Maçı akşam Kanal D veriyor.
Deplasmanda rahat bir skor alıp Trabzon'da da turu geçer Trabzonspor.
Ben de Tranzonspor'un eleyeceğini düşünüyorum ama dikkat etmek lazım.Malum Türk takımlarının adı sanı duyulmamış takımlara elenme hastalığı var.
RTÜK ayar çekmiş galiba D-Smart'a baksanıza dünkü maçın ilk yarısı şifresizdi bu maçın da D-Smart'ta verilmesi beklenirken Kanal D'de verilecek olması RTÜK'ün düzenlemeye gittiğini gösteriyor sanki umarım devam eder yayınlar.Hadi lig maçlarını geçtim Avrupa maçlarını bile para vererek izleyeceksek işimiz iş hangi ülke bizim ülkemiz gibi yahu çok paragöz ülkeyiz çok.Maça gelirsek bu sene Trabzon'un 2. ön elemeden başlaması iyi oldu defalardır play-off oynayıp eleniyordular bu sefer 2 tur geçtiler Kukesi'yi de geçeceklerini düşünüyorum ben tecrübe konuşur temsilcimiz rahat alır maçı.
Büyük olasılıkla teknik bir hatadan olmuştur ya da şifre girmeyi unutmuşlardır. Devre arasında tüm sitelerde haber patladı maç Turksatta şifresiz diye. Heralde onlarda devre arası öğrenmiş olmalılarki, devre arasında kilitlediler maçı.
Rakibin Adı Külkedisi Gibi Bir Şey
Trabzonspor Heralde Bu Takımı da Yener Artık ( :
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Onur, Zeki, Aykut Demir, Mustafa, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Adrian, Soner, Volkan ve Henrique
Fanatik kadrosu böyle olcan sol bekmi![]()
Trabzon 1-0 önde.Penaltıdan Adrian attı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan'a yapılan foul değil bilerek ve isteyerek adam yaralamak kesin kırmızı karttı!!
ee adrian bos adam degil geldiginden beri soluyoruz su adami kusturmese trabzon cok cok is yapcak 1 gol 1 asist su an.. 0-2 trabzon yeniyor
Bir gol bir asist Adrian.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ilk yaridada atmisti temiz golunu yediler adaminneyse trabzon kotu oyuna ragmen gruplara kaldi umarim duzelirler..
Yalnız bu Soner ilk 11'i hakediyor bu maçta Colman cezalı diye oynatıldı ligde de ilk 11'de şans verilmeli Soner'e.Tecrübesiyle kazandı temsilcimiz Adrian maçın adamıydı kesinlikle asisti de çok güzeldi 10 numaranın hakkını verdi.
Kazasiz belasiz kurtuldukya su mactan tamamiz. Gruplara kaldik sayilir.
Bu ölüsü bile her türlüiş yapan Adiran bizim takımda Beşiktaşa karşı forma bulamıyor. Soner konusuna hiç girmiyorum. Hocalarımız çok iyi tercihler yapıyorçok.
Takımda sezon başından beri polaynnacılık vardı iki tane köy takımına karşı galibiyet aldık herkes ayakta ama Beşiktaş oturttu bizi yerimize. Şimdi bu maç sahada futbol namına birşey yokken galibiyet aldık. Koca Trabzonspor şu takıma karşı 2 ön libero ile çıkıyor varın gerisini siz düşünün.
Vojvodina Bursa eşleşmesi gibi olmaz inşallah Trabzon'a tur hayırlı olsun demek istiyorum da o maç aklıma geliyor diyemiyorum.Neyse çok iyi galibiyet bu maçlar tabela maçı istediğini almış Trabzon o yeter.
Batunun depari