1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Teklif Gelmeme

Default Teklif Gelmeme

Arkadaşlar FMC modunda Chelsea ile 2015 sezonundayım.22 tane falan kupa kazandım şimdiye kadar,Yılın menajeri ödülünü falan da aldım ama hiçbir takımdan teklif gelmiyor neden?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

İstifa et gelir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    İstifa et gelir
    İstifa etmeden gelmiyor mu?
    Last edited by KadirGok : 26.Nisan.2013 at 11:19

Yahu zirvedesin, 22 kupa aldığına göre şu an Dünya'nın en iyi takımı senin kontrolünde. Kim cüret edebilir sana teklif yapmaya Ne hadlerine sana teklif yapmak?!

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yahu zirvedesin, 22 kupa aldığına göre şu an Dünya'nın en iyi takımı senin kontrolünde. Kim cüret edebilir sana teklif yapmaya Ne hadlerine sana teklif yapmak?!
    Hahaha alem adamsın abi ya. Haklısın bir yandan da.

arkadaslar dogru demis, en iyi takimi yonettigin icin teklif gelmiyordur. Ama istifa et, telefonlar susmaz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Benim başıma da gelmişti o tarz bir olay. Dünyanın en iyi takımını yönetiyordum ve her sene bütün kupalara ambargo koymuştum. Sonra iistifa edip normal bir takımın başına geçmek istedim, iş başvurusu yaptığımda bizim takım için fazlasın tarzında bir yanıtla reddetiler .

O Nasıl Bir Mantık Öyle Yahu

Adam İstifa Edip İş Başvurusu Yapacak Çok Fazla Maaş da İstemeyecek Ama Kulüp Yok Arkadaş Sana Fazla Maaş Verelim Ama Bize Fazla Gelirsin Diyecek

Dünya Tersine Döner

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

gerçekçilik yönünden en eksik fm veya cm serilerinden olduğu için.

bence gerçekçi olan olmuş, oyunda bir hata yok. Sir Alex Ferguson'a başka takımlar teklif yapabiliyor mu? bu yönden bakmak lazım bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Valla oyunda o kadar zeka olsaydı Tottenhamdayken 2 sene üst üste s.l ni aldığım zaman Levanteden teklıf gelmezdı bana. Bu İşler nasip kısmet işi

Chelsea'den 4.800.000 Milyon Euro alırken Manchester United'e 5 Milyar karşılığında mı gideceğim? Bu bir şaka olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Daha büyük bir takım teklif gelmesi normal.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

teklif gelmemesinin sebeplerinden biri de seni isteyen takımın ödeyeceği tazminat olabilir.

ben bayern munih'e 10mn euro karşılığında imza attıktan sonra 13. bitirdim ne adamlar beni kovabildi ne de başka takımlar teklif yapabildi şampiyon olduğumda.

10mn euro'dan 5 yıllık kontrat kolay değil öyle tazminat ödemek

Mesaj Yetkileri