Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Belediye kazanır heralde. Ligde iddiamız psikolojik olarak bitti.
Yıllardır belalımız olan İBB'den intikam alınabilir.
Vay arkadaş yeni Fener maçı konusu var![]()
![]()
![]()
![]()
3 güne bir mesaj yazıyoruz. Olmuyo yönetim...![]()
Yorgun Fenerbahçe ve bitik bir İBB' nin maçı olacak.
0-0 biter ve sıkıcı maç olur gibi geliyor
Football is simple,but Football Manager is not
Büyük ihtimalle Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarının gölgesinde geçecek bir karşılaşma olacak. Bu filmin sonu böyle bitmemeliydi ama yapacak bir şey yok, hayat devam ediyor.
...
Şimdi Avrupa liginden elenmenin verdiği üzüntüyle kalan maçlar çekilmez FB'liler içinBir an önce sezonun bitmesini beklersiniz artık. Ama tabi kupa var arada ve bu sezonu kupayla tamamlarsınız diye tahmin ediyorum.
Maç için yorumum İBB en fazla 1 puan çıkartabilir. Kazanan bir taraf olursa oda konuk ekip olur.
İBB çok hırslı oynayacaktır, sol kanatta Hasan Ali ve Stoch yardırır diye düşünüyorum. Emre de 1 devre oynayacakmış. Sırf Stoch için izlemeyi düşünüyorum, eğer 11 çıkmazsa çok bozulurum.
0-0 biter.
Hoca takımı kampa almamış.Geçen maçta almamıştı.
Kayt ve Gökhan yok.Meireles zaten sakat.
Mert - Hasan - Bekir - Yobo - Topuz - Topal - Salih - Cris - Stoch - Sow - Webo
İBB alırsa kimse şaşırmasın![]()
Ntvspor muhtemel 11de beykan var hadi bakalım inşallah oynar
İ.B.B için tamam ya da devam maçı. Çok zorlu maçları var Fenerbahçe'den sonra. Ligde kalması için bu maçı mutlaka kazanmaları lazım...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Emre ne oldu Allah aşkına ? Adam sezonu kapattı resmen Antalya'da.
stoch oynucakmış emre de var
FENERBAHÇEMİZ'in İLK 11'i; Mert; Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Hasan Ali; Mehmet Topal, Emre, Crıstıan; Sow, Stoch, Webo
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tam beklediğim 11 çıkmış, maçı izlemek için bir sebep oldu. GS şampiyonluk kutlarken biz de Stoch iyi oynasın diye bekliyoruz.
Kimse daha birşey kutlamıyor.
Benim içimden bu hafta Galatasaray'ın ilan edemeyeceği ve bizim yenip yine herşeyin bir hafta öteye sarkacağı düşüncesi geçiyor.
Ayrıca daha bir heyecanlı olacaktır Galatasaray kaybedip biz bu hafta kazanırsak derbi tam havasında olacaktır.
Kazanacağız bence maçı Stoch'dan artık gol bekliyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şu maçı kazanalımda İBB ligden düşsün başka bir şey istemiyorum. Kesinlikle Belediye takımı bu ligde olmamalı. Zaten istanbul'un her yerinden takım fışkırıyor.
Galatasaray bu tür maçları vermez. Onu ancak biz yaparız. İBB çelme takabilir bize. Artık transferleri ve gelecek sezonu bekliyorum...
Bence kutluyorlar ve kutlayacaklar da. GS Sivas'ı yener diyorum ben, dediğin gibi bir hafta daha uzasa iyi olur ama kabul etmek lazım çok zor. Ben de İBB'yi yeneriz dyorum ve Stoch'tan gol bekliyorum. 1 yıl boyunca bu yşımda kalp krizi riskiyle izlediğim maçları artık rahat rahat izleyebilirim, bunun rahatlığı da ayrı birşey.
10 kisi oynuyoruz resmen
ibb atti omer can sokullu ile
İ.B.B attı 1-0
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şu saatten sonra Fenerbahçe'nin yenilmesi direk bizi etkiliyor. Haftaya da GS derbisi var.![]()
FM Gazetesi
Galatasaray'ın takılmasını geçtimde önce şu ligden düşecek takımı bir yenelim. Hani diyorum Galatasaray binde bir ama takılırsa sen kendi elinle mi sunacaksın şampiyonluğu böyle bir maçı kazanamayıp?
Şu kalan 3 maçı kazanın bari yahu ayıp ya.Rotasyon yapsak neyse ama birde as kadro.
Stoch 27'de çıkmış oyundan.Sakatlıktan mı yoksa kötü oynadığı için mi ? Eğer kötü oynadığı için çıktıysa sezon sonu yolcu anlaşılan.
Sakatlandı.