Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

9 28.13%
  • Berabere biter

3 9.38%
  • Real Madrid kazanır

20 62.50%
Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 332 sonuç

Konu: Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray'ın İstanbul'da Real Madrid'e karşı üstünlüğü var. Bu maçı da kaybetmezler diye düşünüyorum. Skor tahminim, 1-1 veya 2-2 beraberlik.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

madridde ciddi eksiklikler var ve geçen yila gore tehlikeli takim degiller mesut gitti ve ancelotti sistemini hala oturtamadi kisaca iyi futbol oynamiyorlar geçen yila gore bu macda taraftar destegiyle favoriyiz bence 1-0 yada 2-1 kazancagimizi dusunuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Real Madrid 2-1 alır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

xabi alonso olmadığında madrid ortasahası dağılıyo biraz diri ve istekli olursak kazanabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen sene Arenada oynanan maç, bu maç için ölçü değil. Real Madrid'in ağır bastığı aşikar ama süprizde yapabilir temsilcimiz

sakary Ali Misafir

Real Madrid gruptan çıkamayacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Real Madrid gruptan çıkamayacak bence.
    Ciddi mi yazdın bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ronaldo'lu Bale'li takıma nası kötü diyosunuz bir anlasam.Sanki biz çatır çatır top oynuyoruz kaç haftadır.Tabi ki bu tip maçların havası ayrıdır ama kalite farkıda gözle görülür bir şekilde fazla.Eğer yeneceksek bunun için takımda en az 8-9 kişinin sağlam oynaması gerekiyor.Ben en fazla beraberlik alabileceğimizi düşünüyorum ki o bile zor.Umarım puan yada puanlar alıp bir silkinir kendimize geliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Real bence çok formsuz.Bale Ronaldo olması başka.Formsuz olmaları başka.Ancelotti daha takıma tam alışamadı ve Real kadro kalitesi ne kadar üst düzey olsa da bunun sıkıntısını yaşıyor şu an.Biz de formsuz başladık lige.Çok aşırı iyi değiliz.Ancak Drogba Sneijder gibi oyuncularımız iyi oynarlarsa kazanmamak için de bahanemiz olamaz.Biz Real'i en iyi zamanında da yendik.Yine yenebiliriz.Artı geçen seneki maç ölçüt kabul edilebilir çünkü o maçta Real 3 golü yiyince ne yapacağını şaşırdı.Ve tam kadro gelmişlerdi.Sakaryalı'ya da katılıyorum espri niyetiyle değil ciddi yazmış.Real Ancelotti uyumsuzluğu sürerse Real gruptan çıkamayabilir.Mantıklı bir iddia.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adettendir kadro yapmak boyle birsey bekliyorum amrabat yerine sabri olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Her anlamda kritik bir maç.Tüm silahlarımızı kullanacağız ve kazanacağız başka yolu yok artık kendimize gelmemiz gerekiyor.Oyuncular ve hocamız bu maçın önemini biliyorlar bende takımıma güveniyorum.Real'i sıkı takip ediyorum ve senelerdir deplasmanlarda sıkıntı yaşadıklarını söyleyebilirim Mou'da kurtaramadı onları bu durumdan.Son Villarreal maçında savunmaları acayip kötüydü Villarreal 3-4'ü bulabilecek pozisyonlar buldu.Kısacası maça iyi bir analiz yaparsak galip geliriz diye düşünüyorum taraftarımızın müthiş desteğiyle ve Allah'ın izniyle kazanacağız bu maçı.Real'de bayadır oynamayan Casillas'ın oynayacak olması sol beklerinin olmaması bunlar çok önemli olaylar bunu avantaja çevirip kazanacağız inşAllah.Arif'in yazdığı kadro olsa iyi olur ama Terim büyük ihtimal

Muslera

Riera - Semih - Chedjou - Eboue

Melo

Sneijder - Selçuk

Burak - Drogba - Bruma

böyle bir 11'le çıkacaktır diye düşünüyorum.Belki Bruma yerine Engin'de olabilir kestirmek güç o ismi ama en yakın isim Bruma gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post

Amrabat yerine Sabri oldu mu biz bu maçta ilk yarı itibariyle baya etkili oluruz

Nesil
    2007

Real'i bilmem de bizim durum da iç açıcı değil. Hazırlık maçlarını saymazsak bu defans 4'lüsü ilk defa bir arada oynayacak muhtemelen: Riera, Chedjou, Semih, Eboue. Riera zaten has sol bek değilken bir de adam kaç maçtır tribünde. Chedjou-Semih ikilisi ne kadar uyum sağladığı meçhul; beraberce oynamalıydılar ama sınır yüzünden oynayamadılar doğru dürüst. İleride de Burak'lı mı Burak'sız mı ikilemi devam ediyor. Şu maça kadar ki durumumuza bakarsak zaten az gol atıp hemen yiyoruz ve karşımızda Real Madrid var.

Yine de Real'e karşı içeride bir üstünlüğümüz var, bu maçın havası da farklı olacaktır. Real'i bu sene takip edemedim ama yeni bir takım her şeyiyle. Her zamanki temennim; kazanırız, kaybederiz bilemem de iyi oynayalım yeter.
    Last edited by Gncl1905 : 16.Eylül.2013 at 11:33

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by byariff View Post

Hızlı Kanat Oyuncumuz Varken Amrabat Lüks Kaçabilir Ancak Bir Maç Oynadı Diye'de Bruma'yı Hemen 11'e Almayabilir Hoca. Bu Transfer Sürecinde Temmuzdan Beri'dir Maç Kondisyonu Yok. Bir Tek Antalya Maçında Oynadı. Bence Yarın Bruma Yedek Bekleme İhtimali Yüksek Oyuncu. Biz eğer Orta Sahayı Ele Geçirme Planınımız Var İse Burak Ve Drogba'lı Bir Forvet İle Oynayabiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Benim 11'im

Muslera

Hakan - Semih - Chedrou - Eboue

Melo - Selçuk - Engin

Sneijder

Burak - Drogba

Nesil
    2007

Bence Hamit'siz kadro yazmayın sakat değilse mutlaka oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real agır favori gözüküyor belki, ama bizi hafife aldıklarına eminim. Taraftar destegi ve baskısını da iyi bulursak, Galatasaray galip gelecektir, gelemese de aslanlar gibi top oynayacaktır. Bu maçlar form, kadro, oyuncu maçı degil; Fatih Terim maçıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Edit:

Star'daymış, gerek kalmadı!
    Last edited by footballer33 : 16.Eylül.2013 at 14:40

Fener maçına çıktıgımız gibi çıkarız bence 4 2 3 1

1-0 falan kazanırsak ne güzel olur ya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence 2-3 farkla yeniliriz o da Muslera'ya güvendiğimden yoksa 4-5 te olabilir Muslera gibi bir kalecimiz olmasa.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Madrid'in sol kanat göçtü,Koy Bruma'yı oraya rahat götürsün maçı .

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Madrid'in sol kanat göçtü,Koy Bruma'yı oraya rahat götürsün maçı .
    Temmuzdan Bu Yana Oynamayan Ve Sadece Antalya Maçında Oynayan Bruma Bu

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Temmuzdan Bu Yana Oynamayan Ve Sadece Antalya Maçında Oynayan Bruma Bu
    Antalya maçında ki o iyi oyun hazır olduğunun bir göstergesi bence riske edilebilir .

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Antalya maçında ki o iyi oyun hazır olduğunun bir göstergesi bence riske edilebilir .
    Ben Hiç Sanmıyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Neyse Maç İle İlgili Bir İki Kalem'de Biz Dökelim Bakalım. Antalyaspor Maçına Çıkan Kadroya Baktığımda Selçuk Sneijder Ve Muslera'nın Olmadığını Görünce Beraberlik Bizim İçin Büyük Başarı Diyecektim Ancak Farkla Bitecek Olan Maçı Berabere Bitirdik. Hayli İle Sinirler Yavaştan da Olsa Zıplamaya Başladı. Ligde 3 Maçta Alınan 3 Beraberlik Liderlik Yarışında Bize Ciddi Bir Yara Verdi. Aslında bu Yaranın Diğer Sebebi İse Bizleriz. Takım Emirates Ve Süper Kupa'yı Müzesine Götürünce Daha Lig Başlamadan Şampiyon İlan Ettik. Üstüne Birde TFF FATİH TERİM ile ÜNAL AYSAL Sorunu Baş Gösterdi. Takımada Yansımadı Değil. Takım Uyumu Konusunda Sıkıntımız Var Kesinlikle. Bu Maçı SÜPRİZ Şekilde Alırsak Arkasının Geleceğini Düşünen Biriyim. Kaç Skor Olacağından Çok O Maçın Zevkini Çıkartmakta Yarar Var Diye Düşünüyorum. Herşey Ancelotti'ye Bağlı , Oynattığı Takımlarda Top Konrolü Olan Bir Takım Oluşturmaya Çalışıyor. Sol Bek Kısmında Sıkıntı Mevcut. Marcelo Yok Coentrao İse Formsuz. Kimi Geçirecekler Çok Merak Ediyorum. Varane Geçen Senenin Parlayan Adamı Ancelotti Geldi Kayboldu Ortadan Rafael Varane.

Ultraslan Yine Adından Söz Ettirecek Bir Kareografi Yapacak Deniyor Bakalım Göreceğiz. Star Tv Azizliğine Uğramazsak İnşallah.

Son Sözüm... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... BAŞARILAR GALATASARAYIM.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Arbeloa da sakat mı? Sol bek oynayabiliyor Arbeloa. Sağda zaten Carvajal var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Real Madrid formsuz olabilir ama GS da formsuz. Kadro kalitesi olarak Madrid daha ağır basan taraf ve bence farklı kazanırlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sol bekte Bale oynayacak büyük ihtimalle.Nacho denen eleman ve Carvajal'da oynayacak sanırım.Bizim her türlü 2-3 atmamız gerekir böyle bir Real'e.Şampiyonlar Ligi'nin havası başka olacaktır bu sezon evimizdeki maçlar çok daha önemli çünkü deplasmanda geçen seneki gibi kazanmamız çok zor Real ve Juventus gibi 2 deplasmandan söz ediyoruz.Evimizde fire vermememiz lazım inşAllah kazanarak giriş yaparız gruba.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Arbeloa da sakat mı? Sol bek oynayabiliyor Arbeloa. Sağda zaten Carvajal var.
    Sol bekte, muhtemelen Nacho Fernandez oynar.

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri