Öncelikle herkese güzel bir kariyer vaadiyle başlıyorum.Tek başıma kariyer açmaya karar verdiğim sırada Halil abi(19karabulut07) beni davet etmesiyle akan sular durdu ve ortak kariyere atıldık kariyere halil abinin kaldığı yerden yarın akşam devam edeceğiz.Trabzonsporu alacağım.Betada online olmadığı için ortadan katılıyorum.Transfer dönemi geçtiği için transfer olmadan ilk seneyi bitireceğim.İki takımıda kendi konusundan takip edeceksiniz güzel geçeceğini ve uzun süreceğini belirtmek istiyorum çünkü iki takımında hedefleri büyük.
Kendi adıma konusursam hedeflerim:
1-Trabzonsporu Dünyanın En İyi 20 Kulübünden Biri Yapmak
2-Her sene sonu bir anket düzenleyeceğim takımdan kimin gitmesini istiyorsanız yollayacağım bu en iyi oyuncuda olabilir en kötü oyuncuda seçim sizin.

Son Dakika
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay görevi bıraktı.İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada ''Dünya yıldızlarını getirtti.İlk 4e giremedi böyle hocayla çalışmam ben.Genç bir hoca bulduk bize uyum sağlayacağını düşünüyoruz kendisi Çağrı Katırcıoğludur yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyip kendisini tanıtacaktır.'' dedi.
Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum