Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

14 60.87%
  • Berabere biter

5 21.74%
  • Eskişehirspor kazanır

4 17.39%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Eskişehirspor | STSL 29. Hafta

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Fenerbahçe - Eskişehirspor | STSL 29. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

En az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum rüzgarı aldık arkamıza bu saatten sonra moral olarak süper derecede takım taraftarda aynı şekilde.3-1 skor tahminim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe'nin Galatasaray maçına kadar fire vereceğini sanmıyorum. Galatasaray maçına kadar olan dört maçı kazanırlar. Eses'in ikinci yarı formu düştü zaten. Fenerbahçe 2-0 , 3-1 kazanabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Umarım Emre'nin oynamadığı son maç olur. Sow ve Emre yokken her türlü zor geçiyor maçlar, Salih kesinlikle oynamalı.

Takım bu kadar moralliyken Kadıköy'de artık puan vermeyiz, taraftar da kendine geldi ciddi bir güç oluşturuyorlar. Yine de ben rahat bir galibiyet olacağını zannetmiyorum. Alper ve Erkan Zengin iyi tutulursa gol yemeden kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe öyle ya da böyle, bir şekilde kazanacaktır. GS maçına kadar sadece Kayserispor karşısında fire verebilir, onun dışında vereceğini sanmıyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe baskılı oynayan taraf olur ancak maçın kazananı olmaz diye düşünüyorum ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini diliyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

eskisehir cok iyi bir takim, alper potuk gibi cok iyi bir oyuncuya sahipler. gecen sene alabilseydik onu salih ve alperle muazzam bir ortasahamiz olurdu. bu maca dair tek tesellim eskisehirin son haftalardaki formsuzlugu, ligde hedefi kalmamis bir takim. kupa macini da dusunerek cok fazla zorlayacaklarini dusunmuyorum. kazaniriz. MS-1 / 1.30 (:

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Es-es'in de az da olsa umudu var avrupa için.Kadro kalitelerinden bahsetmeye gerek yok zorlu maç olacaktır oranlar da sürpriz olabilir diye bağırıyor 02 denenir gibi.Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

Allah izin verirse maçta olacağım.

3 0 kazanırız.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Fenerbahçe kazanır Galatasaray maçına kadar kayıpsız devam eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bir Ersun Yanal klasiği izliyoruz bu sezon da. Yönettiği takımlar ligin ilk yarısında eser, ikinci yarısında ise düşüşe geçerler.

Geçen haftaya kadar 6 maçtır galibiyetleri yoktu. Son 7 maçtaki ilk, ligin 2.yarısındaki ikinci galibiyetlerini aldılar Sivas karşısında.

Genede her sonuca açık bir maç diye düşünüyorum. Sow ve Emre'nin olmayışına karşın Avrupa'da yarı finale çıkmanın morali var Fenerbahçe'de. Bakalım neler olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Eskişehirspor 20 maç kazanamasada büyüklere karşı oynar .. Fenerbahceden puan alır..3-0 falan demiş arkadaşlar şaka gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu saatten sonra kadıköyde puan vermeyiz,3 farklı galibiyet bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Özgür Çetin View Post
    Eskişehirspor 20 maç kazanamasada büyüklere karşı oynar .. Fenerbahceden puan alır..3-0 falan demiş arkadaşlar şaka gibi
    4-0 yeneriz

galatasarayin puan kaybedeceğini düşündüğüm haftada rahat geçeriz. fark bekliyorum.

Volkan - gökhan - yobo - egemen - hasan - raul - salih - cris - kayt - caner ( sow) - webo

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    4-0 yeneriz
    5-0 aliriz, yok mu arttiran

saka bir yana, sona yaklastikca cimbom sikmaya basladi. puan kaybetmiyor adamlar (: bizim icerdeki en zor maclarimizdan biri. mutlaka kazanmamiz sart oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    5-0 aliriz, yok mu arttiran
    11-0 yeneriz rekor yaparız tur:

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

yarın caner de sow da yok. stoch inşallah asılır maça hocasının yüzünü kara çıkartır.ya da krasic..

sow olsaydı galibiyetten çok şüphe duymazdım ama o bölgede şimdi hiç oynamayan ya krasic ya stoch oynayacak onların performansı kilit noktamız olur

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Webo da sakatlanırsa Fenerbahçe' nin şampiyonluk hayalleri suya düşer. Galatasaray bu akşam kazandıktan sonra Fenerbahçe bu maçı kaybetmeyecek tek farkla kazanacaktır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sow yoksa Webo'da oynamasın bence. Gerekirse Kuyt merkeze geçer sağda Topuz solda Krasiç oynar ama yapmaz öyle bir şey. Webo oynar , Kuyt sola Topuz sağa geçer.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yarın maçı kazanabiliriz ama pek Şampiyonluk umudum yok, 4 puan çok ciddi bir avantaj. Galatasaray'ın önünde ligden başka bir şey kalmadığını ve bizim hala 3 kupada mücadele edeceğimizi düşünürsek, Şampiyonluk ihtimalimiz Galatasaray'a nazaran oldukça düşük. Eh bir de diken üstünde oynuyoruz. Rahat maç yok, sıkışık fikstür, dar bir oyuncu kadrosu ile mücadele etmemiz ve diğer eksiklikler. Kısaca şampiyonluk adına işimiz çok zor.

