Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zor maç olacak gibi umarım antep galip gelir
Galatasaray'ın rahatlıkla kazanacağı maç.Antep öyle deli gibi top oynayan bir takım değil,bu maç oynasa da bu saatten sonra Gs takımı maç vermez.
Bu maça Adanadan Kalkıp Gidecektim Antebe Bugün Öğrendimki Biletler Tükenmiş Nalet Olsun.
Fenerli Arkadaşlar Kusura Bakmasınlar Ama Ben Bu Pazar Günü Şampiyonluk Havası Seziyorum....
GS her türlü kazanır, bizim maça göre de şampiyonluk gelebilir. Bu hafta olmasa bile haftaya şampiyonluk ilan edilir zaten.
kazanirsak sampiyonuz diyebilcegim tek maç umarim sorunsuz birsekilde kazaniriz 0-1 olsun bizim olsun.
Sneijder'i bu sefer arayacağız orası kesin.Çok zor bir maç olacak Gaziantep Bülent Uygun'dan sonra kolay kolay kaybetmedi çok sağlam hücumcuları var özellikle Rostand hava toplarında etkili bir isim zorlayacaktır bizi.Her şeye rağmen kötü oynasak bile 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum inşAllah Antep'i yakarız.
Şampiyonluk için, Bülent Uygun'a Galatasaray'dan puan/puanlar alma zevkini tattırmamak için kazanmalıyız. Kalan maçlar öncesinde ciddi avantajımız var, 2 galibiyet yetiyor, Fenerbahçe'ye yenilmeyeceğimizi varsayarsak bu maçtan alınacak beraberlik bile kazanç olacak ancak biz her zaman ki gibi kazanmaya oynamalıyız. İlk düdükle birlikte bunu herkese göstermemiz lazım, tabii şuursuz bir şekilde saldırırsak bedelini öderiz.
Sneijder olmazsa yine Yekta'yı bekliyorum, stoper ikilisini de merak ediyorum, Semih - Gökhan ikilisi tahminim ama, Fatih Terim'e belli olmaz. Umarım Selçuk ve Drogba'ya yapılmasını beklediğim sert fauller yapılmaz veya yapılsa bile bu isimler maçı sağlıklı tamamlayabilir. Burak Yılmaz'ın da kendine gelmesini, bitiriciliğini gösterdiği bir maç çıkarmasını temenni ediyorum.
Kına Antep'te, düğün Sivas maçıyla Arena'da olsun, Fatih Terim ile 6., toplamda 19. şampiyonluğu doyasıya kutlayalım inşallah.
Fenerbahce maçı dahil sezon sonuna kaday kaybetmeyecegimiz düşüncesindeyim..
Yeneriz Antepi.. GEçen seneki antep yok artık..Açık oynarlarda Elazıgdan beter olurlar
Maç öncesi tahminim 2 senaryo var.Birisi Karabük maçı gibi olur kitlenir.Drogba Selçuk Burak gibi yıldızlarımızdan birisi sahneye çıkar 1-0 kazanırız.Yahut Bülent Uygun Galatasaray'ı yenmek istiyorum deyip takıma deli gibi hücum yaptırmaya kalkar Yılmaz Vural gibi farklı kazanır geliriz.Skor tahminim bu senaryolara göre sırası ile 1-0 veya 3-0 galibiyet olur.İstediğim önce bu maçı alalım.Sonra da Sivas maçı şampiyonluk maçımız olsun.Umarım istediğim gibi olur da rahat bir Fenerbahçe derbisi seyrederiz.Eğer böyle olursa rahat olacağımız için Fenerbahçe'yi yenme ihtimalimizde oldukça yükselir.Allah utandırmasın.Haydi aslanlar![]()
Oyunun hiç bir önemi yok,amaç sadece galibiyet,galibiyet,galibiyet !
Başarılar Galatasarayım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Galatasaray kazanırsa Şampiyonluğu garantilemiş olacak, berabere kalırsa gelecek haftaya bırakacak kaybederse gelecek haftaya biraz heyecan katacak.
...
Bilet fiyatlarına çok üst düzeylerde zam yapılmasına rağmen stadın çoğunluğu Galatasaraylı olacakmış,zaten Galatasaray tarafının biletleri tükenmiş.
Galatasaray'ın Gaziantep seyahati öncesindeki kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor: Fernando Muslera, Eray İşcan - Gökhan Zan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.
Resmi siteden de açıklandı,Sneijder yok ama birlik,beraber olmak amaçlı bütün oyuncular Antep'e götürülebilirdi bence.
Şampiyonluk ihtimaline karşı Sneijder de kafileye dahil edilmiş zaten.
Maça gelirsek GS'ın maçı mutlaka kazanmasını bekliyorum.
Zor maç , ancak şampiyonluk yolundaki her maç aynı ayarda zorlu geçiyor. Allah'ın izniyle Antep'i mağlup edip, çok daha rahatlarız. Umuyorum, istiyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sıkıntılı maç olacak ama bu maçı kazanırsak şampiyonuz artık.
Bu maçı 07/08 sezonunda ki Sivas deplasmanına benzetiyorum.İnşallah sonucu da öyle olacak.Şu an tam anlamıyla bu maça konstre olmalıyız,şampiyonluk sonra.
Edit:
Maçın anahtarı;
Kazanıp yolumuza devam etmemiz lazım, kazanabileceğimizi de düşünüyorum. Kazandığımız takdirde Fenerbahçe maçının sonucu bizi ilgilendirmeyecektir zaten şampiyonluk şansı olarak ancak bu hafta şampiyon olmamız için Fenerbahçe'nin kaybetmesi lazım. Onların aklı da Avrupa'da; kendilerini çok yoracaklarını sanmıyorum. Kayserispor bir sürpriz yaparsa bu hafta şampiyon olabiliriz![]()
ultrAslan'ın Twitter hesabının paylaştığına göre;
ultrAslan Muğla
ultrAslan Batman
ultrAslan Malatya
ultrAslan Kıbrıs
ultrAslan Bursa
ultrAslan Diyarbakır
ultrAslan Mersin
ultrAslan Erzurum
ultrAslan Kırşehir
ultrAslan Kayseri
ultrAslan Hatay
ultrAslan UNI
ultrAslan Kars
ve daha niceleri Antep'te olacak.Bu büyük taraftar için haydi be alın şu maçı !
1000 bilet ayrılmış, yönetim devreye girmiş sayı 4500 olmuş ama statta daha fazla taraftar olması bekleniyor. Umarım bir kaza yaşanmaz, şampiyonluk ihtimali varken saat 22.00 itibariyle fark 4 puana düşerse yazık olur.
Ilk 11: Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Melo - Hamit- Yekta - Selçuk - Burak - Drogba
adaletsiz bir kadro iyi oynuyan gokhan zani kesmis hoca.