beraberlik düsünüyorum trabzonun hazır olmadıgı icin..
adrian 1-0![]()
Adrian çok formda![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu maça +7 gol oynadım 2.dakkada Adrian başladı ama devamı yok![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dakika 33 Volkan Sen 13 top kaybi ile oynuyor.
Tevfik Köse attı, 1-1 oldu. (Dk. 40)
Volkan Şen ağlamış neden arkadaşlar ?
Volkan aglayarak oyundan cıktı kendi istegi ile.. Çok ilgincti gerçekten.Öyle gelen her tepkiye aglanacaksa ohooo Selçuk bu zamana kadar sahada intihar edermis.![]()
Tepki eğer 13 top kaybına yapılmışsa haklılar.
Canım FEDA olsun sana !
Hiçbir sebep adamın anasına, bacısına sövmeyi gerektirmez, hem de yüzüne karşı. Ayıptır!
Bana gore Volkanin yaptigi saygisizlik. Turkiyede ilk defa futbolcuya kufur edilmiyor.
Tepkilere ragmen onu 90 dakika oynatmaya calisip onu kazanmaya calisan hocaya yanlis yapti. Donup o taraftara tepki vermiyecekti
Kötü oynuyorsan oyundan çıkarsın, bir futbolcu için gayet normal bence.
Malouda nasil asti topu oyle
Malouda ne attı be, kalitesini nasılda belli ediyor.
Tepkinin ne olduğu da belli değil sanırım henüz. Küfür de edilmemiştir belki. Volkan'a uzun zamandır pek sıcak değil Trabzonspor taraftarı. Islıklanıyor zaten sıklıkla. Küfrü hiçbir ortamda tasvip etmem ama yıllardır altından üstüne kadar seviyede futbol oynamış tecrübeli bir futbolcunun edilmişse eğer küfür nedeniyle kendisine güvenen sahadaki arkadaşlarını, kenardaki hocalarını yüzüstü bırakması da doğru değil. VOlkan'ın psikolojisinin de pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Olur bazen öyle, görmze gözün hiçbirşeyi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
http://s1.directupload.net/images/130826/mkgmytbm.swf
küfür olayından sonra taraftar arasında da tartışma çıktı
Malouda , Drogba sevinci yapmis bide![]()
Malouda çok güzel atmış,Volkan Şen'e üzüldüm belki de anası,babası ölü onlara küfür ettiler,kendini tutamadı
Yusufun arastirmasini iyi yapsinlarFM14'de Speedy Gonzalez olarak bekliyoruz kendisini
Last edited by Bordo61Mavi : 26.Ağustos.2013 at 22:38 Reason: heyecan yaptim :D
Ali Adnan o frikik yetenegi ile cok puan kazandiracaktir.
Volkan'ın yaptığı doğru değil ancak bir küfür olayı varsa TS taraftarının da yaptığı şey yanlış.
Volkan pek fazla umursanmayan oyuncu oldu neredeyse hep oysa ki Bursaspor - Valencia maçında idi sanırım çok iyi bir gelecek görüyordum kendisinde
Volkan da arkadaşlarını öyle bırakmamalıydı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Mustafa Akçay: Müsabakaya iyi başlamış olmamıza rağmen ilk yarıda felsefe olarak kabul edemeyeceğimiz bir bölüm yaşadık.Bu bölüm bizim açımızdan gerçekten korkunç oldu.Oyuncularımın ikinci yarı ortaya koyduğu direnç bizi mutlu etti.Volkan'ın sorununu aile içi bir sorun olarak algılamamız lazım. Gülü seven dikenine dost olmak zorunda. Oyuncular bizim gülümüz.Bu oyuncular karakterli, şahsiyetli ne yaptığını bilen insanlar.Eleştirebiliriz, "Yuh" diyebilirsin, Volkan kötü oynadı diyebilirsin. Ama küfür çaresiz ve kaba bir adama yakışır.Volkan şu anda çok iyi. Volkan'ı soyunma odasında 15 dakika hep beraber alkışladık.Bu münferit bir olaydır.Tüm Trabzonspor taraftarlarına mal edilmemelidir.
Malouda'nın golü çok iyiydi ama son ddakika onu kaçırmasaydı iyiydi.
ali adnani unutmayin rizenin maclarini takip ediyorum kumasi iyi cocugun bugunde iyiydi hele attigi frikikler.... bence pisman olacaz gibi kacirdigimiza bu cocugu... tebrikler trabzon.
Ali Adnan'ın topla arası iyi tamam ama çok ağır kaldı bugün birkaç pozisyonda basit çalımlar yedi. Biraz daha pişmesi lazım.
Ali Adnan bu sezon frikikten 2-3 takıma gol atar demedi demeyin.