Konu başlığından da anlaşılacağı üzere aynı hafta içinde hem Cuma hem Pazartesi maç olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz. Bir haftanın dört güne yayılması beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorunuz? Bence ikisinden biri olmalı.
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere aynı hafta içinde hem Cuma hem Pazartesi maç olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz. Bir haftanın dört güne yayılması beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorunuz? Bence ikisinden biri olmalı.
Adminler anket ekleyebilir mi?
Bence ikisi de olmamalı. Bütün maçlar Cumartesi ve Pazar günleri oynanmalı. Saçma sapan bir uygulama millet iş çıkışı maça gitmek zorunda kalıyor. Aynı zamanda maçların erken saatte oynanması taraftarıyım.
Hafta içi iş var okul var ? Şahsen ben saat 17:00'dan sonra ve hafta içi -yapılırsa da mecbur akşam olur- maç yapılmasına karşıyım.Futbol dediğin gündüz daha zevkli olur.Gece ne öyle bilmem kaç volt ışık sahaya vuruyor.Ne kadar futbolcular alışkın olsa da rahatsız eder elbet.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
valla istanbulda büyük takımların maçlarını hafta içine koymasınlarda ne yapıyorlarsa yapsınlar trafiğin içinden çıkılmıyor