Merhaba arkadaşlar,
Ben 2005 serisinden beri FM'nin bütün oyunlarını oynamış aktif bir oyuncuyum. Fakat FM geçmişimin en güzel kariyerlerinden birini geçen sene Bursaspor ile yaşamıştım. Bursa'da geçirdiğim 4 sezon içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 2 Süper Kupa şampiyonluğu, 1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali, 1 UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali yaşamıştım. Fakat ne var ki daha sonra Arsenal'den gelen teklifi kabul ettim. Arsenal'in büyük bir kulüp olduğunu düşünüyordum fakat Arsenal'in artık Bursaspor'un futbolcularının bile gelmek istemediği bir kulüp haline dönüştüğünü görünce kariyerden sıkıldım ve kapattım.
FM 2013 serisinde ise başka takımlarla zevkli kariyerler yapmaya çalıştım. İlk olarak şehrimin takımı Ankaragücü'nü alıp ilk sezon Bank Asya'da şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkarttıysam da Süper Lig'de hep orta sıralara oynayan bir takımdan ileri gidememekten sıkıldım ve bu kariyeri de noktaladım. Daha sonra çeşitli takımlarla kariyer denediysem de pek istediğim sonuçlar ortaya çıkmadı ve bende bunun üzerine "taş yerinde ağırdır" felsefesiyle hareket ederek Bursaspor'a geri dönüş yapma kararı aldım. Neyse şimdilik benden bu kadar kariyerimin gelişimini bir sonraki yazılarımda okuyabilirsiniz