1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Yine Yeniden Bursaspor

Default Yine Yeniden Bursaspor

Merhaba arkadaşlar,

Ben 2005 serisinden beri FM'nin bütün oyunlarını oynamış aktif bir oyuncuyum. Fakat FM geçmişimin en güzel kariyerlerinden birini geçen sene Bursaspor ile yaşamıştım. Bursa'da geçirdiğim 4 sezon içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 2 Süper Kupa şampiyonluğu, 1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali, 1 UEFA Avrupa Ligi çeyrek finali yaşamıştım. Fakat ne var ki daha sonra Arsenal'den gelen teklifi kabul ettim. Arsenal'in büyük bir kulüp olduğunu düşünüyordum fakat Arsenal'in artık Bursaspor'un futbolcularının bile gelmek istemediği bir kulüp haline dönüştüğünü görünce kariyerden sıkıldım ve kapattım.

FM 2013 serisinde ise başka takımlarla zevkli kariyerler yapmaya çalıştım. İlk olarak şehrimin takımı Ankaragücü'nü alıp ilk sezon Bank Asya'da şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkarttıysam da Süper Lig'de hep orta sıralara oynayan bir takımdan ileri gidememekten sıkıldım ve bu kariyeri de noktaladım. Daha sonra çeşitli takımlarla kariyer denediysem de pek istediğim sonuçlar ortaya çıkmadı ve bende bunun üzerine "taş yerinde ağırdır" felsefesiyle hareket ederek Bursaspor'a geri dönüş yapma kararı aldım. Neyse şimdilik benden bu kadar kariyerimin gelişimini bir sonraki yazılarımda okuyabilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Başarılar diliyorum, renkli bir kariyer olur umarım

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Başarılar. Bursaspor iyi takımdır.

Nesil
    2012

Başarılar , Ozan Tufan'a antrenman bas , sonraki sezon geriye yaslan sağ kanat nasıl otobana çevirilir izle

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Başarılar Diliyorum

İşlerim nedeniyle geç yazdığım için tekrardan özür dilerim hepinizden

Kariyerimin başlangıcı normalden daha uzun sürdü çünkü staff ve taktik konusunda bu sefer her zamankinden daha çok ince eleyip sıkı dokudum. Staff'ı oluştururken yabancı forumlardan da yardım alarak bulabileceğim en iyi staffları almaya özen gösterdim.

Hazırlık maçlarına gelirsek. Avrupa Ligi maçlarının erken başlayacak olmasından ötürü sadece 3 hazırlık maçı yapabildik. Bu hazırlık maçlarının da çoğunu taktik ve oyuncu denemekle geçirdiğimi varsayarsak pek etkili bir hazırlık dönemi olmadığını açıkça söylemek isterim.

Transferlere gelirsek maddi olarak elimizdeki kaynakların pek çoğunu FM 2012'deki Bursaspor takımımın en önemli dinamo taşı olan Carlos Fierro'yu transfer etmek için kullandım. Kendisini almak için 1M'si peşin olmak üzere toplam 4M € bonservis ödedik.

Arkadaşlar sizden ricam hem elimdeki kaynakların yüksek oranda tükenmiş olmasından hem de gelecek sezon yabancı kontenjanının düşecek olmasından ötürü uygun fiyata alabileceğim genç yerli oyuncular önerebilir misiniz?
    Last edited by MeToMaNiA : 28.Temmuz.2013 at 01:55

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Alpaslan öztürk olabilir gençte süper oynuyor
    Bu arada başarılar

Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Başarılar diliyorum, renkli bir kariyer olur umarım
    Teşekkürler hocam, sizlere renkli bir kariyer izletmek için elimden geleni ypaıcam inşallah

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Başarılar. Bursaspor iyi takımdır.
    Gerçek takımım Galatasaray fakat Bursaspor kariyerlerimde aldığım heyecan ve zevki başka hiçbir kariyerde alamıyorum

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar , Ozan Tufan'a antrenman bas , sonraki sezon geriye yaslan sağ kanat nasıl otobana çevirilir izle
    Hocam senin dediğin gibi Ozan Tufan'a antrenmanı basmaya başladım inşallah dediğin gibi olur

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Başarılar Diliyorum
    Teşekkür ederim hocam. Yeni farkettim sana da kendi Bursaspor kariyerinde başarılar dilerim

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Alpaslan öztürk olabilir gençte süper oynuyor
    Bu arada başarılar
    Hocam, Alparslan'la daha önce de ilgilenmiştim senin yazından sonra da ilgilenmeye devam ettim fakat kulübü çok aç gözlü illa peşinat istiyor benim de bütçem 0 olduğundan bir sonraki transfer dönemine ertelemek zorunda kaldım

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar Dilerim.
    Teşekkür ederim

UEFA AVRUPA LİGİ 3.ÖN ELEME TURU İLK MAÇI

UEFA AVRUPA LİGİ 3.ÖN ELEME TURU RÖVANŞ MAÇI

SPOR TOTO SÜPER LİG 1.HAFTA

UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURU İLK MAÇI

SPOR TOTO SÜPER LİG 2.HAFTA

UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURU RÖVANŞ MAÇI

Maçlar hakkında neden yorum yapmadığımı soracak olursanız bilerek yorumdan kaçındım yorumları ve eleştirileri size bırakmak istedim

Transfer döneminin bilançosu:

Ayrıca ileriki yıllarda transfer edeceğimiz genç yabancı oyuncuların gelişimini kiralık göndererek daha rahat bir şekilde takip edebilmek için Hırvatistan'ın RKN Split kulübünü pilot kulübümüz olarak belirledik.

