yorumum zor maç olucak ama 1 farkla kazancagimizi dusunuyorum basarilar temsilcimize.
yorumum zor maç olucak ama 1 farkla kazancagimizi dusunuyorum basarilar temsilcimize.
Kopenhag üstümüze gelecektir.
Sneijder ve Muslera'nın yokluğunda problem yaşayabiliriz ama hızlı oyuncularla sonuca da gidebiliriz.
Onlar yenerse 1 farkla yener, biz yenersek en az 2 farkla yeneriz.
Zor bir deplasman kesinlikle ilk maç kadar rahat olmayacak.Muhakkak da 1 gol yiyeceğiz istatistiklerimize baktığımızda bunu görürsünüz zaten.Kısacası galibiyet için en az 2 gol bulmamız gereken bir yerdeyiz ve artık karşınızda toparlanmış bir Galatasaray var bu maçtan zorda olsa galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum Muslera olmasa da savunma kaleciye iş bırakmazsa bu maçı geçeriz diye düşünüyorum başarılar Aslanlar'a.
Defans ve kaleci hatalarıyla verir maçı GS
Zor bir maç olacağı apaçık ortada.
Muslera yok, Sneijder yok. Kalede Eray olacak büyük ihtimalle. Sneijder'in son zamanlarda yükselen formu varken sakatlanması hoş olmadı tabii Galatasaray açısından.
Zor olsa da Galatasaray 3 puanla ayrılacaktır bu karşılaşmadan, ayrılması da gerekiyor yoluna devam etmek istiyorsa.
Şans yanlarında olsun.
Eray-Sabri,Chedjou,Semih,Dany-Selçuk,Melo-Eboue,Drogba,Bruma-Burak
Drogba rahatlıkla forvet arkasında oynayabilir. 4-2-3-1 de bir düzen oturtmuşken tekrar 4-4-2'ye dönmenin mantığı yok bence.
Kadro ve taktik falan bunlar önemli şeyler tabi ki ancak kazanalım da ne tür oynadığımız önemli değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eray İşcan, Eboue, Chedjou, Semih Kaya, Dany, Melo, Selçuk İnan, Umut Bulut, Bruma, Burak Yılmaz, Drogba.
Sabri değil Umut diyorlar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Mancini Riera'yı oynatabilirim gibisinden konuştu tek belli olmayan isim o gibi ileride de Bruma oynayacaktır tek temennim sol bekte Dany'nin oynamaması.Eğer Berk'in yazdığı kadro olursa zaten 1 gol banko yeriz.
Eray-Eboue-Chedjou-Semih-Riera-Ceyhun-Melo-Selçuk-Bruma-Burak-Drogba
kazanmamız halinde clde mart uefada en kötü mayısı görürüz
Mancini böyle bir sistemle çıkmayacaktır Umut-Burak-Bruma-Drogba hep birlikte oynar gibi geliyor bana.Zaten kendisi de kadroda çok fazla değişiklik yapmayacağını söyledi Eray-Eboue-Chedjou-Semih-Riera-Melo-Selçuk-Bruma-Umut-Burak-Drogba 11'i bekliyorum Mancini'den biraz fazla ofansif gibi ancak Umut ve Bruma kanatlarda oynarsa iyi iş çıkarırız gibi.Emre ve Aydın sürprizi de olabilir.
Bence en farklı umut yerine bruma sneijder yerine de emre oynar 4 ofansif futbolcuyla çıkması hata olur aynı şekilde fenerbahçe maçı içinde
http://inciswf.com/8bit.swf
Eller kalbe,yürüyedur Galatasarayım !
Eray-Eboue-Semih-Chedjou-Riera Bruma-Melo-Selçuk-Aydın-Burak-Drogba.
Aydın ilginç bir seçim,inşallah iyi oynar.
Aydın sürprizini bekliyordum açıkcası umarım Mancini'yi utandırmaz.
Bence kadro güzel.İki kanadımızda çizgiye inebilen oyuncular.Aydın her ne kadar beğenmesem de elimizde Bruma harici başka çizgiye inen kanat yok.Amrabat sağ çekip ortaya açıyor sürekli çizgiye inemiyor.Çok önemli bir maça çıkıyoruz kazasız belasız atlatırız inşallah.
Bruma ve Aydın artı Burak ile Drogba'nın maça damga vurmasını bekliyorum. Kaleye çok iş düşeceğini sanmıyorum ama Eray'da bu fırsatı iyi kullanacaktır bence. 3-1 gibi bir galibiyet bekliyorum Galatasaray'dan...
İzlesem mi izlemesem mi düşünüyorum umarım zevkli maç olur, şimdi bi yandan ezeli rakibimizin başarı kazanmasını istemiyorum bi yandan da zevkli oluyor özellikle ilerki turdaki maçları izlemek![]()
Maç başladı,başarılar Galatasarayım !
Burak her seferinde daha da çok şaşırtıyor.
Eboue topcu degil o kadar soyluyorum. Kanadi hep bos
yedigimiz gol semihin ve rieranin hatasi ebouenin degil.
![]()
Aydın şaşırtıcı derecede etkili oynuyor.
kopenhagda birsey yok biraz daha dusenceli oynasak bu maci alacagiz.