1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Futbolcu görüşmek istemiyor.

Default Futbolcu görüşmek istemiyor.

Merhaba.
    Brezilayada oynayan bir oyuncuya beşiktaş üzerinden 63milyon € teklif ettim.
    Takım kabul etmesine rahmen oyuncu takımla görüşmek istemiyor.
    bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hangi futbolcu regen mi profilini atarsanız iyi olur

ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Belki oyuncunun profilinde tercihler kısmında ''Avrupa Kıtasında Oynamak İstemiyor'' veya ''Türkiye Liginde Oynamak İstemiyor'' yazıyordur.O zaman yapacak bir şey yok.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Belki oyuncunun profilinde tercihler kısmında ''Avrupa Kıtasında Oynamak İstemiyor'' veya ''Türkiye Liginde Oynamak İstemiyor'' yazıyordur.O zaman yapacak bir şey yok.
    Profilinde herhangi bişey yazmamakta.
    Hatta oyuncu sevdiği kulüplerin arasında beşiktaş taraftarı var.
    Yani gelmemesi için bi sorun yok.Heralde trip atıyor

Quote Originally Posted by fenomen77 View Post
    Hangi futbolcu regen mi profilini atarsanız iyi olur

ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Mesüt Özil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok istiyosan basına konuş bence

Mesuttan daha iyi bi futbolcu keşfettim.Genç yetenek.Mesuta verdiğim paranın 3te1 ini adama verdim koşa koşa geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Mesut Özil'in brezilya liginde ne işi var
    malatyAdana!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Oyuncunun temsilcisi ile aran bozulmuştur, sevilmeyen listesine girmişsindir bu yüzden futbolcuyu masaya oturtmuyordur.Oyuncunun bilgilerinden temsilcisine tıklayıp oradan bakabilirsin.

takımla yeni sözleşme imzaladıysa sözleşme görüşmesine başlamaz. ama mesut özil'in brezilya liginde ne işi var ya. brezilya'ya gidince hayata küsmüştür belki

Brezilya'ya gitmişse kesin psikolojik sorunlar yaşıyordur Mesut. gelmemesi normal fazla gitmeyin üstüne

NŞA da mesut brezilyada gaz halde bulunur ancak .

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Tekelchi View Post
    Profilinde herhangi bişey yazmamakta.
    Hatta oyuncu sevdiği kulüplerin arasında beşiktaş taraftarı var.
    Yani gelmemesi için bi sorun yok.Heralde trip atıyor
    Mesut Özil - Fenerbahçe taraftarı ve profilinde de böyle yazıyor, sende nasıl Beşiktaş taraftarı yazdığını anlayamadım?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandığımda Mesut Özil'i takıma 30 milyon Euro karşılığında takıma katmıştım. Alması zor olan bir futbolcu değil.

Arkadaşta hafif bir Fenerbahce58 havası var. Ne günlerdi be.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

aynı Sorun bende de var. Bende aynı konuyu açacaktım ama madem böyle bir konu var bende anlatayım....

FM 14 oynayanlar bilirler Türkiyede yabancı krizi olduğundan Türk oyunculara yöneldim ve Almanyadaki gurbetçilere sarmış durumdayım. Arama yaparken Schalke 04'te oynayan Kaan Ayhan'ı gördüm ve beni benden aldı. Profili gerçekten çok başarılı... Gelmeme ihtimalini düşünerek te medyaya demeç verdim ve oyuncuyu almakta nekadar hırslı olduğumu gösterdim ardından oyuncu Galatasaray'da oynayabileceğini fakat bunun için teklif yapmamı istedi.(Galatasaray'ı yönetiyorum) Bende kulübüne teklifi yaptım neyse anlaştık fakat kontrat görüşmelerine başlayamıyorum. Kesinlikle olmuyor. Ne yaptıysam beceremedim. Aynı sorunu Leverkusen'de oynayan Emre Can'da da yaşıyorum. Profilinde ne yazıyor bilmiyorum ama Emre Can'ın GalataSaray taraftarı olduğunu biliyorum. Bunun bir çözümü yokmu arkadaş. Belki çıldırdım belki senelik 10 M €'yu gözden çıkardım ve baştan çıkarıp alacağım. Neden izin vermiyor oyun...???

