1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Takımı tatile göndermek?

Default Takımı tatile göndermek?

Merhabalar Rusya Liginde Zenit takımını yönetiyorum lig 3 aylık tatil dönemine girdi Bu arada bütün takıma 1-2 haftalık tatil vermek istiyorum nereden yapabiliriz bunu? Ya da Bu süreçte hazırlık maçı yapma dışında alternatif fikri olan varmı ? Paylaşabilirseniz sevinirim Teşekkürler..

Edit: 3 aylık devre arası tatil dönemi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımın hepsini seçip sağ tıkla, antreman sekmesinden dinlendire gel ordan da 1 hafta'yı seçip 1 haftalığına dinlendirebilirsin. Başka bir yolu var mı bilmiyorum ben.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Takımın hepsini seçip sağ tıkla, antreman sekmesinden dinlendire gel ordan da 1 hafta'yı seçip 1 haftalığına dinlendirebilirsin. Başka bir yolu var mı bilmiyorum ben.
    Teşekkür ederim . Ama ben biraz sabırsız davranmışım otomatik kendi girdi tatile takım. Rusya Ligine has bir durum bu galiba

Yok.O bütün liglerde oluyor.Oyuncular sezon bittiğinde (genellikle mayıs ayında) tatile giderler.

Quote Originally Posted by FearlesSamu View Post
    Yok.O bütün liglerde oluyor.Oyuncular sezon bittiğinde (genellikle mayıs ayında) tatile giderler.
    Devre arasından bahsetmiştim . Teşekkür ederim yinede

Rusya liginde 3 aylık devre arası mı var?

Evet Var.

Sert Geçen İklim Şartlarından Dolayı İletişimin Kopmaması Adına Özellikle Ocak-Şubat Aylarında Rusya'da Futbol Maçları Olmaz. Bu Mart Ayının En Erken 2.Haftasına Kadar Devam Eder

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Evet Var.

Sert Geçen İklim Şartlarından Dolayı İletişimin Kopmaması Adına Özellikle Ocak-Şubat Aylarında Rusya'da Futbol Maçları Olmaz. Bu Mart Ayının En Erken 2.Haftasına Kadar Devam Eder
    Polonya'da da varmis, Aralik ayinda takimin basina gecince 3 ay yattik.

Aslinda takima isinamadan maclara cikmaktan daha iyi oldu, eksi yani, sezon zamaninda bitsin diye maclarin cok ardarda oynanmasi.

Mesaj Yetkileri