Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu maça Terimle başlamamız büyük avataj, diğer maçlar gibi olmayacaktır. 2-1 kazanırız diye düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fatih Terim'in olması güzel ancak berabere kalacağımızı düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Puan kaybedebileceğimiz bir deplasman daha.Ancak Terim artık sahada ve Hamit yok tek farkla kazanırız diye düşünüyorum başarılar Aslanlarımıza.
2-3 sezondur derbiler dışında en zorlandığımız takımlar Eskişehir ve Bursa.Beklediğim gibi Bursa maçında puan kaybettik.Bu maçta çok zor olacaktır.Fatih Terim'in dönmesi ile takıma hava geleceğini ve kazanacağımızı düşünüyorum.Ama beraberlikte kötü sonuç olmaz.
Son iki üç yıldır biz Eskişehir'i çoğu maçta geçmedik mi? Bi geçen sene arenada berabere kaldığımızı hatırlıyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
terim bu macda sahada hafta ici idmanlarida biraz sert gecmis kazancagimizi dusunuyorum 1 farkla..
Yalnız Eskişehir'de de ne fikstür varmış be.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Fatih Terim'in kenarda olacak olması çok sevindirici, özledik onu. Umarım güzel maç olur ve kazanan taraf oluruz. Beraberliğin kötü sayılmayacağı bir maça çıkıyoruz, iyi başlayıp iyi bitiririz inşallah.
boyle bir kadro bekliyorum
muslera
eboue-semih-gokhan-balta
selcuk-melo-amrabat
sneijder
drogba-burak
Süper kupa ile aynı saatte olması çok kötü maçın, dilerim kazanırız ama bu futbolla zor.
abovv ankette yanlış işaretledim yahuGalatasaray kazanır diyecektim
Eskişehir zorlayacaktır bizi. Muhtemelen tek farklı galibiyetimizle biter.
Screw you guys, I'm goin' home
Vallahi ya bu maçı Süper Kupa maçı ile aynı saate koyan zihniyeti tebrik etmek lazım. 20:00'a alsalardı bari.
Sonunda... piskopat engin ilk 11 de...
Muslera, Eboue, Gokhan, Semih, Hakan, Melo, Engin, Sneijder, Selçuk, Burak, Drogba…
Hoca 5 yabancı ile çıkmışİnceden yaptığın göndermelerini seveyim hocam !!
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maç hakkında tahminim : Engin Baytar kırmızı kart 51.dakika![]()
Yedekteki yabancı Amrabat.
Eskişehir'in kazanacağını düşünüyorum. Dünkü kura yüzünden GS futbolcular ve teknik heyet o maçları düşünecek. Kaldı ki Eskişehir deplasmanları her zaman büyük takımlar için zordur, Es Es bunu avantaja çevirir.
iste burak bu yuzden 30-40m euroluk futbolcu olamiyor top kontrol "0"
Engin Baytar çok istekli gözüküyor ama kondisyonu max 60 dakika gidecek gibi.
Cimbombom Cimbombom Saldır Saldır Cimbombom![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sahayı ıslatmışlar herhalde, ayakta duramıyor futbolcular.
faule bak resmen temiz golu yediler...
Faul yok ama gol olmayabilirdi kaleci ve defans oyuncusu bıraktı oynamayı.
Engin çok istekli, hırslı ama bazen topla çok fazla oynuyor ama yinede > Hamit tabii2 takımda zeminden istediğini sahaya yansıtamadı. Oyuncular çekinerek oynuyor, çok belli sırf hatadan değil sakatlıktan da korkuyorlar, çok ters sakatlıklar yaratır bu kadar kaygan zemin.
Screw you guys, I'm goin' home
Takımı beğenmedim şu Burak'ta top kontrol olsa zaten tam Avrupa topçusu.Geçen sezon gibi tam hazır hale gelmemiz 6.-7. haftayı bulacak anlaşılan.
Her Eskişehir maçı aynı mı olmak zorunda yahu?.Geçen senede çok kötü oynayıp 1 puanı zar zor almıştık.Bugün de yenilmeyiz umarım.