ANTALYASPOR'DA AYRILIK VAR!
Ligin orta sıralardaki bir takımı olan Antalyaspor'da Samet Aybaba'yla yollar ayrıldı.Yönetimin yaptığı açıklamada AYBABA ile fikir ayrılıklarına düşüldüğü ve uyumsuzluk sorunu nedeniyle ayrıldıkları söylendi.Ayrıca yönetim takım uyumunun bozulmamasıyla ilgili bir Türk teknik adamın takımın başına getirileceğini söyledi.Ayrıca isim olarak da Emir BIYIKCI'nın en büyük aday olduğunu belirtti.
EMİR BIYIKCI ANTALYASPOR'DA!
Antalyaspor'da AYBABA ile yolların ayrılmasıyla birlikte yeni teknik adam Emir Bıyıkcı'yla sözleşme imzalandı.Şimdi hemen BIYIKCI'YLA olan röpörtajı aktarıyoruz.
Emir BIYIKCI: Davetiniz için teşşekkür ediyorum.
Muhabir:Asıl biz teşekkür ederiz.Antalyaspor'un yeni teknik adamı sizsiniz bu konuda herhangi bir heyecanınız var mı?
Emir BIYIKCI:Tabiikide.Her teknik adam Antalyaspor gibi bir takımın başına geçmek ister.
Muhabir:Peki lig için görüşleriniz neler? Ligi kaçıncı sırada bitirmeyi hedefliyorsunuz?
Emir BIYIKCI:Yönetimimiz ligi orta sıralarda bitirmemizi istiyor ama benim amacım başarması zor olsada Avrupa Ligi vizesi almak.
Muhabir: İlginç.Sorularımı cevaplandırdığınız için teşekkür ederim Emir Bey.İyi günler dilerim.
LOGOMUZ
STADIMIZ
KADRO HAKKINDA BİLGİ
Kadromuz gayet iyi.Ama sol tarafa takviye yapmamız gerekecek.Aklımda 2 isim var.Bunları bağladığımda tadından yenmez olacak.
Hazırlık Maçları Fikstürü
-Antalyaspor Yedekler
-Mersin İ.Y.
-HSV
-Altınordu
-İskenderun D.Ç.
-Samsunspor
Maçlarla ilgili tahminlerinizi bekliyorum.Hem sonuç hemde galibiyet olarak yazarsanız hoş olur.
BİRDAHAKİ YAZIDA
•TRANSFERLER
•HAZIRLIK MAÇLARI
•TAHMİN İÇİN LİG FİKSTÜRÜ