Paint mi la resimFB rahat kazanır.
Derbinin olduğu haftayı kayıpsız geçmek çok iyi olur. Kazanırız diye düşünüyorum.
Net Galibiyet Bekliyorum Fenerbahçe'den
Kazanacağız.
3-1 gibi bir skor bekliyorum. gol yeriz gibi ama kazanırız.
Haklıyız kazanacağız...
farkli bir galibiyet bekliyorum
Skor tahminim: 3-1
Fenerbahçe’de Ersun Yanal, Elazığspor maçında tribüne çıkacak yabancıları belirledi. Emenike,Holmen,Yobo ve Kadlec tribüne gönderilirken. Süper Lig’de 2 maçtır kadroya girme şansı bulamayan Moussa Sow ilk 11′de görev alacak. (Lig TV)
Holmen kadroya alınabilirdi.
Tribün seçimleri doğru, Sow bu maç golünü yazar.
Bir tek Holmen olabilirdi belki ama belalımız Baroni var onunda oynaması lazım...
Kazanacağız arkadaş, lami cimi yok.
Baroni 11'deyse ben galibiyete şüpheyle bakıyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
elaziginin ilk 11 boyleymis o degilde bizim çaglar birinci bildigin defans gobek oldu adam 4-5 mactir orda oynuyor
![]()
Üff ne Cristian'ı ya.
Ilk 11'imiz: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
Cristian nerden aklına geldi hoca.. Gözünü seviyim yapma şunu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
#Fenerbahce #Elazigspor Ilk 11'imiz: Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
Bence doğru 11. Holmen'in de bu maçta oynamaması bence yerinde. Geçen hafta kapalı Kasımpaşa savunmasını açmakta zorlandık, Holmen yaratıcı bir oyuncu değil ne kadar mücadeleci olsalarda. Baroni en azından pas alışverişinde daha etken olur. Bir tek Mert oynayabilirdi ama olsun.
Cristian ne arkadaş Alper'i hala oynatmıyor çıldırtıyor beni hoca.Holmen'in hep yeri tribündü 1 maç iyi oynadı diye göğe çıkardılar adamı
Efsane geri döndü.. Cristian Baroni, bu maç 1 gol atar önümüzde ki 2 maç hiç bir şey yapmadan oynamayı garantiler.
Holmen'i ne çabuk harcadınız arkadaş. Cristian, Holmen'in yarısı kadar koşmuyor. Yeri hep tribün felan değil ortasahaya dinamizm katıyor , hareketlilik getiriyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Alper'in ve Mert'in bu .Mac ilk on birde oymakları gerekirdi.
Şimdi Chirs'in küsmemesi ve durumunu görmesi için oynatılmasını anlıyorum; ama yedekteki Alper oynar Chris yedekten girer. Mert artık bir maçta da saha olsun. Umarım Salih'i izleyeceğimiz ve Sow'un da bu takımda ne kadar mutlu olduğunu gösterdiği bir maç olur.
Goooooooooll
Sow golle döndü.İşte bu.
Goooooooooolll
Edit:Gol Kuyt.
Bariz rakibimizden çok üstünüz, iki bekimiz asist yaptı. Artık fark açılır gider, Sivas maçının kopyası olur.
Dakika 34 sesi kısılan bir yayın olmamalı...