1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Teknik Direktör

Default Teknik Direktör

Arkadaşlar oyunda dikkatimi iki şey çekti 1.süper lige çıkan takımlar teknik direktörünü hiç değiştirmiyor gerçek hayatta bu böyle değil örneğin bugün daha Erciyesspor Osman Özköylü ile yollarını ayırdı. İkinciside Aykut Kocaman vb. teknik direktörler kovulunca hep kariyeri düşük hocalar göreve geliyor. Gerçekte Fb müthiş teknik direktörlerle anılıyor....

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

bende de aykut kocaman kovuldu yerine ertuğrul sağlam, hector cuper falan düşünülüyor. aynen daha büyük adamların düşünülmesi lazım

sakary Ali Misafir

Aslında oyunun tüm liglerinde teknik direktör transferi sorunlu. Genelde saçma sapan işler oluyor. Bir takım hocasını gönderiyor arkadan 4-5 takım sırayla birbirlerinin hocalarını alıyorlar.

fm12'de villas-boas manisaspor'a gelirdi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Aslında oyunun tüm liglerinde teknik direktör transferi sorunlu. Genelde saçma sapan işler oluyor. Bir takım hocasını gönderiyor arkadan 4-5 takım sırayla birbirlerinin hocalarını alıyorlar.
    Aynen benim kariyerde Gençlerbirliği basina senol günes Gaziantep basina fatih terim Sivasspor basina nurullah sağlam ibb basina prosinecki tabi ki Trabzonspor basina ertugrul saglam bunlar 1 haftanin icinde oldu

prosinecki, şota gibi elemanlar genelde geziyor yurt içinde ama fener ve galatasarayın ben almadığım sürece t.direktörünün kovulduğuna hiç şahit olmadım bu seride. yalnızca samet aybaba kovuluyor.

Ama süper lige çıkan takımlar olayına hiç dikkat etmemiştim... enteresan.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

fenerbahçenin başına hector cuper geçti. ordusporun td kim olacak haberinde ise "orduspor bernd schuster'e şok bir teklif yapmaya hazırlanıyor" yazısı gördüm dedim oha. ama sonra ertuğrul sağlam geldi orduya.

dayı siz neden bahsediyonuz, şenol güneş barca'ya gitti bende

Bende en sona Fatih Terim Manchester United'e , Şenol Güneş Liverpool gitmişti.

Mesaj Yetkileri