Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beraberlik tahmini yapan gördüm, tahmin yarışmasında da keza.
10 saat oynansa berabere bitmez bu maç. Bu ihtimali unutun. Samet Aybaba'nın hiç bir takımı komple hücumdan başka bir düşünmez. Açık oynayan iki takım oldu mu bol gol olur. Beraberliği önemsemeyen iki takım oldu mu son dakikada bile pozisyon olabilir. Bu maç orta saha mücadelesi olmayacak, unutun beraberliği.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Samet Aybaba Beşiktaş'a verdiği darbeyi Fenerbahçe'ye de verecektir.
Futbol bu, herşey olabilir. Fenerbahçe kağıt üzerinde favori fakat Antalyaspor'un ne yapacağını kestirmek zor.
Antalyaspor vasat bir hocaya sahip, ortalama bir takım. Gol yollarında da pek etkin değiller, Kapanıp tamamen kontraya yatan bir Antalya olacak. Fenerbahçe ise tam anlamıyla fit.
Dünya Kupasına katılma moraliyle takıma dönen Meireles ve Alves, Cezası biten Alper, Form tutmaya başlayan Emre, kulüp ve milli takımlarda beklerde takır takır görev yapan Gökhan-Caner ikilisi takımın demirbaşları olacak. Hücum hattı da formda. Geriye sadece büyük takım gibi oynamak ve o psikoloji ile sahada olmak kalıyor.
Futbol bu, her sonuca açık. Ancak şampiyonluğun yolu böyle maçlardan geçer.
...
Çok rahat kazanırız
3 0 biter
Samet Hoca Beşiktaş'a iyilik yapar mı? Hiç sanmıyorum
Zaten hee ne kadar beraberlik yönünde oyumu kullansam ve gönlümden de tabii olarak Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi geçse de çok düşük bir ihtimal gibi geliyor.
Maça gidemeyecek olmak çok üzücü olacak tribün grupları biletleri 1 saatte bitirdi...
Maça gelecek olursak rahat bir galibiyet alacagımızı sanmıyorum Antalya bu tür maçlara iyi adapte oluyor son 2 senedir.Gollü tek farklı bir galibiyet bekliyorum 1-2 yada 2-3 gibi.Milli takımlardan gelecek oyuncularımızın da neredeyse hepsi moralli geliyor sanırım bir tek Sow istedigini alamadı.
vasat=ortalama
ortalama takımı da biz yeneriz. 3-1 falan biter maç, Emenike'de gol atar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ben gollü beraberlik bekliyorum....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ezer geçeriz Antalya'yı , takıma güvenim tam.
Sezonun en rahat maçlarından biri olur. emenike oynayacak mı bilmiyorum, eğer oynarsa atar golünü.
Nedense bu maç için içimde kötü bir his var. Normalde Antalya bize rakip olamaz ama sanki uzun süren iyi formumuz burada tekler gibi geliyor. Milli maç dönüşleri de genellikle sıkıntılı olur. Beraberlik dedim ama herşey bizim ruhumuza bağlı, gayretli olursak yeneriz.
antalya en zor deplasmanlardan.maça asılmak lazım. bol gol seyrederiz.
Antalya her zamanki gibi oynarsa onlari kendi sahasina hapsederiz gibi gorunuyor. en onemli oyunculari tita, tum oyun onun uzerine kurulu ama sag kanatta kuyt ve gokhan varken problem yaratamaz gibi. ortasahada da ilk istasyonlari ibrahim oluyor, top dagitan isim. ona yapacagimiz sok baskilar tehlikeli ani ataklar kazandirabilir. baros cezali. takim moralli, tek farkli bir galibiyet bekliyorum. erken gol farkin acilmasini saglayabilir.Fenerbahçe: Hücum bölgesinde rakipten en çok top karşılayan (223), rakip ceza alanında en çok topla buluşan (258) takım.
Antalyaspor: Hücum bölgesi kullanım oranı en düşük (%20.6), rakibi karşılama mesafesi en geride (38.5 mt.) takım.
matchstudy.com
Haftaya Beşiktaş maçı var yanılmıyorsam Fenerbahçenin eğer öyle ise ne yapıp ne edip bu maçı kazanmaları gerekecekdir.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Baskılı bir oyunla galip geliriz inşallah. Skor tahminim 1-4.
Ben süpriz bi' mağlubiyet bekliyorum.
Ben serimizi sürdürürüz diyorum. Zorlanırız ama kazanırız.
Fenerbahçe ve Antalyaspor gibi 2 takımın olduğu yerde kısır bir maç beklemek zor.En azından aralarındaki son 2 maç bunu gösteriyor.Fenerbahçe kazanırsa 2-1 3-2 gibi bir skorla kazanır gibi ancak bu maçta ben sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum Antalyaspor'dan sürpriz bir galibiyet bekliyorum.Zevkli bir maç olacağı aşikar.
Meireles'in sakatlıgı yok degil mi ? Sakatlıgı yoksa ve Cristian için tribündeyse artık gidip bir Cristian forması almanın zamanı geldi.. Ne adammıs bee ! Biz futboldan birşey anlamıyoruz belli ki...
Offf çok hızlı ve üretkeniz
Bekledigimden çok çok iyi oynuyoruz takım inanılmaz iştahlı.
8' Henüz 8. Dakika 3 gol pozisyonu kaçırıp 1 gol attık!
15. dakikada gol pozisyonunda ceza sahasındaki 5 Antalyasporlu oyuncunun 5'i de ofsayttaydı. Hangisine gelse ofsayt olacaktı![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Birinin hakeme futbolun erkek oyunu olduğunu söylemesi lazım.
Hakem basket maçı yönetir gibi yönetiyor maçı en kücük itme çekmede hemen düdük fırtına gibi basladıgımız maçta 10 saniyede bir gelen düdüklerle sogudu oyuncular.