Teknik Direktörümüz Slaven Bilic Trabzonspor deplasmanına şu futbolcularımızı götürdü:
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin.
Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Ramon Motta, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco.
Necip Uysal, Veli Kavlak, Kerim Frei, Muhammed Demirci, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Manuel Fernandes.
Mustafa Pektemek, Filip Holosko, Hugo Almeida.
Vira bismillah.
Vurduğun gol olsun Beşiktaş'ım.
İkinci yarıya iyi başlamak çok önemli. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz ve galibiyet ilaç gibi olur. Trabzonspor'un bu sezon evinde resmi maç kaybetmemiş olması büyük dezavantaj ama her şeyin de bir ilki vardır deyip galibiyete uzanalım.
Başarılar Beşiktaşım.
İki takım için de çok kritik bir maç, özellikle Beşiktaş puan kaybı yaşarsa ilk haftadan moral olarak çökebilir. İki takımın da temkinli olacağını düşünüyorum benim tahminin beraberlik ağır basıyor.
Necip stoperde başlayacakmı çok merak ediyorum.
Franco varken Necip stoper başlamaz herhalde. Hazır Escude de getirilmemiş.
Saat kaçta?
Tam gollü beraberlik maçı, hatta 1-1 biter gibi geliyor bana.
İkinci yarıya mutlaka galibiyet ile başlamamız gerekiyor.Zor bir maç olacak iki taraf için de,beraberlik ağır basıyor gibi duruyor,umarım biz kazanırız.
So what?
Saike
Beraberlik beklediğim bir maç
1-1 beraberlik bekledigim bir mac basarilar iki takimada
Çok zor maç.Beşiktaş maçlara çok hızlı başlıyor , Trabzon ilk 15 dakikalık dönemi iyi atlatırsa galibiyetle ayrılır sahadan.
Bugün eğer yenilirsek yönetime büyük tepki olacak. Ne bir takviye ne bir şey, hiç bir şey yapılmadı. Ligde transfere en çok ihtiyacı olan takımız ama ses soluk yok.
Bize galibiyet lazim
Besiktasada en az bizim kadar lazim
340gundur kaybetmiyoruz
Stad full cekecek uzun bir aradan sonra
Ve halen transfer yapmadi bu kulupler
Mac berabere bitecektir
Tolga; Atiba, Necip, Ersan, Motta; Veli, Fernandes; Töre, Oğuzhan, Olcay; Almeida
Kadro buymuş, tahmin ettiğim gibi stoperde Necip oynayacak. Umarım penaltı yaptırmaz çok korkuyorum. Franco güya ikinci yarı oynayacaktı. Her neyse onun dışında güzel kadro.
necipin defans oynamasi francoya net hakarettir.
Stoper'de Necip Değil Aksine Veli Oynayacak Zamanında Stoper Oynamışlığı Var Veli'nin
4-4-1-1 Gibi Bir Dizilişle Oynacağız Sistem Doğru Tam Bir Deplasman Takımı Gibi Oynayacak Takım Bu Maçta Kaybetmeyiz Gibi
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
GOL Emre Güral
TS 1 BJK 0
..Dakika 15..
Trabzon maça çok iyi başladı ve karşılığını da aldı güzel gol attı Emre 1-0 maç.
Şu an Ronaldinho'yu sahada izliyor olabilirdikAh ah
Gol geliyorum demişti zaten Emre'de çok temiz vurdu.
Necip'in pozisyon kesin faul ve sarı kart es geçti hakem.
Hakem nasil buna faul vermez anlamak mumkun degil, bunlar seminerlere cay ve biskuvi tuketmek icinmi katiliyor ?
Emre Güral'dan başka bir şey konuşulmuyor twitter'da, döktürüyor herhalde.
Trabzon devre arasında kendine iyi bakmış. Çok farklı bir takım gelmiş. Avrupa maçlarında gördüğümüz Trabzon'u görüyoruz.