Yarın maçı izlemeyi düşünmüyorum ama kazanacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Farklı bir skor olacağını sanmam. 1-0, 2-1 gibi skorlar olağan. Başarılar Sarı Kanaryam.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Caner yok ben bir sürpriz yapıp Krasic'i koyacak gibi hissediyorum.

Salih oynarsa kazanırız, Baroni oynarsa kaybederiz açık ve net. Bu adam oyunda yokken bize birşeyler oluyor, uğursuz mudur nedir anlamadım gitti vallahi.

Salih ise temiz kalbinden midir nedir girince ya gol atıyoruz, ya da kendisi atıyor. Webo geçen maç Sow'un yokluğundan çok etkilenmiş gibi gözüktü zaten ben Webo'nun çakma zenci oyuncu olduğunu düşünüyorum

Zenci dediğin dayanıklı olur biz böyle alıştık, Webo'nun yanından adam geçerken bile dengesi bozuluyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kuyt sola mehmet sağa geçer... yazacaktım ki arkadaş yazmış

Nesil
    2006

Bence 5-0 yeneriz. Es Es ligi bırakmış gibi evet her zaman oynar; ama Fenerbahçe maça asılacaktır. O yüzden farklı galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vurduğun aut olsun Fenerbahçe !

Ben bunu dedim ya kesin Eskişehir kendi kalesine atar

Şaka bir yana hakemin skora etki etmediği bir maç olur umarım,iki takıma da başarılar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe'de her zaman sürpriz bir isim aniden ortaya çıkıp maç kazandırmıştır (sürpriz isimler olarak Andre Santos ve Caner gibi isimleri saymadım, onlar zaten zaman zaman skora katkı yapabilen, sürekliliği olan oyuncular).

Mesela;

2010-11 sezonunda Lugano stoper oynamasına karşın attığı 6 gol ile (+kupada 2, toplam 8 golle) takımına şampiyonluk yolunda inanılmaz bir katkı sağlamıştı. O sezon dışında geçmişte benzer bir performansı yok, hatta Fenerbahçe'den gittikten sonra ne PSG'de ne de Malaga'da henüz golü yok.

2011-12 sezonunun belirli bölümlerinde Stoch bir anda patlama yapıp attığı 12 golle takımına çok maç kazandırmıştı. Aynı Stoch bir önceki sezonu genelde yedek kulübesinde geçirmiş ve sadece 2 gol atabilmişti.

2011-12 sezonunda Cristian hiç beklenmedik bir evrim geçirip attığı gollerle (8'i lig 2'si kupa toplam 10 gol) takımını şampiyonluk yarışı içinde tutmuştu. Aynı Cristian'ın bir önceki sezon attığı gol sayısı ise "0" (sıfır).

Bu sezonun ilk yarısında şimdilerde bir kenara atılan Sezer Öztürk, aylardır hatta koca bir sezon (2011-12) oynamayıp sonra birden ortaya çıkıp lig ve kupada attığı 5 golle 3-4 maç da olsa takımına önemli bir katkı yaptı. Hatırlayın, Fenerbahçe'nin kötü oynadığı, puanlar kaybettiği ve Alex krizini yaşadığı dönemdi.

Şimdi ise ligin ilk yarısında neredeyse hiç oynamayan genç Salih birden ortaya çıktı ve hem Avrupa'da hem ligde inanılmaz kritik maçlar kazandırdı takımına. Bu sezon dile kolay ligde 14 maçta kadroda bile olmayan (1 maçta da sakatlığı nedeniyle oynayaman, ayrıca Avrupada da toplam 10 maçta kadroda yer almayan) bir oyuncu şimdi takımının en önemli silahlarından biri oluverdi bir anda. Orduspor maçı bu sezon oynadığı 6. lig maçıydı.

Bugün bu maçta da Krasic veya Stoch ikilisinden birisi oynarsa benzeri bir olay yaşanabilir Fenerbahçe açısından, çünkü bu konuda gerçekten şanslı bir takım. Hepsi de şans mı, hocanın hiç mi payı yok diye çıkışanlar olacaktır, vardır mutlaka. Yani bir hocanın bir oyuncuyu uzun süre oynatmayıp küstürmemeyi başarması çok çok önemli bir yönetim becerisidir mutlaka. Burada aslan payını kendini hazır tuttuğu için oyuncuya verende olacaktır, oyuncusunu küstürmeyip hırslandıran hocasına da veya şans faktörüne de... Sonuç olarak bir gerçek var ki Fenerbahçe'de her daim kritik dönemlerde maç kazandıran sürpriz bir isim ortaya çıkmaktadır, bakalım sıra kimde...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

krasic henüz top sürmekten aciz. mucize lazım yeteneklerini geri kazanması için. okutup üfletmek lazım.

İlk 11imiz: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Meireles, Mehmet Topal, Cristian, Mehmet Topuz, Kuyt, Webo

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kimse kusura bakmasın ama benim gördüğüm en kötü ve defansif FB 11'i. Maç boyunca yine sinir krizi geçiricez. Eskişehir Kadıköy'de bizden daha ofansif bir kadoryla sahaya çıkıyor, bu günleri de bize gösterenler utansın.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri