Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: AC Milan l Milano'da Türk Gecesi ( 2. Sezon )

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default AC Milan l Milano'da Türk Gecesi ( 2. Sezon )

Öncelikle bu kariyerimi uzun olma dileğiyle açıyorum. Bundan sonra sabit bir kişilik üzerinde ilerleyeceğim. Yani farklı menejerler değil her kariyermde aynı menejeri ve hikayeyi devam ettirmeyi düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı

Sözlerime Efsanevi Milan diyerek başlamak istiyorum.

Hepimiz 2000 yıllarda yani Dida - Maldini - Nesta - Cafu - Stam - Kaka - Pirlo - Gattuso - Seedorf- Shevchenko -Crespo Kadrosunu unutmak mümküm mü sizce ? Hepsi dağıldıktan sonra zaten Milan büyük bir çöküş yaşadı ve bu süreçte külüp borçlandı. Bende biraz bakındım ve bu sene Milan ile oynama karar verdim. Aslında Milan ile kariyerim vardı hatta paylaşmıştım. Bana göre çok keyifli bir kariyerdi fakat erken transferler ile bir anda oyundan soğudum. Bu kariyer ise uzun soluklu ve külüp borçlarını sile sile oynamayı düşünüyorum.

AC Milan'da TÜRK Dönemi!

01.12.1975 yılında Trabzon'un OF ilçesinde doğdu. Çocukluk dönemini okumak dışında abileriyle maç izleyerek geçiren Selim, büyüyünce futbolcu olmak istediğini hep söyler. Selim 7 yaşına gelince babası tarafından 1461 Trabzon eski adıyla Karadenizspor'un alt yapısına verilir. Alt yapıda kendini göstererek A Takıma çıkar. 1-2 yıl sonra Kaptanlığı elde eden Selim, artık Karadenizspor'un efsanevi oyuncuları arasına girer. Trabzonspor'un dikkatini çeken Selim büyük abiler tarafından ikna edilerek Trabzonspor yolunu tutar. Daha sonra Chelsea takımına transfer olur ve Dünya'da yılın transferi olarak tarihe geçer.

Karadenizspor Macerası

7 yaşında başladığı bu maceraya 18 yaşında son verdi. 11 senedir Karadenizspor ile büyük başarılar yakalar ve geçimini böyle sağlar. Karadenizspor kaptanı olduktan sonra artık Selim, Trabzon'da tanınır hale gelir ve büyük külüplerin dikkatini çeker fakat bu külüplerden bir tanesi Trabzonspordur. Her Trabzonlu çocuğun hayali nedir diye sorarsanız sorun hepsi Trabzonspor'da oynamak der. Selim'de bunlardan birtanesiydi ve abileri tarafından ikna edilerek Trabzonspor'a imza atar. Karadeniz takımıyla 11 senede 500 maçta 340 gol 120 asist yaparak bir rekora imza atmıştır.

Trabzonspor Macerası

Efsanevi numara olan 9 sayısı artık Selim Atalay'a aittir. Herkes bilir ve anlar bu numaranın ne anlama geldiğini ve bu yüzden almaya çekinirken Selim hiç tereddüt etmeden bu numarayı alır ve oynayacağını söyler. 9 Numara'yı giyerken kaptanlığı hayal etmezken birkaç yılı oyun içindeki disiplin ve takımı ateşlemede iyi olduğunu gören hocası kaptanlığı Selim'e vererek bir hayalini daha gerçekleştirir. 8 senede yani 19 yaşından 26 yaşına kadar kaptanlığını üstlendiği takımına 300 maçta 261 gol ve 70 asist gibi üstün bir katkı sağladı.

A Milli Heyecanı

Trabzonspor'da gösterdiği üstün başarıyla A Milli takıma kadar yükselen Selim 2 yıl içerisinde kaptanlığı elde eder. Hocaları Selim'e güvenmesiyle her gittiği takımda Kaptan olarak oynaması büyük başarıdır. A Milli takımın en çok güvendiği ve en çok hırslı oyuncusu olan Selim burada gösterdiği performans ile Avrupa'ya göz kırpacağından habersizdir. Çıktığı 50 maçta 61 gol atarak A Milli takımın iyi yerlere gelmesini sağladı.

