Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Kukesi

0 0%
  • Berabere

1 5.56%
  • Trabzonspor

17 94.44%
1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Kukesi - Trabzonspor | UEFA Play-Off Turu 1. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Kukesi - Trabzonspor | UEFA Play-Off Turu 1. Maç

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Maçı akşam Kanal D veriyor.

Deplasmanda rahat bir skor alıp Trabzon'da da turu geçer Trabzonspor.

Ben de Tranzonspor'un eleyeceğini düşünüyorum ama dikkat etmek lazım.Malum Türk takımlarının adı sanı duyulmamış takımlara elenme hastalığı var.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

RTÜK ayar çekmiş galiba D-Smart'a baksanıza dünkü maçın ilk yarısı şifresizdi bu maçın da D-Smart'ta verilmesi beklenirken Kanal D'de verilecek olması RTÜK'ün düzenlemeye gittiğini gösteriyor sanki umarım devam eder yayınlar.Hadi lig maçlarını geçtim Avrupa maçlarını bile para vererek izleyeceksek işimiz iş hangi ülke bizim ülkemiz gibi yahu çok paragöz ülkeyiz çok.Maça gelirsek bu sene Trabzon'un 2. ön elemeden başlaması iyi oldu defalardır play-off oynayıp eleniyordular bu sefer 2 tur geçtiler Kukesi'yi de geçeceklerini düşünüyorum ben tecrübe konuşur temsilcimiz rahat alır maçı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    RTÜK ayar çekmiş galiba D-Smart'a baksanıza dünkü maçın ilk yarısı şifresizdi bu maçın da D-Smart'ta verilmesi beklenirken Kanal D'de verilecek olması RTÜK'ün düzenlemeye gittiğini gösteriyor sanki umarım devam eder yayınlar.Hadi lig maçlarını geçtim Avrupa maçlarını bile para vererek izleyeceksek işimiz iş hangi ülke bizim ülkemiz gibi yahu çok paragöz ülkeyiz çok.Maça gelirsek bu sene Trabzon'un 2. ön elemeden başlaması iyi oldu defalardır play-off oynayıp eleniyordular bu sefer 2 tur geçtiler Kukesi'yi de geçeceklerini düşünüyorum ben tecrübe konuşur temsilcimiz rahat alır maçı.
    dünkü maçın ilk yarısı niye şifresiz oldu bi anlam veremedim eğer dediğin gibi ayarı çekmiş olsaydı 2.yarıda şifresiz olurdu. Zaten ŞL ve Avrupa liginden bir maçı şifresiz vermek zorunda bu RTÜK değil UEFA'nın kuralı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Büyük olasılıkla teknik bir hatadan olmuştur ya da şifre girmeyi unutmuşlardır. Devre arasında tüm sitelerde haber patladı maç Turksatta şifresiz diye. Heralde onlarda devre arası öğrenmiş olmalılarki, devre arasında kilitlediler maçı.

Rakibin Adı Külkedisi Gibi Bir Şey

Trabzonspor Heralde Bu Takımı da Yener Artık ( :

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Adrian, Soner, Volkan ve Henrique

Fanatik kadrosu böyle olcan sol bekmi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Trabzon 1-0 önde.Penaltıdan Adrian attı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Volkan'a yapılan foul değil bilerek ve isteyerek adam yaralamak kesin kırmızı karttı!!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ee adrian bos adam degil geldiginden beri soluyoruz su adami kusturmese trabzon cok cok is yapcak 1 gol 1 asist su an.. 0-2 trabzon yeniyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir gol bir asist Adrian.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yaridada atmisti temiz golunu yediler adamin neyse trabzon kotu oyuna ragmen gruplara kaldi umarim duzelirler..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yalnız bu Soner ilk 11'i hakediyor bu maçta Colman cezalı diye oynatıldı ligde de ilk 11'de şans verilmeli Soner'e.Tecrübesiyle kazandı temsilcimiz Adrian maçın adamıydı kesinlikle asisti de çok güzeldi 10 numaranın hakkını verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kazasiz belasiz kurtuldukya su mactan tamamiz. Gruplara kaldik sayilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu ölüsü bile her türlüiş yapan Adiran bizim takımda Beşiktaşa karşı forma bulamıyor. Soner konusuna hiç girmiyorum. Hocalarımız çok iyi tercihler yapıyorçok.

Takımda sezon başından beri polaynnacılık vardı iki tane köy takımına karşı galibiyet aldık herkes ayakta ama Beşiktaş oturttu bizi yerimize. Şimdi bu maç sahada futbol namına birşey yokken galibiyet aldık. Koca Trabzonspor şu takıma karşı 2 ön libero ile çıkıyor varın gerisini siz düşünün.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Vojvodina Bursa eşleşmesi gibi olmaz inşallah Trabzon'a tur hayırlı olsun demek istiyorum da o maç aklıma geliyor diyemiyorum.Neyse çok iyi galibiyet bu maçlar tabela maçı istediğini almış Trabzon o yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Batunun depari

Mesaj Yetkileri