Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Frikikten atabilen var mı ?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Default Frikikten atabilen var mı ?

Soru açık abiler, şu oyunda düzenli olarak direkt frikikten gol atabilen var mı ? Her maç olsun demiyorum artık bende sezonda 1 kere olsa gene iyi ama o da yok. Çok iyi frikik atan adamlar var ama yok abi yok. Var mıdır önerisi olan ? Şuna kullandır dediğiniz oyuncu var mı veya bir taktiği ? Sıkıldım artık 3 sezon geçti bir tane golüm yok ya. Orta-kafa-gol oluyor ama direkt gol hiç olmuyor.

selçuk inan + sneijder senede en az kemiksiz 10 frikik golü atıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Az önce attı selçuk bi tane uzaktı bayağı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

bende Enes Ünal takımın normalde en iyi frikikçisi serbest vuruş kullanma ve uzaktan şutlar 18 ama adamın frikikleri kaleyi bile bulmuyor, frikik ppm'si bile var. Aynı şekilde Januzaj da serbest vuruş özellikleri iyi ama o da atamıyor. Buna karşılık Rodrigo Gomez ve bir regenim daha düşük özelliklerle frikik atıyorlar, ben de artık onlara attırıyorum.

Yani demek istediğim oyuncuların özelliklerine aldanma, gerekirse defanslarına bile attır arada garip sonuçlar çıkabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ne Sneijder ne de Selçuk atıyor, hepside direkleri nişanlıyor her maç.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tam frikikden inanılmaz bir gol attım peşine bu konuyu gördüm
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Frikikten gol atmanın gerçekten zor olduğunu düşünüyorum bende, frikik özelliği 20 olan uzaktan şutu 16 olan bir oyuncum sezonda 2-3 ten fazla frikik golü atamadı.
    Burak

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Soru açık abiler, şu oyunda düzenli olarak direkt frikikten gol atabilen var mı ? Her maç olsun demiyorum artık bende sezonda 1 kere olsa gene iyi ama o da yok. Çok iyi frikik atan adamlar var ama yok abi yok. Var mıdır önerisi olan ? Şuna kullandır dediğiniz oyuncu var mı veya bir taktiği ? Sıkıldım artık 3 sezon geçti bir tane golüm yok ya. Orta-kafa-gol oluyor ama direkt gol hiç olmuyor.
    En iyi ihtimalle direge atiyorlar topu. Frikikten gol atmak diye birsey mi var, aaaa?!

Cok super frikik golu yiyorum ama, istisnasiz...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hep direkte patlıyor top

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Sırf bunun için takıma Sebastian Larsson'u almıştım, gerçekte leblebi gibi atar ama oyunda 1 tane bile atamadı her maç yakın mesafeden frikik kazanıyorum ama yok arkadaş. Şu an takımda frikikleri Pirlo kullanıyor ama hep direğe atıyor anlamadım gitti ya. Frikik özelliği kötü olan adama kullandır diye saçma bir şey de yapıyoruz ya artık. Profilin ne anlamı kaldı o zaman ? Kaç senedir şuna bir çeki düzen getiremediler.

Başta bir kere frikik ayarlama yerine bir ayar vermeleri lazım uzaktan kim kullanacak, yakından kim atacak diye. Sağ sol seçenekleri koymuşlar sadece. Ha bu arada bu yönlerin bir etkisi var mıdır ? Ben genelde ters ayaklıları seçmeye çalışıyorum ya bir etkisini göremedim. Frikikten gol atan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.

Quote Originally Posted by salih919 View Post
    selçuk inan + sneijder senede en az kemiksiz 10 frikik golü atıyor.
    Herhangi bir ayar felan yaptın mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu seride oyle mi bilmem de, fm 13 te ben frikik bolumunu serbest birakiyordum. en iyisine bile kullandirtsam pek netice alindigini gormedim. ne zamanki serbest biraktim, kendine guvenen gelip kullandi. goller de gelmeye basladi. frikik ustasi diye sartlandirmayin kullanmaya, isterse kullansin

Gökhan Töre-Halilovic-Balotelli-Hernanes ve çalıştırdığım çeşitli takımlardan aklıma gelmeyen 1-2 oyuncum daha

Sağ çaprazdan sağ ayaklı adamlar vurunca genelde gol oluyor. Sanırım bug gibi birşey. Jem karacan 12 frikikle 1 sezonda 2-3 tane aynı golü attı

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Galatasaray la daha frikik golüm bir tane var oda emre atmışdı. Ama chaves de dos oynuyan iki oyuncum 2-3 maçta bir atıyorlardı.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Galatasaray'la Oynuyorsan Hamit Sneijder Ve Selçuk İnan gibi Usta Frikikçilerin Varsa Frikik Gollerin Kaçınılmaz...

