Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Nobre milli mi oluyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Nobre milli mi oluyor ?

Mert Nobre'ye milli forma sinyali

BEŞİKTAŞ'ın Türk vatandaşlığına geçen golcü oyuncusu Nobre'nin Malta ile oynanacak milli maçın kadrosuna davet edilebileceği öğrenildi. Terim'in bu oyuncuya sıcak baktığı belirlendi.

KAYNAK : Takvim

Nobre’ye milli forma

Türk vatandaşlığına geçen Nobre milli takıma göz kırpıyor. Teknik direktör Terim, tıpkı Mehmet Aurelio gibi Mert’e de Ay-Yıldızlı formayı teslim edecek
    21.08.2006

Terim çok beğeniyor
    Beşiktaş Yönetimi ve özellikle İkinci Başkan Murat Aksu’nun çabalarıyla Türk vatandaşlığına geçen Mert Nobre büyük bir olasılıkla 6 Eylül’deki Malta maçında Türkiye’yi temsil edecek. Ulusoy’un önerisiyle Türk vatandaşlığına geçen Nobre’ye şans vermeyi düşünen A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in son vuruşlardaki sıkıntıyı Brezilya asıllı yıldız oyuncuyla çözmeyi planladığı ve Nobre’nin stilini çok beğendiği ifade edildi.

Soru işaretleri var
    Ancak Terim’in de Nobre konusunda kafasında soru işaretleri bulunuyor... Gaziantepspor mücadelesinde kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan golcü oyuncunun maç eksiği bulunmasından çekinen tecrübeli çalıştırıcının bu konuda kararsız olduğu bildirildi. Fatih Terim geçen hafta oynanan Lüksemburg mücadelesinde de bir ilke imza atmış ve Brezilya asıllı Mehmet Aurelio’ya orta sahada şans vermişti.
    kaynak : Fanatik

buyrun...yorumsuz

benide milli yapsınlar yuh kardeşim ya ayıptır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Haber kaynakları; kafalarda soru işareti bırakıyor..

Del Piero_10 Misafir

ben o sahtekarın oynadığı milli takımı hiçbir koşulda desteklemem

Yok artık!! Aurello için o pozisyon da Türk futbolcu yok dediler öle milli yaptılar,nobre den çok kaliteli forvetlerimiz var bence öyle bi saçmalık olamaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eeeeeeeeee..bu işler böyle başlıyor..zamanında 70milyondan sol ayaklı bulamayacak mıyız diyen sayın hocamız(çok sevmeme rağmen) büyük yanlışlar içerisindedir..70 milyondan bir nobre ve bir aurello neden çıkmadı diye sorarım o vakit..yazık bu memlekete de bu memleketin evlatlarınada yazık..
    ama ben nobreyi alacağını biliyordum çünki onda bir Hakan şükür takıntısı var..ee nobrede küçük hakan sayılır..neyse
    bu işi başlatıp bu hale getirenleri kocaman kocaman a..lkışlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

bu kadar adam varken bunamı iş düşmüş yaw bundan daha ii 100 tane adam var Türkiye de
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    ben o sahtekarın oynadığı milli takımı hiçbir koşulda desteklemem
    Olmaz ama .. Oynasın oynamasın, bizi temsil eden bir takımı nasıl desteklemezsin .. Fenerbahçe değil, Beşiktaş değil, Cimbom değil.. TÜRKİYE ..!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Harbi harbi bende milli olmak istiyorum bu ne ya Fatih Tekke Nihat Tuncay Halil yetmiyorda nobremi milli takıma alınacak nobre bu oyuncuların hangisinden daha kaliteli? Aurelio nun mevkisinde adam olmadıgı için alındı nobre cok gereksiz olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    sen zaten italyan değilmiydin?
    benim mesajı ne diye siliyorsun?
    seninki hala duruyor

ADMİN çağırırım valla

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    sen zaten italyan değilmiydin?
    senin yazdığında silinmeyi hakediyor

bende seni italyan asıllı sanıyordum

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by hurmet
    bende seni italyan asıllı sanıyordum
    dalgamı geçiyorsunuz,yoksa aranızda anlaştınızmı

yahu italyan olsam niye kandilinizi kutlayayım!?!?

ne alakası var tuttuğun takımla milletinin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ilginç..... bugünü kurtaranlar yarınlarını da dusunmeliler..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    dalgamı geçiyorsunuz,yoksa aranızda anlaştınızmı

yahu italyan olsam niye kandilinizi kutlayayım!?!?

ne alakası var tuttuğun takımla milletinin
    Senle makara yapıyorlar, sende TÜRK olduğunu ispat etmeye çalışıyorsun hee

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by WishbonE
    Senle makara yapıyorlar, sende TÜRK olduğunu ispat etmeye çalışıyorsun hee
    ben bu makarayı sevmedim

konuyu toparlayalım..

- Nobre milli formayı giyerse bundan sonra her Türk olan futbolcu acaba milli formayı giyer mi?

- Elinde o kadar forvet ve o kadar gelecek vaad eden futbolcular varken Nobre'yle işin nedir anlamış değilim.

