FM 14 te yeni stad yaptırabilen varmı?
Nazilli ile ŞL yi kaldırdım.Stad 10.000 kişilik.Sonunda yönetim yaptırmaya kalktı ama yerel yönetim izin vermemiş.Daha sonra değişme şansı varmı hep bu staddamı oynayacağım?
FM 14 te yeni stad yaptırabilen varmı?
Nazilli ile ŞL yi kaldırdım.Stad 10.000 kişilik.Sonunda yönetim yaptırmaya kalktı ama yerel yönetim izin vermemiş.Daha sonra değişme şansı varmı hep bu staddamı oynayacağım?
İstifa et reis. Değmezmiş![]()
Yönetimden yana sıkıntı yok.Belediye izin vermiyo
Daha sonra izin verme şansı varmı onu merak ediyorum
Yerel Seçimler yakın aslında izin vermeleri gerekir.oylar düşer bence zorla biraz.
Şaka bir yana. Başıma hiç gelmedi yardımcı olamayacağım ama FM için renk olmuş , yerel yönetim felan.
Daha öncede vardı aslında. CM 03-04 oynarken yine Nazilli ile stad değiştiremiyordum.
Onda durum değişmiyordu bunda durum ne onu merak ettim.
Büyütmeye de mi izin vermediler ?
Muhtemelen onada izin vermiyorlar yada stad eski olduğu için büyümüyor.Uzun zamandır stad büyütme seçeneği pasif.Ekonomi iyi seviyede.
Antik hipodromda mı maç yapıyorsun da yıkmalarına izin vermiyorlar![]()
steam : aytekin79
ŞL'yi kazanmışsın 10.000'lik stadla, adamlar daha stat yaptımıyor, rezilliğe bak.O belediye ne işe yarıyor acaba?![]()
Valla 9 sezonda ŞL'yi aldıysan helal olsun biz bu oyunu boşuna oynuyoruzYani doğruysa 2015'e para verip almam
![]()
Gül gibi stad Hüsnü Nazilli Belediyesi doğal güzellikleri koruyor hak vermek gerek tarlada oynamaya devam (:
...
Yaa oynamasına oynarımda ona göre yapılanmam lazım
Şuan yetiştirdiğim jenerasyonla başarı yakaladım ama ekonomi yapamıyorum.Oyuncu satmadan kara geçemiyorum.![]()