Alıntıdır.
Alıntıdır.
sadece Atatürk resmi olan güzel.digerleri fossssssssss
sagol paylastıgın icin..
hiç birini beğenemedim
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
+ 1000 bendeeeOriginally Posted by Jesus_FB
İlk 3 resim accayip hoşuma gitti...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bende hiç birini beğenmedim
güzel değil bende beğenmedim...
5. sıradaki hoş olmuş diğerleri güzel değil...
İlk 3 resim sanki Osmanlı figürleri taşıyor gibi. Bu arada 100. yıl logosu seçildi:
![]()
hepsi çok gzl
walla ben yukardakilerin hiçbirini beğenmedim açıkçası. daha önce sanırım eren açmıştı böle bi konu ordakiler güseldi.
Atatürk'ün olduğu logoya izin verirler mi acaba?
vermezler sanmıyorum
Kimden izin alcaklar ki?
Neden izin vermesinler?
Fenerbahçe Cumhuriyet'inden izin alacaklar kimden olacak Türkiye Cumhuriyet'inden.Sanmıyorum kolay kolay 100.yıl logosuna Atatürk'ün resminin koyulmasına izin verileceğine.
neden vermesinler arkadaşlar? ATATÜRK'ün resmini kullanmak yasak mı?
eğer bilmediğimiz bir yasa kanun veya bununla ilgili bir yönetmelik varsa(ATATÜRK resimlerinin kullanılabileceği yerler gibi) bilen birileri bizleri de bilgilendirirse sevinirim....(yanlış anlaşılmasın gerçekten böyle birşeyin olup olmadığını öğrenmek istiyorum)
"YÜCE ATATÜRK"
Atatürk'e saygısızlık olur kanısındayım bu kanun değilde bi nevi etiktir. Sen kalkıp Ulu Önderimizi bir kulübün 100.yıl amblemi yaparsan bu bence ayıptır ve Atatürk'ü küçültmektir. Zaten sanmıyorum ki Fenerbahçeli yöneticiler bu logoyu kullansın.
olaya etik olup olmaması açısından bakarsak tartışılacak bir konu. çünkü ben Atatürk'ün resminin 100. yıl logosunda kullanılmasından gurur duyarım mutlu olurum. ama buna karşı çıkacak gruplar da mutlaka olcaktır Ata'nın bir klubün logosunda resminin olmaması gerekir diye düşünenler. (aynı olay GS logosunda yapılsa neler düşünürdüm kestiremiyorum belki karşı çıkardım)
ve dediğin gibi FB yönetimi tartışma yaratacak bir logoyu seçmez....
"YÜCE ATATÜRK"
1. ve 7. harika bence ama hangi logo seçildi bilmiyorum henüz.
sonuncu ve 4. hariç hepsi güzel
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben sadece 7. logoyu begendim,öbürleri güzel degil
2. ve 3. logolar güzele benziyor
ya fener in logosu secilmedimi daha ya![]()
Originally Posted by kavara
ürünler üzerinde kullanılacak logolar seçildi hatta hafta içi bu logoyu tasarlayanlara plaket bile verildi...
"YÜCE ATATÜRK"
ben bursasporluyum ama 6 ve 7. logolar hosuma gıttı....