Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Perşembe Günü Zor Bir Maç Oynayacak Trabzon Seyirci Baskısına Aldırış Etmeden Kendi Oyununu Sergilerse Galibiyet Alması İçten Bile Değil Bu Maçı Kazanarak Avrupa Ligi Gruplarına Galibiyetle Başlar Diyorum Ben.
Zor bir maç olacağı aşikar; ancak Trabzonspor tek farklı da olsa kazanacaktır.
Zorlu geçecektir ancak Trabzonspor kalitesiyle bir şekilde kazanacaktır bu maçı.Bu deplasmandan alınacak 3 puan çok önemli çünkü Lazio ve Legia Varşova deplasmanlarında kazanmak çok zor.
1-0 veya 2-0 Trabzonspor alır diye düşünüyorum.
Trabzon inşallah kazanırda bugünkü sıkıntıyı bize unutturur
Trabzonspor zorlansa da kazanır.
Bu basit bir hata değil.Trabzonspor, bu akşam Larnaka'da yapacağı maç için 1974'ten beri doğrudan uçuşun olmadığı Kıbrıs Rum Kesimi'ne direkt uçarak Türkiye'nin diplomatik tavrını deldi. UEFA Avrupa Ligi'nde Kıbrıs Rum ekibi Apollon Limasol ile karşılaşacak olan Bordo Mavililer dün bir Yunan havayolunun uçağıyla Trabzon'dan havalandı. Rodos Adası'na gidip oradan Larnaka'ya geçeceği belirtilen uçak, havada rotasını değiştirip doğrudan Rum Kesimi'ne indi. Dışişleri kaynakları, ''İzin vermedik. İlişkilerde değişiklik yok'' dedi.
...
Sabah çıkan haberlerde jest yapıldığı, gerekli izinlerin alındığı söyleniyordu.
Hata felan oldugunu sanmiyorum
Rodos'a gidecek ucak birden bire yok surdan sola doneyimde direk Rum kesimine gidelim demez
Gecen sefer yaptiklari ortada bizlere, Yunanistan uzeri gidilmisti Rum kesimine ve bizim takimi Yunanistanda 10 saat bekletmislerdi. Okadar gergin olan futbolculari Kibrisa indiklerinde bide aradilar, Senol Gunesin ayakbilarini bile cikartirdilar. Bence gerekli izinler alinmistir ve oyle gidiliyordur oraya.
Nasil baslarsak oyle devam eder bu maci alan Trabzon evindeki macida alir.
Oynamayan yabancilarin oyniyacagi bir mac olacakmis, yani Bosingwa, Bamba ve Colmani sahada gorecegiz galiba.
Mac hangi kanalda acaba
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ntv verecek diye biliyorum.
Evet NTV veriyor maçı.Trabzonspor'dan kalitesini konuşturmasını bekliyorum atabildiğimiz kadar atarız inşAllah.
https://www.facebook.com/pages/Apoll...0083313?ref=nf
Bizimkiler Appolon (dogru yazdim heralde) facebook sayfasini hacklemis![]()
11'miz Onur , Bosingwa , Bamba , Aykut , Mustafa , Olcan , Zokora , Colman , Malouda , Adrian , Henrique
Trabzon 3-0 kazanacağını düşünüyorum
Hakem cok comert
Ne gerek var o müdaheleye zaten adamın arkası dönük alla alla deli olmamak içten değil.Gol hediye ettik resmen.
Neyseki hemen attik
Malouda
Hakemle ne alakası var tamamen oyuncunun aptallığı.. Pozisyon yokken indirirsen orda penaltı olur.
Istatislikler yalan soylemez
Hakem ev sahiplerine kolay penalti caliyormus.
Mac basindan beride onlara caldiklarini bize calmiyor
Bu güzel oldu ciddiyeti elden bırakmadan normal oyununu oynayalım bu maçı alırız.
trabzonspor havaya girse maçı alacak sadece maçı bitirecek yumruğa ihtiyacı var
ah be malouda![]()
Yalnız Henrique 3. sezonunda uyum sağlamayı başardı resmen bu maçta da gol atacak gibi görünüyor.MRA farkı mı nedir adam akıyor valla.Malouda'da geldiğinde çok tartışılmıştı ama cevabı verdi herkese şimdiden.
iki takimda denk gibi apollonun cok bi ozelligi yok ilerde sadece penaltida oldugu gibi kek bi golle ancak bir seyler yapabilirler. trabzonda ise colman falan etkisiz ve cok top kaybediyor malouda hala hazir degil top tutmak lazim bence alanzinho maci cozer eger bamba yine bir supriz yapmazsa
Ayni adam 3cu kere Olcana faul yapiyor, bir sari kart cikmiyor.
Maç nasıl gidiyor
Cok sukur Yusuf giriyor oyuna.
Forvetsiz sisteme gectik BARCA mubarek. Henri cikti
Emreyi alsa hoca aslında