Büyük İhtimalle Rotasyon Uygulayacağımız Maçlardan Biri Olacak Rize Maçı
Chelsea Maçı Çok Zorlu Geçti Elimizde Geniş Bir Kadromuz Var Onu Değerlendirceğemiz Maç Bu Olabilir
Skor Konusunda Emin Değilim Ancak Ben Bu Maçta Ontiveroyu Görmek İhtimalimizin Olduğunu Düşünüyorum...
Bu maçta Selçuk, Burak ve Drogba kesik yemeli artık..Umut tek forvet oynasın.Ontiveroyu ben de görmek istiyorum artık..
rotasyon şart. çolak yekta gundogan bulut veysel gibi adamlar yuzde yuz oynamalı.
skor tabi ki önemli kazanmak lazım ama chelsea maçı baya efor sarfettik kazanamazsak da canları sagolsun.
beraberlik kokusu var havada 1-1.
Zorlanacağımızı düşünmüyorum.Rotasyon bence de yapılması lazım fakat en fazla 2-3 oyuncuyla sınırlı kalmalı.Aksi takdirde tecrübe eksikliğinden puan kaybı yaşayabiliriz ki, ligin en kritik haftalarındayız artık.
Maç ne olur bilmiyorum ancak kim oynarsa oynasın,zevk veren bir top oynayalım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Rize inşallah maçı alacaktır kendini de bizi de rahatlatacaktır.Mancini de oyuncularını dinlendirmeyi düşünürse Rize için büyük fırsat.
Léonard Kweuke geniş alan yakalara sıkıntı yaratabilir
Rotasyon yapsakta yeneceğimizi düşünüyorum .
Fazla gollü bir maç olmaz rotasyon yapılacağı çok aşikar tek farklı galatasaray galibiyeti bekliyorum ben.
Gol yemezsek kazanacağımız bir deplasman olacaktır. Chedjou bu maçta kesinlikle oynamalı keza Umut'ta öyle.
Rize iyi takım. Gol yemezsek kazanırız. Gol yersek çok zor.
Fenerbahçe maçının skoruna göre takımın maça olan konsantrasyonu muhakkak değişecektir. Cumartesi Fenerbahçe'nin olası bir puan kaybı ile çok istekli Galatasaray göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca çok geniş bir kadro var kondisyon açısından sıkıntı yaşanacağını hiç sanmıyorum. Veysel , Umut , Emre , hatta belki sakatlığı geçen Hamit, Sabri , yarım devre yorulan Semih, Burdisso gibi oyuncularımız var yorgun olmayan yada az yorulan. O yüzden maç ne kadar kazanmak isteyeceğimize bakacaktır.
steam : aytekin79
Nasıl oynarsak oynayalım kaç kaç biterse bitsin kazanalım.Fenerbahçe'nin kaybı maçı şenlendirir.
her hafta ayni seyler, "fenerin macina gore isler degisir"
gs kazanir, 0-1 ya da 1-2 skor tahminim. tek farkli galibiyet bekliyorum.
Gönlümden geçen 3 gollü bir galibiyet ama bu hayal tabii. Kadroyu hatta 18'i görene kadar tahmin yapmak zor. Umarım kazanırız ve Melo sarı kart görüp cezalı duruma gelir, çünkü cezasını içerideki maçta çekmesini istiyorum.
Çok fazla rotasyon yapacağımızı düşünmüyorum çünkü iyi bir takımın evinde oynayacağız ve deplasman karnemizde malum.
![]()
Rotasyonun tillahını yapmışsınTelles bence oynar veya Chedjou. Sneijder - Burak - Hajro olur ileride bence.
@ William Rookwood
dedigin kadro biraz hafif kalmis gibi, sampiyonluk yarisindan vazgectim demek olur. tam kadro ile bile zor olacak bir mac icin boyle rotasyona gidilirse ancak 1 puan alinabilir. gerci deplasmanlarda as kadroyla da 1 puan aliyoruz sonucta, yedekler alsin bari de denilebilir.
Düşmemeye oynayan bir Rize artık kolay maç kaybetmez kaldı ki kötü futbol oynamadıkları halde bu sıradalar.
drogba rize kafilesinde yokmus.
Aynen onu yazmak için girmiştim ben de. Bence bu bir işaret yeneceğiz.![]()
İyi olmuş Drogba'nın alınmaması. Zaten bu tür deplasmanlarda yokları oynuyor, onun yerine daha faydalı oyuncuları oynatabiliriz.![]()
drogba degil de sneijderi keserdim sahsen, drogbanin varligi yetiyor sahada cogu zaman. sneijderin vurdumduymazligi daha cok zarar veriyor gsye bu deplasmanlarda.
Umut-Burak pressleriyle en kötü 1 gol buluruz yemezsek tamamdır. Belki Mancini bir sürpriz yapıp tek forvet oynar belli olmaz ama Umut böyle bir deplasmanda 11 çıkmalı zaten Chelsea maçında da geç aldı oyuna.
kafilede 7 yabanci var, sanirim kimi disarda birakacagini henuz kararlastiramadi mancini.
Mancini izzetin gonlunu alir ve izzetde 1 gol atar.
Muslera Veysel Semih Chedjou A.Telles Hajrovic Melo Yekta Selçuk Sneijder Burak