arkadaşlar ben önümüzdeki sezon için bedava oyuncu aldım imza attır dedim
ama sonra vazgeçtim oyuncu imza attı temmuzda gelecek onu nasıl iptal edeceğim fm 05 te iptal edebiliyorduk bunda olmuyor herhalde
arkadaşlar ben önümüzdeki sezon için bedava oyuncu aldım imza attır dedim
ama sonra vazgeçtim oyuncu imza attı temmuzda gelecek onu nasıl iptal edeceğim fm 05 te iptal edebiliyorduk bunda olmuyor herhalde
ben yanlışlıkla kısa listeden çıkarmıştım çok istediğim bi adam gelmemişti. bendeki yanlışlıkla ama sen bi dene
kısa Listeden Çıkarınca Sözleşmemi Fesh Edildi - Yoksa Adamı Vazgeçti
gelmemesini bildiğim kadarı ile artık engelleyemezsin..
aslında hiç bilmiom. temmuz geldi baktım adam yok. haberlere baktım hiç bi bilgi yok gelecek olanlara bakım orada da yok. ben de bi teklif daha götürdüm ve bu sefer transferi gerçekleştirdim. adam acaip gelecek vaadediodu. şu anda dünyanın en iyi sağ kanadı(ortasahanın heryerinde oynayabilio hemde hepsi normal)Originally Posted by eser3131
walla adamın özelliklerine gir.change offer die bişey olması lazım.onu iptal et.
ben engelleyemezsin die biliorum
o yuzden transfer yaparken 2 defa dusun
engelleyemezsin bırak gelsin oynat veya gelir gelmez satmayı dene
bişi sorcam kimi aldın da istemion. atalarımız ne demiş:
"nerde beleş,
oraya yerleş"
sende heralde yabancı kontenjanından falan istemiosundur
Sanırım engelleyemiyorsun. Çünkü artık çoktan sözleşmeyi kabul etmiş. Bir nevi artık takımının oyuncusu sayılır.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
engelleniyor ya nasıl engellenmiyor. change bid bilmem ne yazıyor yada cancel offer yazıyor. Ben hep engelliyom yanlış adam seçersem.
evet yaaa arkadaslar bende rüstüde olmustu rüstü bedavaya real madride gitii sonra bende sözleşmesi bitio dio hemen imza atım dedim ama birçok kişide izliodu bende önce sözlem önerim yani bititrim sonra hiç kimse izleden yeniden sözlesme önerim dedim ama bu futbolcu bana gelicek bellli yıllık 2 milyon euro gidicek yaptım edin
engelleniyor..
oyuncunun profiline gir teklifi iptal ete bas.
tam olarak nerede
flood için özür ama resim olarak gösteriniz iyi olur
yada oyuncu imza atarken onay istiyorlar onaylama iptale bas..
yok abi engelleyemiosun.
son ok yi verdikten sonra engelliyemiyorsun ...eskidendi o özellik fm 2006 da yok
oyunyuya girdikten sora change offer die bişey olması lazım.ordan değiştiriliyodu galiba.
Ben bi daha 5 kere düsüncem yopksa rüstü benden yıllık 2 milyon alıcak gidio paralar
engelleyememek çok kötü olmuş 2006 da yaa
yok beyler bu benimde çok başıma geldi. hatta transfer dönemi dışında bi para karşılığında bi klüpten oyuncu alırken, oyuncuya kontrat önerdikten sonra trasfer tarihi muhtemelen ya 1 ocaktır yada 1 temmuz. bu tarihler gelmeden klüp parasını çooktan tahsil ediyo yani parayı ödemiş oluyosunuz. dolayısıyla iptal edilmiyo.
önceki ayın sonlarına doru verilio para sanırımOriginally Posted by FenerBahceLi
arkadaslar cancel offer kontrrat imzaladan önce oluo
bu oyunda imza attırdığın an iptal edemiyosun.fm2005 en güzel özelliğinden biriydi ama 2006 da yapmamışlar
Sen sanırım FM 2005 ten bahsediyorsun. FM 2006'da bir sözleşme kabul edildiğinde İPTAL EDEMİYORSUN ki etsen zaten saçma olurduOriginally Posted by TaşkınMahmut
Bir adamla sözleşme imzalıyorsun adam artık takımın oyuncusu hiçbir kulübün teklifini kabul edemez, sadece resmi olarak günün gelmesi gerekiyor, sen bu haldeyken sözleşmeyi iptal etcen
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
abi bende çok istedim ama engel olamadım
ama sonra bu özellik için sevindim çünkü adam bir sezonda 30 maçta 53 gol attı bende bu özelliğin işe yaradığını düşündüm ve sevindim sizde bir deneyin
HOŞ BİR ÖZELLİK
bence iyi bir özellik olmus...
ewet yani ne o adam kontrat imzalat sonra ben vazgeçtim de oh ne güsel. yok öle yağma
ya beyler adam artık anlaştık dio siz ne diosunuz engelleyemezsin arkadaşım.o cancel offer falan oyuncuyla tam anlaşmadan önce yapılabiliyo.geçmiş olsun
Yeni Farkettim Iptal edilmiyormus![]()