Zevkli bir maç olacak ve beklentimiz yine 3 puan tabi ki
Zevkli bir maç olacak ve beklentimiz yine 3 puan tabi ki
forza adana demir![]()
Birkaç hafta önce umarım Fenerbahçe maçına denk gelmez diyordum. Maalesef izleyemeyeceğim ama umuyorumki ADS kazanacaktır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Futbol adına güzelliğin sahaya ve tribüne yansıması dileğyile, her 2 tarafa da başarılar diliyorum.
Last edited by SacrificeGGTC : 20.Ekim.2013 at 02:21
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
ADS alacaktır.![]()
Adanaspor!![]()
tribünde olmak isterdim ama biletler karaborsaya düşünce vazgeçtim. tv'den izlemek daha mantıklı.
(/s)
Bugün uyumayacağız ve otobüsler çalışmaya başlar başlamaz stada yol alacağızTribün olarak güzel bir maç olacak orası kesin ama sahadakiler açısından aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Maçı izlemeye gitmiyorum ben.Tribünde katkımız olsun yeter bizim için.
Vay be, adanada olmak vardı şimdi...
Demirspor'a başarılar. Forza ADS!![]()
Tarafımızı belli edelim biz de gelip,Adana turuncudur !
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Adana, Demirsporludur. Umarım kazanırız.
Şehrin Asi Çocukları.
Bu maçı izlememek ayıp olur.ADS alır inşallah
2 portakal bahçesi olunca Adana turuncu mu olmuş oluyor anlamadım ki şehrin içinde bir tek otobüsler turuncuİnşallah bugün kazanırız , bu maç şampiyonluktan daha önemli. Olası puan kaybında zaten Yücel İldiz ve devre arasında Rostand gider.
Edit :
Adana Demirspor ilk 11 Recep, Gökay, Özgür, Erçağ, Juninho, Rajnoch, Efe, Kerem, Burak, Mehmet, Dorge
Recep inşallah saçmalamaz..
Maç birazdan başlamak üzere ankette yanlışlıkla Adanaspora bastım![]()
Adanaspor 1-0 önde. Gol : Tiago Bezerra Dk. 16
Gooooooollll 1-1 oldu Gol : Jan Rajnoch. Dk. 27
1-1 oldu derbi gollü başladı.
İlkyarı 1-1 bitti arkadaşlar. Tempolu zevkli bir maç şimdiye kadar.![]()
Diğerleri sıkıntı değil de Talha ve Tiago başımıza bela olacak gibi.Korktuğum bir maçtı ve o şekilde ilerliyor.
Rostand attı Adana Demir 2-1 yaptı.
Helal Rostand'a beeGüzel gidiyor maç umarım kazanır ADS
Ergin Keleş attı 2-2 oldu.
Maç bitti. Adanaspor 2-2 Adana Demirspor
Öncelikle Adanaspor'u tebrik etmek istiyorum.Kısıtlı kadroyla iyi bir maç çıkardılar.Zaten galibiyeti haketmiyorduk , kazansak bedavadan bir galibiyet olacaktı.Ayrıca takımdaki 'milyonluk eşşekler'in tek sorumlusunun Yücel İldiz olduğunu düşünüyorum.Bu kadar kaliteli bir takımı 9 hafta sonra bile nasıl bu kadar kötü oynatabilir anlam veremiyorum.
Rorstand çok odun futbolcu ya sahada kütük gibi duruyor. o odunluğa rağmen çok güzel gol attı![]()
Demirspor, harika kadrosuna rağmen çok kötü yerde. Akıl işi değil gerçekten. 2-1'i yakalamışlar; ama skoru korumayı bile başaramıyorlar son dakikalarda. Çok yazık!
Maçın genelinde, çok büyük zevk aldım izlerken. 2 takıma da teşekkürler bu maç için.