Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 42.86%
  • Berabere biter

5 35.71%
  • Karabükspor kazanır

3 21.43%
1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Beşiktaş - Karabükspor | STSL 10. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Beşiktaş - Karabükspor | STSL 10. Hafta

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne yapın edin, bir zahmet çıkıp kazanın artık. Yeter yani galibiyete hasret kaldığımız.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Karabük'ü yeniyoruz genelde bu maçı da kazanırız

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu sene Karabükspor'un küme düşeceğini düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sezon başında gollü bir galibiyet almışlardı, sonrasında çöktü takım.

Beşiktaş'ı mutlak favori görüyorum, skor tahminim 3-1.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Tolga, Atiba, Sivok, Ersan, Motta; Veli, Oğuzhan, Fernandes; Gökhan, Olcay; Almeida.

Bu arada, eksikler de bir hayli çok. Ömer grip, Necip ile Muhammed sakat zaten, Pektemek de sakatlanmış ve 3 hafta yok. İ.Toraman ve Sezer kadro dışı, Uğur Boral hazır değil, Günay ve E.Metin kaleci kontenjanından yoklar. P.Franco, Escude, Dentinho ve Holosko ise, yabancı kontenjanından ötürü kadroda değiller yine. M.Akgün ve G.Süzen, kulübede yer alacak bugün ve yokluktan, İsmail de yedek kulübesinde. Yedek forvetimiz de, Eneramo olacak.
    Last edited by footballer33 : 03.Kasım.2013 at 20:08

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Karabuku kucumsememk lazım yakalarsa affetmez karabuk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes boyle oynayacaksa yol alsin da onumuzu gorelim.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Fernandes boyle oynayacaksa yol alsin da onumuzu gorelim.
    Ferdiyi bırakta olcay'ı söyle.

Bu adama nasıl dayanıyor biliç çıldırıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlhan Parlak net bir pozisyon kaçırdı az önce. Maç 0-0 bitecek gibi.

İshak çok etkili kornerler kullanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sıkıcı bir maç oldu Karabük'lü oyuncular yakaladıkları her pozisyonda Tolga'yı nişan aldılar sanırım Tolga'yı vurunca gol oldugunu filan düsündüler.İshak'ta her kornerde kaleye vurdu diger maçlarda da böyle korner kullanıyor mu acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Ferdiyi bırakta olcay'ı söyle.

Bu adama nasıl dayanıyor biliç çıldırıcam.
    Olcay'in boyle olacagini gecen seneden beri soyluyorum. Laf dinletemedim kimseye. Ama fernandes boyle oynayacaksa gercekten gitsin. Farkini koymayacaksa kapi acik. Zaten buyuk ihtimalle sene sonu fenerde.
    FM Gazetesi

Artık kerim'in yavaş yavaş ilk 11'de başlaması lazım, olcay iyi bir yedek olabilir.

Galiba yakalayabiliceği en büyük performansı geçen sezon yakaladı. Şimdi yatışa geçmiş durumda.

Devre arası mutlaka bir forvet alınması şart oldu, almeida kütüklüğüne devam ediyor.

Franco'da bir an önce monte edilmeli ilk 11'e.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sinirlere kaldık yine! Bu seneyi de çöpe atmış bulunuyoruz. Bundan sonrası, sağlık olsun&canın sağolsun süreci artık!

Şu maçı nasıl bir puan ile bitiririz anlamış değilim. Maçı tamamen kontrol altına aldık, rakibe benim aklıma geldiği kadarıyla tek bir gol pozisyonu verdik ve buna karşın net fırsatlarda bulduk fakat bir türlü golü bulamadık.

Bu takım sene başından bu yana Antalya ve Galatasaray maçları dışında rakibe oyununu hemen hemen kabul ettirdi, topa daha fazla hakim oldu ve rakiplerine fazla gol şansı tanımadı. Bu sistemde oynuyorsak bulduğumuz fırsatları çok iyi değerlendirebilmemiz gerek. Rize maçında Almeida karşı karşıya pozisyonda iyi bir kontrol yapıp, gol atabilse, Akhisar'a karşı son 15 dakikadaki büyük baskımız sonuç verebilse veya bugün Oğuzhan çok yakın mesafeden topu ağlara gönderebilse bambaşka şeyler konuşabilirdik. İşte bizim sorunumuz tam bu noktada oluyor bence. Elimizde ekstra iş yapabilecek, bireysel becerisiyle sonuca gidebilecek üç isim var gibi duruyor: Oğuzhan, Fernandes ve Gökhan. Gökhan eski formunda değil, Fernandes isteksiz, Oğuzhan ise elinden geleni yapmaya çalışıyor. Sıkıntımız burada.

Yani demek istediğim şu an çok zor bir hava topuna çıkıp, şahane bir vuruşla ekstra bir gole imza atacak bir Drogba yok bizde, veya maçın son dakikalarında uzaktan güzel bir şutla üç puanı getirecek Sneijder yok. İhtiyacımız olan bu tarz bir oyuncu. Fernandes'den bahsediliyor ama Fernandes böyle bir oyuncu değildi, hiçbir zaman olmadı. Stoper dahi oynayan adamı biz 10 numara yapmaya çalışıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben her şeyi geçtim bu Pektemek olayına takılıyorum.

Maç öncesi antremanda sakatlanmış yine. Bir hafta hazır bir şekilde göremedim ben bu adamı her hafta sakat.

Fernandes'in de yaptığı gerçekten ayıp gitmek isteyebilirsin anlarım da yatmanın sana da takımına da bir yararı yok. Sene sonu gidecek falan olursa umarım bize gelmez.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pektemek demek topu ezmek demek
    Pektemek demek husran demek

Pektemek mi kaldi? Posetleyin gitsin.
    FM Gazetesi

Hala söylediğimi savunuyorum. Fernandes biraz geride, Oguzhan biraz önde olmalı yani şu ankinin tam tersi. Ayrıca Atiba yuzde yuz ön liberoda olmalı. Bu ufak değişiklikler böyle maçları çok kolay kazandırır.

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Pektemek demek topu ezmek demek
    Pektemek demek husran demek

Pektemek mi kaldi? Posetleyin gitsin.
    Çok güveniyordum mustafaya fakat töre iile takasta kullanırlarsa çok daha iyi olucak gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Çok güveniyordum mustafaya fakat töre iile takasta kullanırlarsa çok daha iyi olucak gibi.
    Aynen katılıyorum. Gökhan'ın fiyatı 7,5; ama o kadar etmez. Pektemek için de 5 milyon istiyor bizimkiler. Birebir ya da üste 1-2 bir şey vererek bu takası gerçekleştirebiliriz.

Mesaj Yetkileri