Merhaba arkadaşlar serbest olarak başladığım kariyerde ilk durağım Antalyaspor
![]()
Merhaba arkadaşlar serbest olarak başladığım kariyerde ilk durağım Antalyaspor
![]()
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar dostum![]()
Başarılar.
Başarılar![]()
Kötü gidişat beni buna sürükledi.
SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU
UEFA AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU
ŞUAN DENEDİĞİM BİR TAKTİK İLK KEZ DENİYORUM
işin zor baya takım dibe vurmuş .
Aynen öyle hocam zor ama başarıcam.
------------------------------------------------------------------------------
UEFA AVRUPA LİGİ
UEFA AVRUPA LİGİ 1. TUR RAKİBİMİZ
SPOR TOTO SÜPER LİG
TÜRKİYE KUPASI
BASIN AÇIKLAMASI
Takım genel olarak iyi durumda istediğim sistemi takıma enjekte ediyorum.İlk maçlarda güzel bir çıkış yaşadık ibb maçı zordu beşiktaş maçında fazla iyi değildik ama son dakikada kaçırdığımız penaltıyla 1 puandan olduk.Avrupada Fiorentina zor rakip elimizden geleni yapıp bir üst tura çıkmak istiyorum.
yavaş yavaş toparlanacaktır takım , A.L de fiorentinayı geçeriz bence .
YENİ ADRESİM
BASIN AÇIKLAMASI
Trabzonspor'da aslında istediğim sistemi oturtmuştum ama yönetim kovdu.Şimdi Fenerbahçe'de avrupada başarılar hedefliyorum.
GİDENLER
gidenlerden iyi para gelmiş![]()
kulüp finansal açıdan batıktı anca biraz feda etmek zorundaydım
MEİRELES'İN SATILMASINDAN SONRA GENÇ ORTA SAHAYLA 4 SENELİK ANLAŞMA İMZALANDI.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOLKAN'IN SATILMASIYLA GENÇ VE YETENEKLİ KALECİYLE ANLAŞILMIŞTIR.SİNAN'IN SÖZLEŞMESİNİ KULÜBÜ UZATMADIĞI İÇİN ÜCRETSİZ OLARAK TRANSFER EDİLMİŞTİR.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA KEŞFETTİĞİM FUTBOLCU 2.5M € 'YA KULÜBÜYLE ANLAŞILMIŞTIR.
HIRVAT MİLLİ TAKIM FORMASIDA GİYEN VİDAYLA UZUN UĞRAŞLAR SONUCUNDAN ANLAŞILMIŞTIR.
ŞİMDİLİK TRANSFER GEÇMİŞİ
UEFA AVRUPA LİGİ GRUBUMUZ
YOBO HOFFENHEİM TAKIMIYLA ANLAŞMIŞTIR.BONSERVİS BEDELİ 1.3M€
Ryan Babel ile anlaşılmıştır.8.5M € BONSERVİS BEDELİ ÖDENMİŞTİR.
Bu Kadar Ilgisizlikte Kariyeri Devam Ettirmenin Bir Anlamı Yok Azda Olsa Takip Edenlere Teşekkür Ediyorum.