1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Başka Maçları Seyretme

Hybrid View

Default Başka Maçları Seyretme

Arkadaşlar Merhabalar,

FM serisinde başka maçları seyretmek mümkün mü. Örneğin ben şuan gs deyim ş.liginden elendim ama final maçını seyretmek istiyorum veya rakibimin önemli maçını seyretmek istiyorum.

yanlış hatırlamıyorsam fifa manager serilerinde bu mümkündü fm de de böyle bir özellik var mı?

Teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Evet, fikstürünüzle çakışmadığı sürece seyredebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Turnuvanın fikstürünü açıp maçın skorunun yazılacağı "-"li kısma tıklarsanız izlersiniz maçı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Evet Mümkündür.

Rakibinizin veya İzlemek İstediğiniz Maçı Takımların Fikstür Bölümüne Gelip Hangi Maçı İzlemek İsterseniz O Maça Bir Tik Koyup Tarihi/Maç Saati Geldiğinde İzleyebilirsiniz.

Yalnız Tek Bir Şartı Var O Gün ve O Saatte Sizin Herhangi Bir Maçınız Olmaması Gerekir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by oguzhantercan View Post
    Arkadaşlar Merhabalar,

FM serisinde başka maçları seyretmek mümkün mü. Örneğin ben şuan gs deyim ş.liginden elendim ama final maçını seyretmek istiyorum veya rakibimin önemli maçını seyretmek istiyorum.

yanlış hatırlamıyorsam fifa manager serilerinde bu mümkündü fm de de böyle bir özellik var mı?

Teşekkürler
    Tabiki mümkün. Maç fikstürüne gelip oradan "Atletico Madrid v Barcelona" yazan yerdeki v ye bastığında attend (türkçe katıl veya izle yazıyordur.) yazısı çıkacaktır sonrasını oyun kendi hallediyor maç başladığı anda sen her ne yapıyorsan onu kesip seni maç ekranına aktarıyor.Hatta o maçta oynayan ilgilendiğin bir oyuncu falan varsa maç sonunda haber olarak "Arda'yı izlemeye gitti." tarzı şeyler de çıkabiliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Maçını izleyeceğin takımın fisktüründe oynayacağı maçın karşısında "-" gibi bir simge vardır. Eğer senin maçınla çakışmıyorsa o simgeye tıklayarak izlemek için adım atmış olursun. Ya da maçını izleyeceğin organizasyonun fikstüründen izlemek istediğin maçın takım isimleri arasındaki simgeye tıklayarak da izlemen mümkün.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı cevabı 4 farklı şekilde vermişiz, var mı artıran
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yani bak ne kadar yardımcı bir forumuz dahada anlamadıysan yani

Günün En Şanslı Üyesi İlan Ediyoruz Seni

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Ben bu izleme olayını bilmiyordum.Bu olay milli takımda da oluyormu yani "şu şu oyuncuyu izledi" gibi birşey çıkıyor mu?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Eğer milli takım hocasıyken izlemeyi soruyorsan, zaten takım havuzundaki oyuncuların maçları için her hafta asistan tarafından izlenecek maçlar listeleniyor sana. Oradan izleyeceğin maçı seçebiliyorsun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

peki maçı izlediğimizde haberlerde şu hoca şu oyuncuları izledibdiye bir şey çıkıyor mu?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by FearlesSamu View Post
    peki maçı izlediğimizde haberlerde şu hoca şu oyuncuları izledibdiye bir şey çıkıyor mu?
    Evet çıkıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by FearlesSamu View Post
    Evet çıkıyor, başka menajerlerin sizin maçınızı izlediğinde de maç sonu gelen kutusuna bilgi geliyor.
    malatyAdana!

bilgilendirme için çok teşekkürler arkadaşlar, iş hayatında olduğumuz için cevap yazamadım

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

forum arkadaslarimi bu yardim etme tutkularindan ve ozverilerinden oturu kutluyorum. yardim icin adeta yaris halindeler.

Mesaj Yetkileri