1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Tümer'den Şok Açıklamalar!!!

Default Tümer'den Şok Açıklamalar!!!

"Paşa paşa giderim"

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transferi olay yaratan Tümer Metin, bu sezon BJK İnönü Stadı'nda alkışlarla karşılanmayı beklemediğini belirterek, "Ancak benim için Kadıköy'deki Beşiktaş maçı, İnönü'dekinden daha önemli" dedi.

Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, sarı - lacivertli taraftarların coşkulu desteğini arkasında görmek istediğini söyledi, "Seyircinin yaklaşımı benim için önemli. Tümer'i coşturan seyircinin davranışıdır. Her şey iyi olacak bunun için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Dış etkenlerden etkilenmediğini savunan Tümer, "Ben kriz ortamlarını severim. İnönü'de hoş olmayacak şeyler olabilir. Hayat benim hayatım. Herkesin bir yere kadar müdahale etmeye hakkı var. Ben buyum, çok fazla değişemem. Yapılacak eleştirilerin farkındayım, bunlar olacak ama eleştiri eleştiri gibi olmalı" diye konuştu.

'Yanlış anlaşıldım'

Tümer Metin, askerlik konusunda da açıklamalarda bulunarak, her Türk evladı gibi o şerefli ve özel görevi kendisinin de yapacağını kaydetti, "Ben askere gitmek istemiyorum asla demem. Bu başımızdakilere, devlete, Genelkurmay'a, hem de binlerce askere, şehit analarına saygısızlık olur. Benim istediğim tek şey, futbol oynadığım müddetçe oynamak, daha sonra askere gitmek. Normal askerliğe gidip 15 ay yapmak istiyorum. İnsanlar çok yanlış anlıyorlar. Yetkililerden anlayış bekliyorum. Burada ben tek değilim, olmazsa yapabileceğimiz bir şey yok. Her Türk genci gibi ben de paşa paşa gidip askerliğimi yaparım, bundan gocunmam" dedi.
    11.06.2006

Kaynak : Milliyet

Quote Originally Posted by mustafagungor
    "Ben buyum, çok fazla değişemem."

en güzel ve en doğru cümleside bu olmuş işte....

Eğer Tümer'i çoşturan seyirci desteği ise Kadıköydeki maç inanılmaz olur ya bizim yıldızlara bir yenisi daha eklendi....Seni yaşlı kurt seni neyse gerçek Fenerbahçe'li olmak için Gs gol atman lazım iki maçtan birisindede atarsın artık

Nesil
    2005
    Yer
    34

beni sadece Tanrı yargılar diyor iyi diyo çünkü inönü de yargısız infaz olucak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hezzo
    beni sadece Tanrı yargılar diyor iyi diyo çünkü inönü de yargısız infaz olucak
    cok biliyorsunuz

o öyle konuşsun kadıköy e gitmekle inönüye çıkmak aynı değil gelsin bakalım gidicekmi yada giderse oynıcakmı oynarsa nasıl bir performans göstereceğini görücez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ayhan da aynı seyleri diodu ama su ana kadar inonu ye gittiini hatirlamiorum

bence biraz olaya düz bakalım ... tümer inönüye gelirse hiç bir şey olmuyacak sadece bol bol küfür yiyecek ki bence tümer bunları göze almıştır bile ... inipte adamı bıçaklıyacaklar mı veya dövecekler mi .... paşa paşa gider, bol bol küfür yer ve gelir ...

Quote Originally Posted by paco
    bence biraz olaya düz bakalım ... tümer inönüye gelirse hiç bir şey olmuyacak sadece bol bol küfür yiyecek ki bence tümer bunları göze almıştır bile ... inipte adamı bıçaklıyacaklar mı veya dövecekler mi .... paşa paşa gider, bol bol küfür yer ve gelir ...
    doğru söylüyosun zaten bunları o da göz önüne almıştır.ama bence küfür yemesi bile doğru değil.sonuçta adam professional parasını futboldan kazanıo.istediği takıma gider....onun hatası türkiyede bjkeden faşka takımda oynamam demesidir.

"Tümer'den Şok Açıklamalar"
    yahu ne alakası var şimdi adam ne güzel açıklama yapmış işte. başlığı gören de bişe olmuş sanacak

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    doğru söylüyosun zaten bunları o da göz önüne almıştır.ama bence küfür yemesi bile doğru değil.sonuçta adam professional parasını futboldan kazanıo.istediği takıma gider....onun hatası türkiyede bjkeden faşka takımda oynamam demesidir.
    küfürü edilsin demiyorum ben en fazla olucağını söylüyorum ....
    istediği takıma tabiki gidebilir daha önce buna benzer çok transfer oldu ancak burda tümer in hatası ben bjk den başka takımda oynamam dedi ve fb e ağzı alınmıyacak küfürler ettikten bir ay sonra fb ye gitti .... bu ciddi bir kişilik sorunu ....burda tümer tamamen haklıdır diyemeyiz ...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yiyeceği küfürleri zaten yiyor ama duymuyor orada direkt duyacak olay bundan ibarettir

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu tümer sıktı artık.Ne yaparsa yapsın.Beşiktaş kulübü bir kişiye endeksli değil.Giden gider...Beşiktaş taraftarına bulaşmasın,gitsin maçını yapsın yeter ona.Hadi mutluluklar tümer efendi...

ne güsel söylemiş sözde profesyonel eleman 'ben buyum değişemem' die daha fazla da konuşmaya gerek yok

Mesaj Yetkileri