çok ilginç ilk defa gördüm
ilginçmiş gelmemiştir heralde fazla bakmam ben nedenine
mantar falan yemiş olabilir tabi![]()
aynen çok ilğincccccccccc
hiç boyle bi sakatlık görmemiştim benim başıma gelip gelmediğini bilmiyorum çünkü fazla bakmıyorumm sakatlığın nedenlerine
İlginç değil bu..Bu oyunda futbolcu kalp krizinde ölebiliyor..Bunu SI Games zaten oyun çıkmadan önce açıklamıştı....
benim basimada gelmisti 2-3 kere geldi ama bana ilginc gelmedigi icin koymadim resimleri
bende hiç kimse ölmedi valla zaten ölse de hiç kimse inanmaz forumdaki montaj editör vs.vs derlerOriginally Posted by Shani
![]()
türk olsa fazla kebaptan diyecem bu heralde fast food kurbanı olmuş
evet oyunda böyle bazı gerçekçi şeyler oluyor
ben böle bişe görmedim ilginç
[SIGPIC][/SIGPIC]
Benim başıma gelmedi ama ilk kez de görmedim![]()
ilgin benim basımada gelmedi hic
bende ilk defa görüyorum
geldi benim başıma gökhan zan da olmuştu bu...
CM de olmuştu bana
virüs ten hastalık filan oluyor sürekli bana eve göder filan diosun ama hiç gıda zehirlenmesi görmedim guselmiş, paylaşım için saol
başıma gelmedi ama böyle olaylar oluyor
benim başıma gelmedi. ilginç.
kardeş bi şey soracam sen Türkçeyi orjinal cd olduğu için mi tam çalıştırdın???
şimdiden sağol
ilk defa görüyorum çok ilginçBu arada adamı ölen var mı
![]()
iyide daha önce kalp krizinden öleni hiç görmedim olan da yokturOriginally Posted by Shani
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ilk defa görüyorum enteresan
çoooooooook ilginç ya
ona hiç rastlamadım. Ama şimdi gidipte Kerlon tam 20 yaşında kalp krizinden ölürse ben ne yaparımOriginally Posted by Shani
![]()
kardeş benim oyunda bir oyuncuda böyle olmuştu çok ilginç sağol
bilemem ama cdim orjinalOriginally Posted by ZiD4n3
Benimde başıma gelmişti ya. Totti ile Roma'da bir balık restoranında yemek yedik, sonra işte besin zehirlenmesi oldu. Adamı dava ettim. Meğerse Juventus başkanı balıklara zehir koydurtmuş![]()
İlginç bir olay. Daha önce 2 kez geldi başıma.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ilk kez görüyorum çok ilginç bişey