Chelsea Macerası

26 yaşında Chelsea takımına transfer olan Selim, uyum sorunu yaşamadan takıma hızlı bir şekilde uyum sağlar. Bu durum kendisi için iyi olmasına rağmen hocası fazla güvenemez. İlk başlarda 45 dakika oynatarak denenen Selim, her çıktığı maçta gol atması sonucunda ilk 11 kadrosuna alınır. Daha sonra kaptanlığı alarak " Büyük Kaptan " lakabını kazanır. Artık herkes Büyük Kaptan diye çağırır. 26 yaşından 30 yaşına kadar yani 4 senede çıktığı 100 maçta 60 gol atan Selim, futbolu İngiltere'de bırakarak Teknik Direktör eğitimlerine başlar.

Kullandığım Yama : FMKolik Fix v7.2 ( Daha çıkmadı test aşamasında )

Dipnot : Bu hikayeyi bir önceki kariyerimde kullandım fakat o hem iş yoğunluğu hemde yama sıkıntısından dolayı kapatmıştım. Umarım bu tür kurgu ile devam edeceğim.

Sıradaki Güncelleme'de neler olacak ?

* Kadromuz
    * Personel Kadromuz
    * Hazırlık Maçlarımız
    * Hedeflerimiz
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaka var ise bende varım.

Başarılar, takipçinim. Kim unutur ki o kadroyu ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Başarılar. Dediğim gibi sonra resim sıkıntılı

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

milana her geçen gün daha fazla semptayi duymaya başladım genç ve müthiş potansiyelli bir takım var ellerinde ve tabii ki de kaka leite

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim Fix 7.2'yi bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Fix 7.2yi bekliyoruz evet keşke şimdi ulaşabilsek ona başarılar oldukça zevkli olur Milan
    turksportal...

Nesil
    2012

Milan ve Liverpool Avrupa'da en çok sempati duyduğum iki takım başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Uzun bir kariyer bekliyorum senden Selim Abi.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Balotellinin yanına bir de Batuhan'ı al da İtalya karissin
    Başarılar hocam

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar selim.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Teşekkür ederim beyler. İnşallah sizlerle efsanevi bir Milan kadrosu oluştururuz.
    Kadromuz

Kadromuz derin fakat forvet bolluğumuz var. Normalde çift forvete dönük oynamayı sevmeyen birisiyim fakat hazırlık maçlarına göre tek forvet veya çift forvet olarak oynamaya karar vereceğim fakat aklımda tek fovet ve onun arkadasın efsane oyuncumuz Kaka'yı koymak istiyorum ama hazırlık maçında herşey belli olacak.

Genel Bilgi

Basın Toplantısından Bir Kare

Söylediğim gibi taraftarımıza uçuk vaadler bulunmuyorum aksine gelecekteki pozisyonumuzu ve külübün geleceğini gösteriyorum. Külüp borcu olarak baya yükün altındayız. Transferde fazla bir imkanımız yok onun için nokta transferler ile yapmamız gerek

Mali Durum

Mali Durum olarak iyi gözüküyoruz fakat bu her an eksiğe düşebilir. Bunu dengede tutup maaşları abartmadan, yüksek fiyatta oyuncu almadan kaçmamız lazım. Bizim işimiz genç yeteneklere dönük oynayıp gelecek yıldızları toplayıp iyi fiyata satmamız gerekiyor. Hedefimiz lig şampiyonluğu fakat bunun acelesi yok. Elbet eze eze ve kıra kıra şampiyon olacağız!

Borç Ödeme Başlıyor

Bu kadar yüklü bir krediyi bitirirsek çok iyi olur fakat bunun için kafadan bi 20-30 senemiz daha var.

Hazırlık Kampımız

1. Maçımız

Hazırlık maçlarını hiçbir zaman önemsemedim sadece oyuncu deneme ve taktik deneme olarak görüyorum. Bu maçlarda'da taktik ve oyuncu denicem. Buda ilk taktiğimiz ve kolay hatta basit rakibimize karşı farklı 11'ler ( 1. Devre ve 2. Devre ) ile iyi bir skor elde ettik.

2. Maçımız

Defansımızdaki uyuşmamazlığı bu maçta gördük. Kale ve Defans bölgesinde bu sene baya çekeceğimizi tahmin ediyorum.

3. Maçımız

Farklı bir taktik denedik ve çift forvet olmamıza rağmen top çeviremedik ve bitirici vuruşlarımızı yapamadık. Bence bizim takıma çift forvet yaramıyor.

4. Maçımız

Tekrar'dan Çift forvete döndüm ve yenildik. Oynanasak bile bitirici vuruşları yapamadık. Rakibimiz 3 golüde frikikten enfes attılar. Haklarını vermek lazım ve 3 golde mükemmeldi bence.

1.Maç

Taktiksel hata dedikleri bu olsa gerek! Öyle bir hata yaptım ki bunun bedelini ağır ödedim. Tekli forvete dönüp Kaka'yı serbest oynatıp hucumsal olarak oyunu egale etmeyi düşündüm fakat beklediğim şey olmadı ve rakibimiz bizi egale ederek oyunu 3-0 gibi skor ile kazandı!

2. Maç

2. Maça ise tamamiyle benim önceden belirlediğim ve paylaştığım Taktik Bozan v1 taktiği ile çıktım ve iyi başladık asıl ama gol atamadık. Gol yememiz ile takım açıldı ve 3 gol bulduk fakat 4 ve 5. golü bulamadık ve elendik. Avrupa kupasında yolumuza devam edeceğiz inşallah

Efsanevi Oyuncumuz Sakatlandı!

" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Kaka yüzünden kariyer açtın adam sakatlandı

Kakanın revirde bağırışları duyuldu...
    Antrenmanda bana vuranı ben topuğundan vururum.
    Mafya bağlantıları bilinen Kaka Türkiye'deki amcasına selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milli takım kariyerinde de taktiksel sorunun vardı, belli ki burada da var.

Kaka'yı nasıl kullanacağını merakla bekliyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Kötü başlamışız toparlanmak şart

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Liverpool - Milan 2005 şampiyonlar ligi efsanevi finalini hatırlatıyor , başarısızlıklar diliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

hocam başarılar.
    Last edited by Kaka Leite : 03.Eylül.2013 at 13:54 Reason: Burası destek alanı değil.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Teşekkür ederim beyler. Taktiksel sıkıntılarımız vardı fakat bunu çözdük diye umuyorum.

1. Maç

2.Maç

3.Maç

4.Maç

5.Maç

6.Maç

İlk maçımız zorlu olmasına rağmen iyi bir skor ile kazandık ve lige iyi başladık. Fakat ard arda hak etmediğimiz futbol ile hak etmediğimiz puan kayıpları yaşadık. Hal böyle olunca hemen toparlanma sürecine girdik ve 2 oyuncu ile kadromuzu güçlendirdik. Takım oyununu ön plana çıkartıp bek ve kanatları kullanarak ataklarımızı dahada tehlikeli yapmaya karar verdik ve takım ile toplantıdan sonra yukarı doğru bi ivme oluştu ve bu ivmeyi devam ettirmek istiyoruz.

1. Maç

2.Maç

3.Maç

Avrupa'da kötü başladık fakat erken toparladık. Takım yorgun iken böyle zorlu bir maça çıkınca haliyle belli bir dakikadan sonra mücadele etmeyi bırakıp izleyen taraf olduk fakat iyi iyiyiz ve bu sene Avrupa liginde en kötü bi yarı final düşünüyoruz!

Transferler

Fraser Forster

Kaleci olarak 2 tane kalecimiz var ve yaşları 35 ile 30 yaşında ve performanslarına fazla güvenmiyorum belki Abbiati iş yapar ama sakatlanır filan diye ucuza Forster'i kadromuza kattık.

Nicolás Otamendi

Takımımız çok iyi fakat defansta baya açığımız var. Neste ve Stam'dan sonra tam olarak iyi bir çift oluşturamadılar ve bunu Mexes ( Zapata ) ve Otamendi ile çözmeyi umuyorum.

Transfer Geçmişi

Kasayı Boşaltacakmış!

Ben sattığım oyuncuların değeri kadarıyla transfer yaptım fakat gelin görün ki haberler beni nasıl tanıtıyor oldu mu şimdi bu ? Soruyorum size beyler
    Jose Mourinho

Transferler güzel bakma sen medyaya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Dün gece biraz ayarı kaçırmışım ve birazcık(!) oynamışım. Hal böyle olunca paylaşayım dedim.

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

10. Hafta

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

14. Hafta

15. Hafta

16. Hafta

Puan Durumu

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Kötü bir gidişin ardından toparlamak güzel fakat beklenmedik yenilgiler yine oldu. Kanatlarımda sorun olduğu aşikâr Robinho'dan istediğim verimi alamıyorum malesef diğer kanat oyuncum El Shaarawy'ın gelişmesi lazım onun için zamanı ihtiyacı var ve antreman ile desteklemem gerek. Robinho ile Pazzini satılık listesinde onlardan gelen para ile iyi bir kanat oyuncusu alabilirim.