Başarılar İnşallah Uzun Soluklu Bir Kariyer Olur

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Fierro çok klasik olmuş.

Quote Originally Posted by Hypnos07 View Post
    Başarılar İnşallah Uzun Soluklu Bir Kariyer Olur
    Teşekkür ederim hocam sağol iyi dileklerin için

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Fierro çok klasik olmuş.
    Teşekkür ederim. Fierro benim FM 12'deki Bursaspor'umda en önemli oyuncumdu FM 13'te de onu bırakmak istemedim.

UEFA AVRUPA LİGİ GRUBUMUZ

SPOR TOTO SÜPER LİG 3.HAFTA

SPOR TOTO SÜPER LİG 4.HAFTA

UEFA AVRUPA LİGİ 1. HAFTA

SPOR TOTO SÜPER LİG 5.HAFTA

SPOR TOTO SÜPER LİG 6.HAFTA

UEFA AVRUPA LİGİ 2. HAFTA

SPOR TOTO SÜPER LİG 7.HAFTA

SPOR TOTO SÜPER LİG 8.HAFTA

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

UEFA AVRUPA LİGİ 3. HAFTA

Yabancı kontenjanının gelecek sezon itibariyle düşeceğini de göz önünde bulunarak A2 ve U18 takımlarımın staff listelerini biraz daha zenginleştirmeye karar verdim.

Bu sebeple A2 takım menajerliğine İtalyan teknik adam Alfonso Ammirata'yı getirdim

Ayrıca U18 takımı yardımcı antrenörlüğü için ülkemizde de Galatasaray ve Trabzonspor formaları giymiş olan Rigobert Song ve kaleci antrenörlüğü için de yine Trabzonspor forması giymiş olan Tony Sylva ile anlaştık.

Herşey iyi giderken birden takımıma nazar değdi ve takımın dinamosu olan Batalla sakatlandı. 2 ay boyunca Batallasız oynayacağız

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Maçlar çok güzel gidiyor fakat Batalla'nın sakatlığı kötü olmuş.Forvet arkasında Tuncay da oynar ama aynı performansı veremese de.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Maçlar iyi gidiyor ,
    Batalla'nın sakatlanması da çok kötü olmuş , forvet arkasında Bellushi'yi denemelisin , Batalla'nın yerini doldurmaz ama arasıra çok sürpriz maçlar çıkarıyor

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Maçlar süper gitmiş
    Her kariyerin başında önemli adam sakatlanıyor nedense batalla kötü olmus ama belluschi onun yerini bir nebze doldurabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde ve Avrupa Liginde çok iyi bir performans göstermiş takım ama Batalla'nın sakatlığı kötü olmuş zira çok çok önemli bir oyuncu 2-3 ay çok uzun bir süre toparlanması falan derken ligin ikinci yarısında ancak kendini bulabilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Maçlar çok güzel gidiyor fakat Batalla'nın sakatlığı kötü olmuş.Forvet arkasında Tuncay da oynar ama aynı performansı veremese de.
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Maçlar iyi gidiyor ,
    Batalla'nın sakatlanması da çok kötü olmuş , forvet arkasında Bellushi'yi denemelisin , Batalla'nın yerini doldurmaz ama arasıra çok sürpriz maçlar çıkarıyor
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Maçlar süper gitmiş
    Her kariyerin başında önemli adam sakatlanıyor nedense batalla kötü olmus ama belluschi onun yerini bir nebze doldurabilir
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ligde ve Avrupa Liginde çok iyi bir performans göstermiş takım ama Batalla'nın sakatlığı kötü olmuş zira çok çok önemli bir oyuncu 2-3 ay çok uzun bir süre toparlanması falan derken ligin ikinci yarısında ancak kendini bulabilir.
    Saygıdeğer arkadaşlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Ortak konu Batalla olduğu için genel bir mesaj yazma gereksinimi duydum. Konu sadece Batalla olsa iyi. Sakatlar arttı her maç futbolcular ortalama 1 kırmızı kart görüyor. Batalla'yla birlikte harikalar yaratan Belluschi ve Pinto iyice formdan düştü. Zor durumdayım bana yardımcı olursanız sevinirim

Sakat ve cezalı listesi aşağıda gördüğünüz gibidir. Zaten yönetimin verdiği kısıtlı bütçe nedeniyle alternatif oyuncu transferleri de yapamadığım için düştüğüm durumu sizlerin de çok iyi anlayabileceğine eminim

Mesaj Yetkileri