Torku Konyaspor kazanır
Berabere biter
Beşiktaş kazanır
Last edited by E.Cartman : 14.Nisan.2014 at 22:41
Olimpiyat Stadı'nda sampiyonluk maçı oynamamız icin Bjk'nin bu maçta puan kaybetmesi gerekiyor büyük bir heyecanla izleyecegim.
Kusura bakma Yiğit öyle bir şey olmayacak
Bu tarz zor deplasmanlardan rahat oyunlarla çıkabiliyoruz genelde. Karabükspor maçına istisna gözüyle bakıyorum.
Gekas'ı durdurduğumuz vakit gerisi çok da sıkıntı çıkarabilecek düzeyde değil. Veli Hleb'i zaten hayattan bezdirecek net bir şekilde
Galip geleceğimizi düşünüyorum , Almeida da gol hasretine bir son verir bu maç.
Almeida dışında elde forvet kalmadı zaten Anıl, bir zahmet son versin o hasrete.
Çok zor bir maç olacak, Konya da düşme potasına yaklaştığı için can havliyle oynayacak. İleride çok tehlikeli ayaklara da sahipler (Hleb, Djalma, Gekas, Hasan Kabze). Umarım 3 puanı alabiliriz. 1-0 olsun, bizim olsun.
Umuyorum Gekas ve Hleb reyizler bize bir kıyak geçerler.
Başarılan Konyaspor !![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Konyaspor , Mesut Bakkal'la iyi bir çıkış yakaladı bu maçı alıp düşme hattından iyice uzaklaşmak isteyeceklerdir. Gol yiyeceklerini sanmıyorum atarlarsa biter bu iş.
Hleb yaklaşık 6 senedir tehlikeli bir oyuncu değil dert etmeye gerek yok![]()
Kim bize kıyak geçecekmiş bıraksınlar allah aşkına çapları nedir.Kapanıp kontra deneyeceklerdir böyle bir maç beklıyorum.
Bu arada konya 1maç seyircisiz cezası aldı kadın seyirciler olacak sanırım.
Kimse kimseye kıyak geçmez bu saatten sonra, boş yere tartışmayalım bence. Konya düşmeme derdinde, biz ise ikinci olup şampiyonlar ligine direkt katılmanın planlarını yapıyoruz. Konya'da oynanacağı için ortada bir maç, daha çok isteyen ve iyi oynayan kazanacak maçı.
Yahu kıyak derken ''umarım Konya puan alır'' manasında kıyak dedim ben![]()
Maçtan 1 gün önce maçın seyircisiz oynanacağını açıklayan TFF ye selamlar
Tolga Zengin
Atiba Hutchinson - Pedro Franco - Dany Nounkeu - İsmail Köybaşı
Veli Kavlak - Jermaine Jones
Olcay Şahan - Oğuzhan Özyakup - Ramon Motta
Hugo Almeida.
Yedekler: Cenk Gönen, Uğur Boral, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Kerim Frei, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek.
İsmail'in yerine Uğur Boral sol kanatta oynasa bence daha verimli olur, İsmail takıma zamanla monte edilmeli..
Hem 2.'lik hem de derbi öncesi moral için bu maçı mutlaka kazanmalıyız..
Bu akşam Ozzy'den gol bekliyorum..
Başarılar Beşiktaş'ım..
Gekas 90+ 3
Adamsın Gekas![]()
Sivas'ta beraberlikte kurtarır artık.
Beşiktaş'lı kardeşlerime geçmiş olsun 90+3'de gol yemeleri kötü oldu.
![]()
Beşiktaşlı gibi üzüldüm yaa!
Bilic yıkıldı resmen
Vermeyin şöyle tecrübesiz hakemleri şu kritik maçlara. Jones'un pozisyonuna faul verse iş bitecek.
Takımın hatası da 10 dk top çevirilmedi, top oynamdık hatta.
Yazık oldu bu kadar emeğe.
Şampiyonlar ligini kovaladığımızda başımıza bunlar geliyorsa şampiyonluk kovalasak kim bilir neler olacak.
Yazıktır günahtır.
Son dakikada sahanın köşesinde tere yağından kıl çeker gibi temiz bir şekilde Jones'tan topu çalan Konya'lı oyuncuya ve bilhassa bunu çok güzel tespit eden hakeme tebrikler! Konya'nın beraberliği kurtarmasından payı var.Akşam yastığa başını koyduğunda vicdanı rahat bir şekilde uyur artık.![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Nisan.2014 at 23:42
So what?
Saike
Sağolasın Gekas reyiz.![]()