Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ligde hiç bir şeyi kalmayan Trabzonspor bu maçı ne yapar eder kazanır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kupada bir baska oynuyoruz sanki.
Olcan eline gecen okadar firsatin birtanesini atarsa kazaniriz bile bu maci. Giray Enaramoya yapismasi lazim, o herif cok tehlikeli.
Adrian, Soner ve Volkan formlarını sürdürürse Trabzon kazanır, ama ben bu maçta biraz aksama bekliyorum o yüzden beraberlik dedim. Ama Trabzon her türlü turu geçer.
Trabzonspor'un taraftarlara vs. kendisini affetirmesi için kupayı kazanmaktan daha iyi bir seçenek olamaz. Ne yapar ne eder kazanır diyorum bende.
Canım FEDA olsun sana !
Eneramo ve Erman tutulursa Trabzon alır yoksa işleri zor.
Trabzonspor'un elinde avucunda sadece bu kupa kaldı; ama Sivas'ta işleri kolay değil. Ben, Sivas'ın maçı 1-0 ya da 2-1 gibi bir skorla alacağını düşünüyorum.
Enaramo'yu Yumlu ile eşleştirir bence. Yumlu Giray'a göre daha güçlü bir stoper.
Trabzonspor'lu oyuncular taraftarın onuru için oynamalı. Yeterince taraftarın onurunu kırdılar. Kupada en azından kaybetseler bile final oynamalı Trabzonspor. En azından taraftar o heyecanı yaşamalı. Oyuncular taraftara bu kadarını borçlu. İlk maçta tahminim beraberlik.
Ne gol atti adam vallaha helal olsun
2. yarı Volkan yerine Olcan, Colman yerine Halil'in girer umarım, ikisi de maçta yok gibi.
Şu yorumcuyu da alsınlar şu maçtan. Adam Adrian'a sol ayağı zayıf dedi.
Colman bitmis yeminle ben bukadar kotu olabilecegine hayal bile edemezdim.
Volkan Bursasporun sampiyon kadrosunda nasil yer aldi aklim almiyor, okadar kopuk oynuyorki herkesten
Aatif Serkani yere serdi hakem devam ettirdi devamina gol yedik.
Sivasli oyuncu sacma bi faul yapti gereksiz bir yerde. Sapara umutlari ikinci maca tasiyacak
Bu yorumcuda acaip sinirlerimi bozdu
Riza Calimbayi ayni Fatih Terim gibi cok basit bir sekilde tribune yollaniyor, lafa bak![]()
Sapara, son dakikada astı topu. Rıza Çalımbay da, derdini anlatamıyor bir türlü. Gereksiz yere tribüne gönderilmesini kabul etmiyor haklı olarak.
Riza Calimbay'da abartti
6 dk'dir inat etti cikmadi tribune
Karar degismiyecegi gayet acik degilmi ? 6dk boyunca neyin isyanini yapiyor, zaten mac bitti bitecek itirazini gereken yerlere mac sonu yapsin.
Abartı mı geldi?
6dk boyunca karara direnmesi tabiki abartidir. Onunde duran 4.hakemin yuzunu goren o kararin degismiyecegini zaten gorur.
Sapara çok güzel attı, bu gol turun habercisi olabilir. Evinde 1-0 kazansa turu geçiyor TS, bu avantajı değerlendireceklerini düşünüyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Son dakika golü umut versede sivas turlar
Sivas kalecisi barajı kurdurup öyle bir yerde durdu ki Sapara atmasa ayıp ederdi, Son kös kös bakarsın öyle topa (:
...
Aslında top köşeye de gitmedi, bir adım solunda dursa direk kafa hizasına geliyodu kalecinin.
O son saniyede verilen faulden o kadar çok yapılıyor ki bunların da %90'ı devam olarak geçiliyor. Bence hakemin uydurmasyon kararıydı ama Sapara güzel gol attı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
[YOUTUBE="bQTwgH2W5C8"]3.26[/YOUTUBE]3.26'de yapilan haraket
Standartlari yok bu hakemlerin