1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Rodrigo Gómez | 19

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Rodrigo Gómez | 19

Adı Soyadı: Rodrigo Manuel Gómez

Kulüp: Argentinos

Pozisyon: AMR/MRC

Oyun başı satış fiyatı: 1.2 Milyon € bonservis bedeline sahip,ilk sezon taksitlerle beraber maksimum 5 Milyon €'ya transfer edebilirsiniz.Ben ikinci sezon 3.8 Milyon €'ya transfer ettim.

FM 14'ün en büyük 2-3 yeteneğinden biri kesinlikle.Oyunun bize ilerleyen yıllarda sunduğu efsane regenlere taş çıkartacak kadar iyi bir profile sahip.Daha defansif kanatların kullanıldığı taktikler için biçilmiş kaftan.Yaşı da çok genç,dilerseniz iyi bir fiyata okutabilirsiniz 2-3 sezon sonra.

Atalanta kariyerimde 2.sezon takıma dahil ettim kendisini ve 1 sezon Simone Pepe'yle,1 sezon da Fabio Borini ile çalıştırdım ve özelliklerinin iyice kıvama gelmesini sağladım.Sezon başından beri Barcelona,R.Madrid gibi takımlarının ısrarlarına rağmen bırakmadım çünkü yerini doldurabilecek bir adam yok oyunda

Fazla söze gerek yok her takımda oynayabilecek kapasiteye sahip,harika bir oyuncu.Defansif kanat oyuncusu olarak çalıştırmanızı ve mental özellikleri kuvvetli bir oyuncu tarafından özel ders aldırmanızı öneririm

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Paylaşım için teşekkürler.
    So what?
    Saike

Çok çok iyi oynuyor herkese tavsiye ederim

Bu çocuğu takipteyim alacam mutlaka potansiyeli harika

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Harika bir kanat oyuncusu. Atıyor, attırıyor, hızıyla bekleri peşine takıyor, daha ne olsun. İlk sezon ve ikinci sezonda 3 milyon Euro gibi bir miktarla satın alabiliyorsunuz. Zaten üçüncü sezonda da sözleşmesi bitiyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bendeki hâli.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri