1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Oyuncunun değerinin altında gelen teklifler

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Default Oyuncunun değerinin altında gelen teklifler

Beyler 5. sezonumu bitirdim artık çıldırmak üzereyim. Oyuncularıma hiç yüksek teklif gelmiyor. En az 10 milyon değeri olan sezonu iyi geçirmiş kilit adama bile gelen teklif maksimum 8 milyon oluyor. Şu oyuncumu listeye koydum. Değeri 16m euro. Mesela şöyle teklifler geldi

Bu oyun bizle dalga mı geçiyor? Anlamış değilim

Spoiler:  

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyun dalga geçmiyor

Oyuncunun sözleşmesi ne zaman bitecek ve kaç yaşında ? Bu iki değer çok mühim. Ayrıca oyuncunun mevcut maaşı da kulüplerin teklif etmesini belirliyor.

Ayrıca eğer yüksek teklifler istiyorsan, oyuncu değerinin 3 katı olarak önermelisin. Bu şekilde gerçekleştirirsen, tekliflerin değerleri artacaktır.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Oyun dalga geçmiyor

Oyuncunun sözleşmesi ne zaman bitecek ve kaç yaşında ? Bu iki değer çok mühim. Ayrıca oyuncunun mevcut maaşı da kulüplerin teklif etmesini belirliyor.

Ayrıca eğer yüksek teklifler istiyorsan, oyuncu değerinin 3 katı olarak önermelisin. Bu şekilde gerçekleştirirsen, tekliflerin değerleri artacaktır.
    Bu resmini attığım oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldı ve sanırım 23-24 yaşında. Ama sadece sözleşme sonu olanlar değil 2-3 sene kalanlara da az teklif geliyor. O zaman tek sorun maaşları sanırım. Takımımda 2 milyon euro yıllık maaştan fazla alan oyuncu bulundurmamaya özen gösteriyorum. Wijnaldum'un 15m değeri vardı 19'a falan sattım yeni yüksek maaşıyla 24m değere ulaştı

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan oyuncularda genelde böyle oluyor.. Sen kulüplere önerirken 15'in üzerinde falan teklif et oyuncu formdaysa değerinden fazla veriyorlar..
    Burak

peki ben farklı bır sey sorayım bu teklıflerın gelmesınde yada teklıfın degerıyle ılgılı açtıgımız lıglerın sayısının önemi varmı 3 lıg acıkla 20 lıg acık aynımı? nasıl bı baglantı var? oyundakı mevcut oyuncu sayısı degısıyor cunku?..

Eski oyunlarda etkisi çoktu ancak şu anda daha az..
    Burak

az derken çok acıncamı daha ıyı oluyordu az acıncamı?

Mesaj Yetkileri