4.Maç

5.Maç

6.Maç

Puan Tablosu

İlk maçı kaybedince biraz umutsuzluğa düşmüş olabiliriz fakat daha sonra rakiplerimize ezici bir üstünlük kurarak 1. çıkmayı hak ettiğimizi düşünüyorum.

Rakibimiz

Freiburg

Avrupa'da iyi bir çıkış yakaladık ve bunu Final ile süslemek istiyoruz. Rakiplerimiz zorlu fakat imkansız değil. Son maçta yedek ağırlı bir takım ile çıktım ve sonucunda yenildik. Rakibimiz bana göre kolay ve bu turda zorlanacağımı sanmıyorum.

1. Maç

Kupa maçında zorlanmadan rahatlıkla geçtik fakat ilerleyen turlarda yaptığımız hatalardan ders alıp açıklarımızı kapatmazsak kritik goller yiyip elenebiliriz.

Başkan'dan Bir Jest!

Bu para ilaç gibi geldi diyebilirim. Böyle paralara ihtiyacımız var başkan

Jose Mourinho

Bi öleyiz bi böle ama bütçe çok iyi olmuş

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İstikrar yakalamamız lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

verona büyük çıkış yakalamış parma maçı da efsane olmuş

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Sağlam bütçe gelmiş gerçekten.

*Şu resimler neden kalitesiz oluyor abi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Bi öleyiz bi böle ama bütçe çok iyi olmuş
    Aynen nasıl bi biçimiz hala belirsiz

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    İstikrar yakalamamız lazım.
    Aynen Hüseyin.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    verona büyük çıkış yakalamış parma maçı da efsane olmuş
    Aynen kardeş külüp ya abisine özeniyor )

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Sağlam bütçe gelmiş gerçekten.

*Şu resimler neden kalitesiz oluyor abi ?
    Jpeg olarak kaydediyorum belki ondandır.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

17. Hafta

18. Hafta

19. Hafta

20. Hafta

21. Hafta

22. Hafta

23. Hafta

24. Hafta

25. Hafta

26. Hafta

Taktik olarak bir sıkıntımız yok fakat çok dengesiz bir takımız. 3-4 Maçta bir kırmızı kart görüyoruz yani olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi kırmızı kart olmuş durumda. Bu sene sonrası takımdan ayrılacak kişiler belirlendi. Sezon sonu bunların isimlerinide yazıp satış listesine koyucam ve onlardan gelen paralar doğruntusunda transfer yapacağız.

Avrupa Ligi 1. Eleme Turu Birinci Ayak

Avrupa Ligi 1. Eleme Turu İkinci Ayak

Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Birinci Ayak

Avrupa Ligi 2. Eleme Turu İkinci Ayak

Kolay rakiplerimiz karşısında iyi skorlar aldık demeyi isterdim fakat Frankurt maçı buna gölge düşürdü. İlk maçta 3 gibi ciddi bir gol yiyince haliyle kara kara düşündüm fakat elensek bile yenmemiz lazımdı sırf bu yüzden 2. maçta hucuma dönük bir oynadık ve farklı bi şekilde kazandık. Mutluyuz ve gururluyuz

İtalya Kupası Çeyrek Final

İtalya Kupası Yarı Final Birinci Ayak

İtalya Kupası Yarı Final İkinci Ayak

Juventus karşısında nedense şansım tutmuyor. Oynayan taraf bendim fakat 4 gol bulamadık fakat yinede yenerek elendik artık seneye telafi etmeye çalışacağız!

Transfer Geçmişi

Sattığım oyuncu nedense verim alamadığım oyuncular oldu sadece 1 kişi hariç oda Kaka! Kaka tam açıldı derken Manchester City'i istedi ve verdiği para iyiydi. Bizde külübün menfaati için hemde yaşı ilerlediği ve sakatlıkları arttığı için bu fiyati kabul ettik ve sattık. Robinho ve Pazzini ise tam bi fiyasko oldu. Oynattım fakat hiçbir şekilde verim alamadığım oyunculardı bende iyi fiyat karşılığı ikisinide takımdan bağını koparttım. İnşallah onların parasıyla yeni kişiler katılacak aramıza
    Jose Mourinho

Hala istikrarı sağlamış değiliz ne yazık ki.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri