Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eses hafta içi oynayacağı kupa maçına yoğunlaşacak. Kazanırız bence yeter ki SA kadroda yama yapmasın. Her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatsın. Beklediğim ilk 11 şöyle;
Mc Gregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre Özkan, Veli (Necip), Oğuzhan, Holosko, Ferdi, Olcay, Niang.
İstediğim ilk ise şöyle;
Mc Gregor, Hilbert, Sivok, Escude, Emre Özkan, Veli, Necip, Holosko, Oğuzhan, Olcay, Niang.
Emre Özkan'ın geçen haftaki performansından sonra bu maçta oynatmaz ve Süzen'i oynatmaya devam ederse artık iyice art niyetli olduğunu belli eder. Hazır geçen hafta iyi oynamışken Emre Özkan'ı oynatmaya devam etmeli.
Beraberliğin ağır bastığı bir maç olacak. Eskişehir kendi sahasında büyük takımlara karşı iyi oynuyor; ama kupayı düşünecekleri için fazla motive olamayabilirler. Beşiktaş ise, sadece 3.'lüğü korumanın derdinde şu aşamada. Kazanan çıkarsa da bu Beşiktaş olur.
Fernandes oynayacak mı bakalım? O da, bir soru işareti.
Her maç final havasında UEFA için. Bu maçı da alıp özgüveni yerine getirmek önemli. Artık Cenk olacaktır kalede diye düşünüyorum.
FM Gazetesi
Takımıma güvenemiyorum bir türlü. Tek istediğim ; ne bizim için, ne Avrupa'ya katılmak için, sadece onurunuz için oynayın.
Canım FEDA olsun sana !
@Mamadou
Emre abiyle salı günü beraberdim. Ben de Samet efendinin yine bir çıkıntılık yapacağını düşündüğüm için kendisinin oynayacağını duyduğumda şaşırdım "son maç iyiydik o kadar bırak da oynayalım ilk 11 " gibisinden birşey dedi
Umarım devam eder oynamaya. Gökhan'ı zerre kadar sevmiyorum.
Maça dair tek güvencem Es-Es'in aklının kupa maçında olacağı. Lig üzerinden Avrupa'ya gitmeleri çok zor artık. Umarım kazanan biz oluruz.
Maçla ilgili tek temennim gökhan süzen oynamasın.büyük takım oyuncusu değil.ha bide önce bi şu sinirli ve agresif tavırlarından vazgeçmesi lazım
FM Gazetesi
Fernandes oynamasin istiyorum bu mac icimden oyle geliyor yani.,
Gökhan Süzen alınmasını çok istediğim bir futbolcuydu ama gösterdiği performans ile beni yanılttı, vasat bir futbolcu çıktı. Nerede oynadığını bilmeyen basit bir futbolcu, güvenimi boşa çıkardı. Emre Özkan o bölgede daha yararlı olur, kalan maçlarda da onun oynaması lazım.
Canım FEDA olsun sana !
Süzen normalde orijin bek değil. Bunu başında biliyorduk. Görüldüğü gibi o mevkide istenileni veremedi. Adam direk sol kanat oyuncusu. Önde kullanıldığında belki çok daha faydalı olacak bir oyuncu. Hemen öyle asıp kesmemek gerek. Tamam mental olarak sorunlu bir oyuncu ama öyle boş verilecek bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. 4-4-2'nin sol kanadında oyunun iki yönünü de çok iyi götürecek tipte bir oyuncu. Aslında şu eldeki oyuncu grubuyla 4-4-2 çok yatkın. Seneye Pektemek'in tam hazır olacağını var sayarsak yanına iyi bir bitirici, orta sahaya bir tane savaşçı psikopat, sağ bek ve kaleye birer isim.
Sol bek olarak çok yetersiz biri, pozisyon bilgisi zayıf, ayrıca çok agresif. Sol bek olmayabilir ama profesyonel bir futbolcu öyle çalımlar da yemez ki. Sol kanat otobana dönüyor maçlarda. Ne adam tutabiliyor, ne de pres yapabiliyor. Sol açık denemek lazım ama pek bir fark olacağını sanmıyorum. Büyük takımda sol açık oynayabilecek üretkenlik, yaratıcılık, sürat, 1'e 1 adam geçme gibi özellikleri bulunmuyor ki. Orta yapıyor o da dağlara taşlara. Sonuç olarak vasat ve beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Beklentilerimin çok çok altında kaldı.
