Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Football Manager 2014'ten beklentilerimiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Question Football Manager 2014'ten beklentilerimiz

Bekledim ama kimse açmadı, ben açayım madem. Konuyu açtım çünkü oyundan benim gibi memnun olmayan kimler var ve beklentileri neler merak ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Daha Miles bile düşünmemiştir bunu Görkem

ben oyunu son veritabanı güncellemesinden beri turnuva , lig hariç hiç oynamadım Hazirana saklıyorum .

ne bu acele diyorum anlayacağın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nefes alsın yeter.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha 13'ü oynayamadık abi ne 14'ü şimdi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet biraz erken oldu Ama herkesin düşüncesini merak ediyorum, kim nelerden şikayetçi ve ne gibi değişiklikler bekliyor. Ne zararı var dursun kıyıda köşede konu
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Tabiki maç motoru ve abartılan transfer ücretlerinin düzelmesi...

Hoca görüşü olsun köşeden artı köşeye de hoca yapsınlar bir tane

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Hoca görüşü olsun köşeden artı köşeye de hoca yapsınlar bir tane
    Sahayı öyle görmek güzel olabilir biraz zor olsada

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Hatasız olsun artı birşey istemiyorum.Böyle her sene güncelleme beklemekten oyun oynayamıyoruz.Artık güncellemeden de adam gibi oynamak istiyorum bilmiyorum çokmu şey istiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Herkesin aksine ben çok beğendim fm 2013 herşey tam dı bence. İlk defa bir fm serisini bu kadar keyif alarak oynuyorum.Aynı şekil 2014tede bekliyorum bir iki yenilikle tadından yenmez.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar ligi derbi veya özel büyük maçlarda koreografi (İnşallah doğru yazmışımdır ) olsun istiyorum bunu çok istiyorum ve taraftar marşları olsun birde basın toplantısı daha güzel gerçekçi olsun istiyorum bu kadar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Basın toplantısında hep aynı sorular olmasın.

Yeni özellikler olabilir.Mesela,emekli ol'duktan sonra kariyer boyunca kazandığımız paralar ile bir kulübü alabilir ya da kendi kulübümüzü açabiliriz.Eğlenceli olur aslında,biz sadece menajerin bize bıraktığı transferleri ve para akışını sağlamaktan sorumlu olabiliriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Yeni özellikler olabilir.Mesela,emekli ol'duktan sonra kariyer boyunca kazandığımız paralar ile bir kulübü alabilir ya da kendi kulübümüzü açabiliriz.Eğlenceli olur aslında,biz sadece menajerin bize bıraktığı transferleri ve para akışını sağlamaktan sorumlu olabiliriz.
    Güzel düşünce.

cm 03-04ten beri oynuyorum fakat bu seri beni oyundan soğuttu o yüzden beklentim yok.beklentiler ne kadar yüksek olursa o kadar hayal kırıklığı oluyor çünkü.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Kupa Töreni Istiyooooooommm :d

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne yenilik olsun isterdiniz? Merak ettim. Gerçekçi olalım. Fantastik şeylerden bahsetmiyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kariyere Antrenörlükten Menejerliğe Yükselen Bir Aşama Geçirsek Çok İyi Olurdu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Kariyere Antrenörlükten Menejerliğe Yükselen Bir Aşama Geçirsek Çok İyi Olurdu
    Bunu bende çok istiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir menajerin kimliğine bürünebilelim. Mesela Villas Boas ve ya Fatih Terim olabilelim.

Edit: Hatta bu hocalarken kendimizi de geliştirebilelim, yardımcı olarak alalım kendimizi mesela. Böyle tepeden inmiş gibi oluyor. Bir de favori takım, oyuncu falan ekleyebilelim artık.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007

Seneye yüksek ihtimal oynamayacağım için pek önemi yok aslında ama gözlemci, antrenör falan olunabilse iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekçi bir istegim var. Neden bizim yönettigimiz takım dışındaki takımlarda tutoring olayı yok? Örnegin ben Galatasaray'ı yönetiyorum Emre Can'ı almak istiyorum Bayern'den. Ne adamlar satıyor ne oyuncu gelmek istiyor. Herife gelecege yönelik bel baglamışlar yani. Gel gör ki adam 17 yaşında 8 kararlılıgı varsa 25 yaşında da aynı. Yahu adama bir tutoring verin. veya ppm de öyle sanırım biz ppm vermesek dünyada ppmi olan oyuncu olmayacak. Ben bu olaydan çok rahatsızım. Artı, yeni bir oyuncu aldıgımızda basın toplantısında soruyorlar bu adam dilimizi bilmiyor onla aynı dili konuşan şu şu oyuncuların uyum sürecine yardım edecek mi diye. Bunu oyuncumdan isteyecegim diyorsun. Yeni oyuncunun mutluluğunda da yazıyor şu oyuncunun uyum sürecinde kendisine yardım edeceginden mutlu diye. Bunun oyuna bir etkisi var mı? Varsa sadece basın toplantısında olmasa da asistanımız bize öneri verse şu şuna arkadaşlık etsin diye. Öyle yapalım.

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Güzel fikir.

FM benim için bitti. Hiçbir beklentim yok artık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac motorunu 3 ay icerisinde kompe degismesinler yeter Bu sene yaptigimiz taktiklerin haddi hesabi yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene herkes taktik yapmayı öğrendi
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Eskiden herkesin ilk beklentisi Türkçe olmasıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oyuncuların abilityleri sınırlı olmasın oyunluların ca değeri formuna göre pa nın 3 yada 5 değer üstüne çıkabilmesi lazım

yani oyunculara pa değeri atarken aralıklar olmalı bu aralıkların sıcalası sıklık gösterebilir oyuncuların pa değerleri - gibi olsun ama -20 ile 0 arasında her - değer için 10 pa aralık mesela oyuncumuzun pa değeri -15 olsun bu oyuncun alacağı toplam ability 150 ama bu oyun içerisinde oyununun formuna göre 140 ve 150 arasında değişkenlik göstersin

Sampiyonlar ligi öncesindeki mac toplantisinda gercekteki gibi yanimizda 2 oyuncu da sorulara cevap versin.

Ayrica arada bi oyuncular basina aciklama yapsin. Ayni sekilde yeni transferler de sehir, takim arkadaslari hoca hakkinda ilk izlenimlerini basina belirtsinler.

Özellikle Ibrahimovic, Balotelli gibi oyuncularin yapacaklari aciklamalar eglenceli olacaktir

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Sözleşme imzaladığımız ancak kendi federasyonunun uygulaması nedeniyle takımımıza hemen dahil edemediğimiz 18 yaş altı oyuncular için, oynadığı kulüple bağlantıya geçerek o oyuncunun antrenman programı konusunda isteklerde/direktiflerde bulunabilelim.

15-16 yaşlarında canavar gibi çocuklar buluyorum yurt dışından, sözleşmeyi de yapıyorum ama 18 yaşından evvel ülkesinden çıkamadığı için ve bu süreç içerisinde adam akıllı bir antrenman programı da uygulanmadığı için bunca zaman boşa gidiyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri