sene kovuldum.Şimdi hannofer ilk sene Almanya kupasını aldım şuan 2.sezondayım yine kovuldum kadroma torres robbeni almışım ki oynatmıyorum da kadrom aynı yine başarısızlık yine kovuldum çıldırcam yani nasıl böyle oluyor herşeyi denedim bu oyunu 12yıldır oynuyorum yok böyle birşey ya.
    E tabi 12 yıldır başarılı olmaya alıştın... Dünyada ki her menager başarılı mı oluyor? Gittiği takımdan kovulmuyor. Sence böyle daha gerçekçi değil mi?

18193476'da 1 görülen bir rahatsızlık bu, henüz çaresi bulunamadı. Adına Yılmaz Vural sendromu diyorlar

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    18193476'da 1 görülen bir rahatsızlık bu, henüz çaresi bulunamadı. Adına Yılmaz Vural sendromu diyorlar
    Erken teşhis?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Demek ki bir önceki sezon başarılı olan kadroya bel bağlamamak, aksine o kadroyu dağıtmak lazımmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

aynı sorun bende de var. güncellemeden sonra takımda bir istikrarsızlık oluştu. ne yapsam çare etmiyor. artık takıma güvenemez oldum. enteresan maçlar oynuyorum bazen takım tek kale top oynuyor gol olup yağıyorum heh tamam sonunda oldu diyorum ama bir sonraki maç hüsran

Mesaj Yetkileri