Adı Soyadı: Rodrigo Manuel Gómez
Kulüp: Argentinos
Pozisyon: AMR/MRC
Oyun başı satış fiyatı: 1.2 Milyon € bonservis bedeline sahip,ilk sezon taksitlerle beraber maksimum 5 Milyon €'ya transfer edebilirsiniz.Ben ikinci sezon 3.8 Milyon €'ya transfer ettim.
FM 14'ün en büyük 2-3 yeteneğinden biri kesinlikle.Oyunun bize ilerleyen yıllarda sunduğu efsane regenlere taş çıkartacak kadar iyi bir profile sahip.Daha defansif kanatların kullanıldığı taktikler için biçilmiş kaftan.Yaşı da çok genç,dilerseniz iyi bir fiyata okutabilirsiniz 2-3 sezon sonra.
Atalanta kariyerimde 2.sezon takıma dahil ettim kendisini ve 1 sezon Simone Pepe'yle,1 sezon da Fabio Borini ile çalıştırdım ve özelliklerinin iyice kıvama gelmesini sağladım.Sezon başından beri Barcelona,R.Madrid gibi takımlarının ısrarlarına rağmen bırakmadım çünkü yerini doldurabilecek bir adam yok oyunda
Fazla söze gerek yok her takımda oynayabilecek kapasiteye sahip,harika bir oyuncu.
Defansif kanat oyuncusu olarak çalıştırmanızı ve mental özellikleri kuvvetli bir oyuncu tarafından özel ders aldırmanızı öneririm