Bekledim ama kimse açmadı, ben açayım madem. Konuyu açtım çünkü oyundan benim gibi memnun olmayan kimler var ve beklentileri neler merak ediyorum.
Bekledim ama kimse açmadı, ben açayım madem. Konuyu açtım çünkü oyundan benim gibi memnun olmayan kimler var ve beklentileri neler merak ediyorum.
FM Gazetesi
Daha Miles bile düşünmemiştir bunu Görkem
ben oyunu son veritabanı güncellemesinden beri turnuva , lig hariç hiç oynamadımHazirana saklıyorum .
ne bu acele diyorum anlayacağın![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Nefes alsın yeter.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Daha 13'ü oynayamadık abi ne 14'ü şimdi.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Evet biraz erken olduAma herkesin düşüncesini merak ediyorum, kim nelerden şikayetçi ve ne gibi değişiklikler bekliyor. Ne zararı var dursun kıyıda köşede konu
![]()
FM Gazetesi
Tabiki maç motoru ve abartılan transfer ücretlerinin düzelmesi...
Hoca görüşü olsun köşeden artı köşeye de hoca yapsınlar bir tane![]()
Hatasız olsun artı birşey istemiyorum.Böyle her sene güncelleme beklemekten oyun oynayamıyoruz.Artık güncellemeden de adam gibi oynamak istiyorum bilmiyorum çokmu şey istiyorum.
Herkesin aksine ben çok beğendim fm 2013 herşey tam dı bence. İlk defa bir fm serisini bu kadar keyif alarak oynuyorum.Aynı şekil 2014tede bekliyorum bir iki yenilikle tadından yenmez.
Şampiyonlar ligi derbi veya özel büyük maçlarda koreografi (İnşallah doğru yazmışımdır![]()
) olsun istiyorum bunu çok istiyorum ve taraftar marşları olsun birde basın toplantısı daha güzel gerçekçi olsun istiyorum bu kadar
Basın toplantısında hep aynı sorular olmasın.
Yeni özellikler olabilir.Mesela,emekli ol'duktan sonra kariyer boyunca kazandığımız paralar ile bir kulübü alabilir ya da kendi kulübümüzü açabiliriz.Eğlenceli olur aslında,biz sadece menajerin bize bıraktığı transferleri ve para akışını sağlamaktan sorumlu olabiliriz.
cm 03-04ten beri oynuyorum fakat bu seri beni oyundan soğuttu o yüzden beklentim yok.beklentiler ne kadar yüksek olursa o kadar hayal kırıklığı oluyor çünkü.
Kupa Töreni Istiyooooooommm :d
Ne yenilik olsun isterdiniz? Merak ettim. Gerçekçi olalım. Fantastik şeylerden bahsetmiyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kariyere Antrenörlükten Menejerliğe Yükselen Bir Aşama Geçirsek Çok İyi Olurdu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bir menajerin kimliğine bürünebilelim. Mesela Villas Boas ve ya Fatih Terim olabilelim.
Edit: Hatta bu hocalarken kendimizi de geliştirebilelim, yardımcı olarak alalım kendimizi mesela. Böyle tepeden inmiş gibi oluyor. Bir de favori takım, oyuncu falan ekleyebilelim artık.
Screw you guys, I'm goin' home
Seneye yüksek ihtimal oynamayacağım için pek önemi yok aslında ama gözlemci, antrenör falan olunabilse iyi olurdu.
Gerçekçi bir istegim var. Neden bizim yönettigimiz takım dışındaki takımlarda tutoring olayı yok? Örnegin ben Galatasaray'ı yönetiyorum Emre Can'ı almak istiyorum Bayern'den. Ne adamlar satıyor ne oyuncu gelmek istiyor. Herife gelecege yönelik bel baglamışlar yani. Gel gör ki adam 17 yaşında 8 kararlılıgı varsa 25 yaşında da aynı. Yahu adama bir tutoring verin. veya ppm de öyle sanırım biz ppm vermesek dünyada ppmi olan oyuncu olmayacak. Ben bu olaydan çok rahatsızım. Artı, yeni bir oyuncu aldıgımızda basın toplantısında soruyorlar bu adam dilimizi bilmiyor onla aynı dili konuşan şu şu oyuncuların uyum sürecine yardım edecek mi diye. Bunu oyuncumdan isteyecegim diyorsun. Yeni oyuncunun mutluluğunda da yazıyor şu oyuncunun uyum sürecinde kendisine yardım edeceginden mutlu diye. Bunun oyuna bir etkisi var mı? Varsa sadece basın toplantısında olmasa da asistanımız bize öneri verse şu şuna arkadaşlık etsin diye. Öyle yapalım.
FM benim için bitti. Hiçbir beklentim yok artık.
Mac motorunu 3 ay icerisinde kompe degismesinler yeterBu sene yaptigimiz taktiklerin haddi hesabi yok
Bu sene herkes taktik yapmayı öğrendi![]()
FM Gazetesi
Eskiden herkesin ilk beklentisi Türkçe olmasıydı.
oyuncuların abilityleri sınırlı olmasın oyunluların ca değeri formuna göre pa nın 3 yada 5 değer üstüne çıkabilmesi lazım
yani oyunculara pa değeri atarken aralıklar olmalı bu aralıkların sıcalası sıklık gösterebilir oyuncuların pa değerleri - gibi olsun ama -20 ile 0 arasında her - değer için 10 pa aralık mesela oyuncumuzun pa değeri -15 olsun bu oyuncun alacağı toplam ability 150 ama bu oyun içerisinde oyununun formuna göre 140 ve 150 arasında değişkenlik göstersin
Sampiyonlar ligi öncesindeki mac toplantisinda gercekteki gibi yanimizda 2 oyuncu da sorulara cevap versin.
Ayrica arada bi oyuncular basina aciklama yapsin. Ayni sekilde yeni transferler de sehir, takim arkadaslari hoca hakkinda ilk izlenimlerini basina belirtsinler.
Özellikle Ibrahimovic, Balotelli gibi oyuncularin yapacaklari aciklamalar eglenceli olacaktir![]()
Sözleşme imzaladığımız ancak kendi federasyonunun uygulaması nedeniyle takımımıza hemen dahil edemediğimiz 18 yaş altı oyuncular için, oynadığı kulüple bağlantıya geçerek o oyuncunun antrenman programı konusunda isteklerde/direktiflerde bulunabilelim.
15-16 yaşlarında canavar gibi çocuklar buluyorum yurt dışından, sözleşmeyi de yapıyorum ama 18 yaşından evvel ülkesinden çıkamadığı için ve bu süreç içerisinde adam akıllı bir antrenman programı da uygulanmadığı için bunca zaman boşa gidiyor.