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Büyük bir takımdan oyuncu almak zordur her zaman onun için sözleşmesinin son 6 ay kalmasını beklemekte yarar var

Bir Önceki Mesajlarda Belirtilmiş Ama Heralde Gözden Kaçmış.

Acaba Oyuncunun Menejeri Senin Hakkında Olumsuz Fikirli mi ?

Bir de Oyuncuyla Konuşup Menejeri ile Yollarını Ayırmasını Talep Edebilirsin Bazen İşe Yarıyor Ama Oyuncuyu İkna Etmen Önemli Menejerin Senin Geleceğini Karartıyor Cinsinden Ayartmalar Oyuncunun Aklını Çelebilir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bir Önceki Mesajlarda Belirtilmiş Ama Heralde Gözden Kaçmış.

Acaba Oyuncunun Menejeri Senin Hakkında Olumsuz Fikirli mi ?

Bir de Oyuncuyla Konuşup Menejeri ile Yollarını Ayırmasını Talep Edebilirsin Bazen İşe Yarıyor Ama Oyuncuyu İkna Etmen Önemli Menejerin Senin Geleceğini Karartıyor Cinsinden Ayartmalar Oyuncunun Aklını Çelebilir.

Oyuncunun temsilcisi ile yollarını ayırmasını sağladım, hatta bunu birde oyuncunun takımını menajer ekleme yoluyla kontrol ederek o şekilde de denedim fakat sonuç yine aynı... Acaba bir hata olabilir mi? Oyuncu gelmek istemese gelmiyorum der kestirip atar. (ÖRN: İbrahimoviç: Galatasaray'a transfer olmaya niyetim yok...) Fakat oyuncu da istemesine rağmen başarılı olamadım. mecburen vazgeçtim transferden fakat kafamı kurcaladı acaba hata mı var diye.

Kaldı ki oyuncunun temsilcisi beni neden sevmesin ki. Adamı daha önce hiç görmedim ve temsilcisi olduğu bir oyuncu kadromda yok...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne hikmetse oyuncuyu almayi becerdim... Sozlesme teklifini siz degil genclik gelisim sorumlusu veya futbol direktoru yapsin ardindan sozlesme teklifini degistir diyerej devreye siz girebilirsiniz. Bu sekilde gorusmek istemeyen futbolculari masaya oturtabilirsiniz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Aydın-Nazilli

bendede şöyle bir sorun var.10 yıllık oyuncum benimle sözleşme imzalamak istemiyor.oyuncuyla konuştum imzalamazsan transfer listesine koyucam dedim.imzalamayı istiyorum dedi.sözleşme öner dediğimde temsilci oyuncum istemiyor diyor.oyuncuya temsilciyi kovdurtamadım ne yapıcam bilmiyorum.oyuncuyu tutma sebebimde 10 yılı doldurunca oğlu oluyormuş efsanesini denemek

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ben aynı durumu enes ünalda yaşamış dım. Temsilcisi ilede sorunum olmadığı halde temsilci masaya oturmuyordu.

Nesil
    2013
    Yer
    Aydın-Nazilli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ben aynı durumu enes ünalda yaşamış dım. Temsilcisi ilede sorunum olmadığı halde temsilci masaya oturmuyordu.
    ben temsilciyi kovdurttum yinede oturmuyor

24. Default

Ben de başka bir takımda altyapıda olan oyuncuyu almak isterken benzer bir şey yaşadım yalnız fark şu; oyuncunun temsilcisi yok. Birebir oyuncuyla muhatap oluyorum ama olamadım yani adam masaya dahi oturmak istemiyor.

Not: Feneri yönetiyorum.Almak istediğim adam Bursa'nın oyuncusu

Nesil
    2013
    Yer
    Aydın-Nazilli

Quote Originally Posted by mmllhh View Post
    Ben de başka bir takımda altyapıda olan oyuncuyu almak isterken benzer bir şey yaşadım yalnız fark şu; oyuncunun temsilcisi yok. Birebir oyuncuyla muhatap oluyorum ama olamadım yani adam masaya dahi oturmak istemiyor.

Not: Feneri yönetiyorum.Almak istediğim adam Bursa'nın oyuncusu
    yeni çıkan regenlerde öyle oluyor.1-2 ay geçsin ondan sonra dene.

Mesaj Yetkileri