Bismillah diyelim açalım bu konumuzu da.
Umarım play-off konularını da açmak nasip olur.
Bismillah diyelim açalım bu konumuzu da.
Umarım play-off konularını da açmak nasip olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu maçı zor da olsa kazanacaz başka yolu yok
Semih Kaya gol atacak sanki.
Öyle bir geldi içimden bunu yazmak kalsın burada![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kazanalım ama Estonya 5 Gol yemesin mi atmasın mı ne varya o olmasın işte.![]()
Allah utandırmasın. Nedense rahatlık var içimde 1-0 kazanacağımızı hissediyorum gol de Umut'un gelecek hadi İnşallah![]()
Mükemmel bir final olacak, çifte bayram yaşayacağız.
Bu turnuvada ikili averaj önemli değil mi ? Romanya'ya ikili averajda üstünlüğümüz var yukardada arkadaş yazmış Estonya farklı yenilmesin diye ?
fifa turnuvalarında ikili averaja bakılmıyor ilk.
Bu maçı kazanmanın yanı sıra, 2-3 farklı kazanmalıyız. Ancak işimiz göründüğü kadar kolay değil. Uruguay'ın yenilmesiyle Hollanda'nın torba yükselme şansı oluştu diye duymuştum, doğruysa bizim maça asılacaklardır. Bu bizim açımızdan hiç iyi olmadı. Ancak yinede oyuncular sadece 1 maç haricinde hepsini kazanmanın verdiği bir gevşeklikle oynarsa avantaj elde ederiz o zaman. Kolay olmayacak bir maç. Ancak yinede kazanırız ve play offlara gideriz diyorum..
Daha önce bu seviyede güçlü bir milli takıma karşı hiç galibiyetimizi hatırlamıyorum.Umarım bu ilk olur ve play-off biletini kaparız.
So what?
Saike
İlk maçta onları çok zorlamıştık ama onlar gelip atmıştı bu sefer müthiş bir desteği arkamıza alıp sahamızda kazanacağımızı düşünüyorum ben.Estonya sahasında 90+'da galibiyeti kaçırıyor biz niye yenmeyelim onları ? Bence bizim için iş Romanya maçında bitti o maçı aldık ve artık Play-off bileti gelmeli Terim'in Aslanlarına güvenim tam Allah'ın izniyle Salı gecesi burda Play-off kuralarını konuşuyor olacağız.
En kötü ikinci olma durumumuz yok eğer bu maçı alırsak... Hırvatistan, İsveç, Portekiz, Yunanistan gibi rakipler çıkacak karşımıza... Hepsini de yenebilme ihtimalimiz var.
Sentugo.
Ömer Toprak ve Umut Bulut'tan gol bekliyorum.
van Persie oynarsa 1 gol 1 asist yapar gibi geliyor bana, umarım oynamaz.
Bu arada Avcı'nın milli takımı ne hallere düştüyse, Uruguay bile etkiliyor şu an bizi![]()
Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 13.Ekim.2013 at 14:45
Ermenistan Bulgaristan'ı 2-1 yenmiş ve en kötü ikinci olma ihtimalimizi ortadan kaldırmış sağolsunİnşallah bizde Hollanda'yı yenip play-offlara oradan da Brezilya'ya gideriz.Dünya Kupası çok özel bir ortam 12 yıl sonra tekrar aynı heyecanı yaşarız umarım ve bu ihtimal Fatih Terim ile hiç de imkansız değil.
Başarılar Türkiyem !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok zor bir maç olacak. Baskı ve stres, olumsuz etki yaratabilir takım üzerinde. Burada da, devreye Fatih Terim girecektir. 1-0 olsun, bizim olsun.
İşte Hollanda'nın Türkiye maçındaki ilk 11'i (4-3-3):
"Vorm; Janmaat, Vlaar, Martins Indi, Blind; Strootman, Clasie, Sneijder; Robben, Van Persie, Lens."
mackolik.com
Dünya Kupası elemelerinde müthiş bir yenilmezlik serisi tutturan Hollanda, 2002'deki elemelerde 1 Eylül 2001 tarihindeki İrlanda Cumhuriyeti yenilgisinin ardından oynadığı 31 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyip 28'ini galip tamamladı.
Maç sonu umarım sevinçten ne yapacağımızı bilemeyiz. Eski günlerdeki gibi. O unuttuğumuz milletçe sevinmeyi hatırlarız.
Allah yardımcımız olsun, çifte Bayram olsun.
Van Gaal maç oynanmadan Romanya'yı çıkarmış.Yarın akşam inşAllah Hollanda kepaze olur da Van Gaal bir daha Türkiye'yi Romanya ile mukayese etmeye bile yeltenemez.
Van Gaal'ın açıklamalarından sonra kaybedersek maç sonu İsviçre maçı gibi olsun. Yenemezsek bi dayağımızı yesinler, bu sebeple Alpay Özalan'ın saha kenarında olması taktik açıdan çok önemli.
Şu adamları ilk maçta elimizden kaçırdık sonra zaten Allah yürü ya kulum dedi, kaptırdılar gittiler. İlk maçta taktiksel hatalardan, oyuncu seçimlerindeki saçmalıktan 5 atıcağımız takımdan 3 yedik. Bu kez bizim için her şey güzel ve doğru ancak rakip ilk maçta karşılaştığımız rakip değil. Şu torba işi bizi büyük sıkıntıya sokuyor. Emir'in de dediği gibi ne hale geldik, Uruguay bile etkiliyor bizi1-0 olsun bizim olsun diyorum ben, Romanya'nın Estonya'ya 5 gol atma gibi bir şansı yok.
Screw you guys, I'm goin' home
Van Gaal kimdir yahu
Her şey bizimkilerin kafasında bitiyor. Maç sonu çıkarsak eğer orada yaşanacak sevinç ona yeter cevap olarak.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Şunu söyleyebilirim o savunmanın arkasına bir kaç pozisyonda Burak Yılmaz sızar ama umarım topu eveleyip gevelemez ve nedense bu duruma gelene kadar çok kötü maçlar çıkaran Volkan'ın bu maçta kaleyi kapatabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar Onur'un oynamasından yana olsam da.
İçimden bir ses biz yensek bile Romanya maçının farklı biteceğini söylüyor. Yanılırım inşallah :/
Estonya Romanya'yı yener gibime geliyor nedenseBiz de berabere kalırız ikinci oluruz. Bu da olabilitesi olan bir durum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
hollanda bizi ezer geçer
İddaa tahmini gibi olacak ama bu maç ALT biter beyler![]()
Gönlüm Türkiye diyor, mantığım Hollanda, umarım gönlümün istediği olur. Haydi Türkiyem!
hem türkiye hem romanya yenilir macaristan kazanır macaristan çıkar :d
Bu maç kesinlikle 0-0 başlar diye düşünüyorum, Bu maç için önereceğim en iyi yol şudur; Hollanda gol atmaz ve biz en az 1 tane atarsak kazanırız.
...