Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arena'da kazanırız fakat yine rahat izleyemeceğimiz ve kötü top oynayacağımız bir maç bekliyorum.
Normal şartlarda fark olması gereken bir maç ancak bizimkiler ne yapar eder bu maçı bi şekilde zorlaştırır.Klasik Arena maçı bekliyorum 2-1 kazanırız her zamanki gibi.
Fark ve guzel futbol bekliyorum 3-0.
Mancini artık kafasında oturtmuştur taşları diye umuyorum. Juve maçı öncesi moral depolama ve önemli bir prova maçı. Amrabat, Dany, Chedjou, Eboue olmaz inşallah kadroda..
Elazığspor 9 maçtır galip gelemiyor. Eğer maç içinde saçmalamassak çok rahat kazanacağımız bir maç.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Elazığspor Okan Buruk'la farklı bir yapıya büründü, iyi yoldalar. Güzel top oynuyorlar ama son vuruşları yapamadıkları için puan kaybettiler hep.
Şans yanlarında olursa ben süpriz bir beraberlik ve Elazığ galibiyeti çıkabileceğini düşünüyorum maçtan.
Gerek Galatasaray'ın savunma zaafları ve form düşüklüğü, gerekse akılların Juventus maçında olacağından.
Yenmemiz gereken bir maç olmalı.3-1 alırız maçı garanti gol yeriz çünkü![]()
Gs zorda olsa kazanır ama yine de taraftarını mutlu edecek oyunu oynayaamaz.
Gaziantep büyükşehir belediyesi maçı ile birşeyler artık görülmüştür umuyorum muslera nın dönüş maçı olması ile gol yemeden tek farkla kazanırız diyorum
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok rahat bir Galatasaray galibiyeti olacakdır eğer olmassa zaten evli evine köylü köyüne demesi lazım yönetimin.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Rakip bu hafta puan kaybedebilir. Bu maçı ne yapıp edip kazanmak lazım.
Edit;
18 kişilik kadro belli olmuş.
Dışarıda kalan yabancılar; Dany Amrabat Sneijder Bruma
Bence çıkacağımız kadro;
Muslera
Sabri Chedjou Semih Riera
Eboue Selcuk Melo Aydın
Burak Drogba
Last edited by davidvilla : 06.Aralık.2013 at 17:42
Mancini brumayi ilk 18"e almamis vallahi brumayi bitircek bu adam yahu bu cocuk oynamadan nasil geliscek
Kupa'da gruplara kalırsak oynar orada valla ben Bruma'nın ligde şuan için oynamamasını doğru buluyorum adamda çalım yeteneği maşAllah müthiş de hiç şut atmıyor nasıl oyuncu bu.Gerçi bu maçta oynamasını beklerdim ŞL için bazı isimleri yormamak gerekirdi.
Salı günü kullanacaktır belki.
6 günde 3 maç yaptırmamak istememiş olabilir, son derece normal.
Gs bu kez rahat bir galibiyet alır heralde zaten bu maçta da rahat bir galibiyet gelmezse hiç iyi günler beklemiyor Gs'yi.
Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, H.Balta, Eboue, Selçuk, Melo, Riera, Burak, Drogba
defansif bir kadro
Gol yememek icin ne yapacagını sasırdı artık Mancini.![]()
XI: Muslera, Eboue, Chedjou, Gokhan, Riera, Melo, Yekta, Ceyhun, Selçuk, Burak, Drogba
Kadro bu şekilde.
Gökhan'ın oynaması iyi olmuş Eboue ile Riera'da hata yapmazsa gol yemeyiz gibi.Selçuk AMC oynayacak galiba 11'e bakılırsa.
aynen kadro oymus , cozemedim bir turlu kadroyu daha...
Çözemeyecek bir şey yok Melo DMC oynar Yekta-Ceyhun MC Selçuk MC görünümlü AMC oynar.
O kadar da defansif değil kadro, Mancini'nin elindeki malzeme bu, 3-0 galibiyet bekliyorum, yanılmam umarım.
Fearless Coward'ın dediği doğru, savunma organizasyonlarında yekta ve ceyhun kanatlara doğru kayıp Selçuk ve Melo orta sahadaki boşluğu doldurabilir. Mancini elindekinin en iyisiyle çıkmış şu an.
Ben 5 atarız diyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Haftalardır bir Ceyhun ısrarı. Bizim görmediğimiz ne var bu Ceyhun'da?
Hayatımda böyle bir ilk 11 görmedim. Hoca hangi takımı yönettiğinin farkında değil galiba?
Bence yenileceğiz, kadro kötü.
Bana yer yer 3-5-2 olacak bir dizilim ön görüyorum bu kadro durumuna göre.
Eboue-Riera açıldıkça Ceyhun stoperlerin arasına gömülecek, Selçuk da biraz öne çıkabilir. Yani şuna benzer birşeyden bahsediyorum.
-----------------Chedjou-------------Gökhan-----------------
----------------------------Ceyhun------------------------------
Eboue-----------Melo---------------Yekta-------------Riera
----------------------------Selçuk-------------------------------
Bu kadroda Melo ve Selçuk'u önde kullanmak akıllıca.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Valla geçen de öyle düşünüyorduk ama Melo geride oynamıştı Ceyhun ile birlikte oynadığında ondan öyle bir çıkarım yaptım ben yine öyle olacaktır en geri de Ceyhun'a güvenmek hiç mantıklı değil Melo gibi bir isim varken.