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

1kere Emre Çolak atmıştı

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sneijder ı ilk başta zaten satmıştım. Ki fm 13 te bir sezon oynattıydım onda bile atamıyordu. Normalde hamit ile Selçuk kullanıyor ama onlar olmadığında başkaları geçiyor topun başına ve sonuç kocaman bir sıfır oluyor.

bende ibai gomez sneijder ve ricardo rodriguez atıyor frikikten hemde en kritik maçlarda şanslı mıyım neyim bilemedim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Frikiklerin direkten dönme oranları gerçekten çok yüksek. Hayır dönme demiyorum hobi olarak yine dön ama direkten dönen top nasıl oluyor da rakibin ileride bekleyen oyuncusunun önüne kadar düşüyor ve kontra yiyorum? insan gerçekten hayret ediyor...

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Frikiklerin direkten dönme oranları gerçekten çok yüksek. Hayır dönme demiyorum hobi olarak yine dön ama direkten dönen top nasıl oluyor da rakibin ileride bekleyen oyuncusunun önüne kadar düşüyor ve kontra yiyorum? insan gerçekten hayret ediyor...
    Sana gıcıklığına yapıyor oyun.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sana gıcıklığına yapıyor oyun.
    Bak bu açıdan hiç bakmamıştım. Teşekkürler şef, aydınlandım sayende.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Az önce konuya bakayım dedim maçtaydım oyundaki ilk frikik golümü attım. Pirlo bana nispet yaparcasına astı Kaydedeyim bari 3 yılda bir gerçekleşiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Erzurumspor da Süper lige çıktığım ilk sene Hamdan-Al Kamali ( Birleşik Arap Emirlikli Stoper) ye kullandırıyordum makara olsun diye ama adam deli gibi atıyordu. 1 sezonda 5-6 tane frikik golü vardı ki frikik atması da 11-12 birşeydi. Bence siz de alakasız bir oyuncuya kullandırıp deneyin belki sizde de işe yarar..

14.2 güncellemesiyle değişmiş olabilir. Man city , Beşiktaş kariyerimde neredeyse 7-8 maçta bir frikik golü atıyorum. Beşiktaş'ta Muhammet ve Oğuzhan, City'de ise Kolarov ve Silva muazzam atıyorlar. Ben bir soru sorayım ; saçma sapan kornerler sizde de oluyor mu ? Neredeyse her maç topu dışardan çevirip atıyorlar. saçma sapan auta gidiyor top. Oyuncunun kullandığı ayağa dikkat etmek zorunda bırakıyorlar insanı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Konu açıldığından beri ilk mesajı yazdıktan sonra 3 tane daha frikik golü attım Caner Erkin affetmiyor =)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Braga'da oynarken Alan bi maçta çakmıştı 2 tane

Nesil
    2006
    Yer
    kırklareli

Randall Azofeifa.

Oyunda aslında bu tip bir çok bug var bence bunlardan en önemlilerinden birisi de serbest vuruşlar. Sıkıntı atılıp atılmamasından ziyade (ki kendimden örnek vermem gerekirse 2 yıldır 1 tane gol atamadım ve rakibinde attığını hatırlamıyorum) her maç en az 1 tane kornerden gol atmam fakat bütün serbest vuruşların dağlara taşlara gitmesi. Maşallah ne hikmetse bütün kornerleri resmen penaltı gibi kullanan takım serbest vuruşlara gelince Sabri kesiliyor. Hayır sanmayın ki kullanan adam kazma frikikten tutun da flair a kadar bütün ofansif yetenekleri en az 14 15. Bu tip dengesizlikler de insanı rahatsız ediyor açıkcası. Bir türlü stabil hale getiremediler şu oyunu...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu seride oyle mi bilmem de, fm 13 te ben frikik bolumunu serbest birakiyordum. en iyisine bile kullandirtsam pek netice alindigini gormedim. ne zamanki serbest biraktim, kendine guvenen gelip kullandi. goller de gelmeye basladi. frikik ustasi diye sartlandirmayin kullanmaya, isterse kullansin
    Ben de serbest bırakmaya başladım ve sezon henüz bitmeden 7-8 tane atmışımdır. Maçlarda kendine güvenen gelip kullanıyor ve hücum hattında neredeyse herkesin frikikten golü var.

Belarus 1. ligindeyim çok rahat atıyorum ama genelde ceza sahası çizgisi gerisinden sağ ve sol köşelerden atıyorum.Çok rahat giriyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri