1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Keşke ilk başta alsaydım...

Default Keşke ilk başta alsaydım...

Oyun açıldığında çok ilgilenmediğiniz ve ileriki yıllarda başınıza bela olan oyuncular var mı?
    Benim Steaua Bükreş teki Nicuşor Stanciu vardı almadım sonra dünya yıldızı oluyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bursasporla oynarken Bruma satılıktı 3,5m€'ya. Ama parama kıyamayıp kiralık aldım 1 sezon. Harika performans verdi. Diğer sezon başında 18.5m€'ya Porto'ya transfer oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Xhakiri (Adını yanlış yazmış olabilir) ilk başta geliyordu ama o bölgede Türk oyuncum vardı diye almamıştım, sonradan Chelsea'ye gittiğinde senelerce o adam yüzünden Chelsea ile derbi oynar olmuştum, Ya ben ya o yeniyordu, hiç birimiz maçı domine edemiyorduk, senelerce böyle gitti, genelde de yediğim goller bu adamdan geliyordu, o zaman pişman olmuştum almadığıma

İlk sezonumda Bursaspor'da çıkan regeni 2 milyon euro istedikleri için almamıştım yıllar sonra Bursaspor onun sayesinde şampiyonluk seriime son verdi. 2. sezon almayı denedim ama nafile. ilk çıktığı zaman bile 2 milyon istediler. 4.5 yıldız veriyordu gözlemci. 1 sezon sonra 5 yıldız ve harika çocuk oldu...

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Bursasporla oynarken Bruma satılıktı 3,5m€'ya. Ama parama kıyamayıp kiralık aldım 1 sezon. Harika performans verdi. Diğer sezon başında 18.5m€'ya Porto'ya transfer oldu.
    ben galatasarayda bruma ileriki yıllarda çok sakatlık sorunları vermeye baslamıstı 18 milyon £ ya shakhtar a saatım ayrıca dip not shakhtara çok oyuncu sattım ve çok oyuncu aldım ( sneijder bruma maximillian meyer wellington nem salomon rondon )

Ben o pişmanlığı yaşamayım diye Mitrovic'i aldım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

mönchengladbh'ile oynamadan önce hic almıyordum fakat sımdı her gıttıgım takıma alıyorum max kruse ve luuk de jong fiyatları biraz ucuk

Mesaj Yetkileri