Canım FEDA olsun sana !
Tamamda 4-4-2'nin kanadında oynayan bir oyuncunun saydıklarını yapmasına gerek yok. En basitinden geçen sezon Galatasaray'da Engin ve Emre Çolak kanatlarda oynuyordu. Saydığın özelliklerin hangi birini yapabiliyordu iki oyuncu. Daha çok orta saha özellikli oyuncular bunlar. Süzen'de böyle bir oyuncu işte. O dediğin özellikler Amrabat'ta var mesela. Ama FT'in sisteminde kendine ite-kalka yer bulabiliyor. Süzen saydıklarını yapamaz belki ama ileri çok iyi top taşır.
Emre Çolak ve Engin Baytar'da bu sezon kendilerine çok zor yer buluyorlar mesela. Sorunun sistemle ilgili olduğunu sanmıyorum. Dediğim özelliklere sahip bir kanat oyuncusu bulsak daha iyi olur, daha yararlı olur gibi geliyor bana. Zaten bulsakta bulamasakta Süzen'e seneye de şans verilecektir. Umarım beni yanıltır ve güzel bir futbol sergiler sol kanat mevkinde.
Canım FEDA olsun sana !
Türkiye Kupasını Es-Es daha çok düşündüğü için Beşiktaş kazanır.Skor tahmini yapayım 2-1.
Ben ilerde de oynayabileceğini zannetmiyorum Gökhan Süzen'in. Söylediğim gibi, önce şu agresif tavırlarıyla başa çıkmasını öğrenmeli. Sonra da büyük takım oyuncusu gibi oynamalı. Çok hırslı bir oyuncu ama hiç devamlı değil. Tek bir olumlu hareketini görmedim daha.
FM Gazetesi
Emre Çolak geçen sezon ki performansından uzak. Ama ona rağmen bu sezon oynadığı maç sayısı 20 - 25 vardır. Engin Baytar kendi kendini yedi bitirdi. Sezonun ilk yarısı cezalıydı neredeyse. Fizik olarak gerileyince dönüşü olmadı.
Her neyse seneye bu adam her türlü takımda yer alacak. Öyle yarım sezon kötü oynadı diye satılıp edilmez. Ben yinede umutluyum. Seneye daha iyi Süzen izleyebiliriz.
Oha artık bu penaltı değilse ne penaltı?
FM Gazetesi
Dakika 2 Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Net.
Çok güzel pas yapıyor takım. Golü buluruz gecikmez.
FM Gazetesi
ozzy direkten döndü şutu
Takım net bir şekilde sezonun en iyi futbolunu oynuyor. İlk golü bulsak gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
ESKİŞEHİRSPOR 1 - 0 BEŞİKTAŞ
Gol Özgür Çek
yapma bunu kartalım iyi oynamak bumu ya
Tertemiz gol 1-1.
FM Gazetesi
Gol de Cenk'in hatasını gören tek kişi ben değilim değil mi?
Hala Cenk'in iyi bir kaleci olacağını savunanlar var. Sadece gülüyorum.
Gooooooooooooooooooooooool Niangggggg 1-1
Niang neden çıktı?
FM Gazetesi
Cenk kaleci falan değil. Ayrıca gol atmış oyuncuyu oyundan çıkartmak SA'nın yapacağı iştir. Adam attığı golle morallendi. Ne kadar kötü oynarsa oynasın en azından golün hatırına on beş dakika daha sabretmeliydi. Bazen insan kasıtlı mı yapıyor diye düşünmeden edemiyor.
Samet Aybaba'nın oyun okumasının sıfır olduğunu zaten biliyordum ama beyinsiz olduğunu da öğrenmiş oldum. Bu maçta Niang çıkar mı? Böyle bir şey olamaz. Gerçekten akıldan zekadan yoksun bu adam. Tek kaleye döndü maç resmen şu hale bak.
FM Gazetesi
Hani söylüyorum ya ne yapıyorsa oyuncular yapıyor diye, işte görüyorsunuz. Samet Aybaba bu takımın başında olmasa yemin ediyorum aynı durumda olurduk şu an. Hatta bence 2. bile olabilirdik.
FM Gazetesi