1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Bi Lig Seçip Diğer Liglere Gidiliyomu

Default Bi Lig Seçip Diğer Liglere Gidiliyomu

arkadaşlar messela oyun açtım sadece türkiye ligini seçtim we sonra baya ii başaralı oldum man unt ıdın teknik direktörü de braktı diyelim ben ordan man unt da gidebilme imkanım warmı

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Smile

ne yazzikki böyle bir şansın yok ama ingiltere milli takımına gidebilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

malesef olmuyor ingiltere ligini de açman gerekiyor

ondan dolayı çalışma potansiyelin olan ligleri seç.ben türkiye-almanya-italya-ispanya seçiyorum.Arada sırada Fransa da ekleniyor buna

malesef seçemiyosun

aslında ilerki yıllarda geliştirilse olmasmı bu yaw

olmas çünkü başka lig açmadan imkanı yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Olmazzzzzzzz......

CM 3 te bir seçenekle çok lig seçip diğerlerini arka planda çalıştırıyordun.Bu sırada hani maçlar yazıyodu ya altta işte onlar olmuyodu.Ama sonra değişti.Ayrıca milli takım için uyruk pek fark etmiyo,,,siz için oyundaki managerlere fark ediyo:d

CM 3 te bir seçenekle çok lig seçip diğerlerini arka planda çalıştırıyordun.Bu sırada hani maçlar yazıyodu ya altta işte onlar olmuyodu.Ama sonra değişti.Ayrıca milli takım için uyruk pek fark etmiyo,,,siz için oyundaki managerlere fark ediyo:d
    Bu diger cm ve fm serilerinde var zaten.Sectiginiz liglerde detail seviyesi normal oldugu sürece diger liglerdeki maçlar oynanmıyor.Ancak basit secenegini secerseniz sectiginiz ülkenin takımlarını kullanamıyorsunuz.Full seceneginde ise seçilen bütün liglerde maclar oynanmakta.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

olmaz eger bırden fazla lıg secersen olur ama makına agırsa hıc tavsıye etmem
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 lig seçip diğer liglere gidemiyorsun bildiğim kadarıyla
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

imkansız.ya aslında teklfi gelio ama sen gidemiyosun.fazla lig aç.eğer bilgisayarın izin veriosa.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by postman81
    aslında ilerki yıllarda geliştirilse olmasmı bu yaw

keske olsada ama oylede cok buyuk ram lazım

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Keşke 1 lig açıp diğer liglere gidebilsek. Ohhhh ne güzel makinayı hiç kasmadan İnglitere ordan ver elini İtalya ordan Almanya,TÜRKİYE,İspanya..... kariyer hiç bitmez ya sıkılmazsınki .Ama maalesef olmuyo.Pc senin sadece başta seçtiğin liglerin datalarını kurduğu için o lige gidemiyosun.Ama işte haberlerde bazen başka ligden bi takım seninle ilgilenebiliyo ama sadece o kadar ...

olması imkansız......Eğer diğer liglere geçmek istiyorsan o lig(lerin) açık olması gerekir...

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

imkansız maalesef

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

malesef böyle bir şey yapamazsın istediğin milli takıma geçebilirsin ama,başta eğer o takımın ligini seçmediysen o takımın başınada geçemezsinnn!!üzgünümm

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by spreew
    malesef böyle bir şey yapamazsın istediğin milli takıma geçebilirsin ama,başta eğer o takımın ligini seçmediysen o takımın başınada geçemezsinnn!!üzgünümm
    arkadaslar beni sakın yanlıs anlamayın ama 2 hafta önce acılmıs konu hakkında zaten yapılmıs olan yorumları yapmak çok saçma geliyor bana.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Arkadaşlar yeni başlık açmayayım dedim.Benimde bir sorum var.Ben diyelim 5lig,bu liglerinde sadece 1.liglerini seçmişim.Eğer takımım küme düşüyorsa ,yani kurtaramadıysam ne olacak,ne olur daha sonra.Başına gelen yazarsa sevinirim.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

malesef olmuyo. baştan seçmen gerekirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Wink

ben o sebeple brezilya ispanya türkiye almanya ingiltere fransa yı seçerim türkiyeden takım çalıştırmayacaksam türkiye olmaz

yoq valla olmuo

Nesil
    2006
    Yer
    Şanlıurfa

dediğinin olmaması gerçekten çok saçma ama biz fm yi bu haliylede seviyoruz

Mesaj Yetkileri