- Erkut abi'nin dediği gibi 70 milyonun içinde Aurelio anlarım ama Nobre anlamam!

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Aurelio yine gerekliydi.Çünkü 70 milyonun içinde bir aurelio yoktuı.Ama 70 milyonun içinde 1 değil 10 larca nobre var

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by DeDe
    eeeeeeeeee..bu işler böyle başlıyor..zamanında 70milyondan sol ayaklı bulamayacak mıyız diyen sayın hocamız(çok sevmeme rağmen) büyük yanlışlar içerisindedir..70 milyondan bir nobre ve bir aurello neden çıkmadı diye sorarım o vakit..yazık bu memlekete de bu memleketin evlatlarınada yazık..
    ama ben nobreyi alacağını biliyordum çünki onda bir Hakan şükür takıntısı var..ee nobrede küçük hakan sayılır..neyse
    bu işi başlatıp bu hale getirenleri kocaman kocaman a..lkışlıyorum
    tamamen katılıyorum dede.
    böyle giderse milli takımın tamamı yabancı oyunculardan kurulu olacak.
    ayıptır ya!

Başka gelen yok mu bu ne iştir ya elin adamları işgal ettiler

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ben sizi hiç anlamıyorum
    Osmanlının gelmiş geçmiş en iyi sadrazamı sokullu mehmet paşaydı o da devsirme sistemiyle türkleştirilmişti.Bir sürü türkten da faydalı oldu.Şu an hiç bir tek oyuncu o mevkide aurelio kadar iş yapamaz.Başarı istiyorsan böyle uygulamalar yapacaksin

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by sherryy
    Ben sizi hiç anlamıyorum
    Osmanlının gelmiş geçmiş en iyi sadrazamı sokullu mehmet paşaydı o da devsirme sistemiyle türkleştirilmişti.Bir sürü türkten da faydalı oldu.Şu an hiç bir tek oyuncu o mevkide aurelio kadar iş yapamaz.Başarı istiyorsan böyle uygulamalar yapacaksin
    bunu oyuunda editörle yapsa biri hurraaaa millet saldırır adama hile yapıyorsun diye yalanmı?
    ama gerçek hayatta olunca savunuluyor nedense?

Quote Originally Posted by sherryy
    Ben sizi hiç anlamıyorum
    Kardeş burda aurelio dan değil nobreden bahsediyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Osmanlı Sadrazam ve vezirlerinin belli bir dönemden sonra %90-95'i Türk değildi zaten de..
    Birincisi; Osmanlı o adamları bebeyken alıp yetiştiriyordu, aklı başındayken ülkeye gelip de Vezir olan yoktur.
    İkincisi; en küçük bir başarısızlıkta bu devşirmelerin kelle giderdi.. Bilmiyorum Aurellio - Nobre falan razı mıdır Osmanlı Devlet Politikasına..
    Üçüncüsü; Osmanlı üç kıtada bilmemkaçyüzbin kilometrekareye yayılmış, bir eyalet - devlettir ve içerisinde 30 türlü ırk barındırmıştır. Fethedilen yerlerinden dil-din-ırk vs. gibi milli birliklerine ait noktalarına pek ilişilmemiştir..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

olay tarih dersine dönmüş ama mehmet abi çok güzel bir şekilde cevap vermiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nobre'ye ihtiyacımız yokki. Türkiye'de forvetten bol ne var
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kurbanınız olayım Osmanlıyı bari burda kurcuklamayın..Yazılması gerekenleri aynen yazdığın için kutluyorum mehmetçim..bana laf bırakmamışsın..
    gelelim sadede :
    70 milyonun içinde bir aurello yoksa varsın olmasın kardeşim..Ön liberosuz oynayalım icab ederse.Koray'ı Ümit Özat'ı koyalım idareten..gericilikse gericilik.dar kafalılıksa dar kafalılığında en önde gidenini yapıyorum ve ikisinide milli forma altında görmek istemiyorum..
    TÜRK MİLLİ MARŞINI BİLE OKUYAMAYAN BİR FUTBOLCU O FORMAYI GİYMEMELİ.
    giydirenlerde bu kararlarının netcilerinin altında ezilecekllerdir..

Anayasamızın 66. maddesi ise şu şekildedir;
    "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür".

Bu sözümle ne demek istediğimi herkes anlamıştır.

Del Piero_10, sen İtalyan mısın, Türk müsün? Her seferinde İtalya takımlarını, İtalya Milli Takımını savunuyorsun. Madem bu kadar İtalya meraklısı, özentisisin, git o zaman o ülke vatandaşlığına geç. Ne demek milli takımı desteklemem? Git İtalya Milli Takımını destekle, kupayı kazanınca çığlık at, sevin, Türk Milli Takımında yabancı uyruklu oyuncu oynuyor diye destekleme! Arjantinli Camoranesi oynuyor İtalya'da, sesin çıkmıyor, ama Türkiye'de Nobre, Aurelio olunca bangır bangır bağırıyorsun. Yarın öbürgün İtalyan bir oyuncu Türk Milli Takımı forması giyerse ne yapacaksın, sorarım sana.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri