Akhisar Bld. Kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Hazır şampiyon da olduk. Kalan 3 maçta gelecek sezon kadroda tutacağımız yedek ve 18 dışı oyuncuları görmek için harika fırsat.
Mert
Topuz
Bekir
Serdar
Hasan Ali
Selçuk
Cristian
Salih
Alper
Holmen
Webo
11'i fena olmaz. Toplu bir rotasyon ahım şahım bir takım performansı ortaya koymaz lakin bu oynayan adamlara iyi bir mesaj olur.
...
bu kadro kupada surunmustu. bazilari onumuzdeki sezon takimda bile olmayacak bence. kemik kadroya 3-4 genc serpistirilirse ideal olur. mert de kaleyi alsin artik.
zevkli bir mac olacak bence, iki takim da acik futbol oynuyor.
Mert-Topuz-Bekir-Kadlec-Hasan Ali-Selçuk-Alper(Salih)-Holmen-Kuyt-Sow-Webo şeklinde çıkarız bence. Oyuncular umut verici bir performans ortaya koysun yeter, sonuç tabi ki önemli değil.
Berabere bitebilir. Malum artık bir amaç kalmadı ligde. Akhisar'da bu maça iyi hazırlanmıştır...
Gereksiz bir maç bitse de gitsek. Geçen hafta bile top oynamadık bundan hiç beklentim yok.
Sezon boyunca yedek kalan oyuncular için ele geçen en iyi fırsat her ne kadar da yedek kadroylada çıksa galip gelmeye çalışacaktır.
umarım salih oynar su kalan maçlarda
Gecen hafta ki futbolu izledikten sonra normal öyle demesi.Adamlar bitse de gitsek diye cıktılar gecen hafta. 24 şut 3 isabet gösteriyor bunu.Topu alan vurdu kaleye , eglencesine bir maç oynadılar.Şampiyonluk maçında böyle oynayanlar öylesine maçta neler yapar.Eger as kadromuzla cıkarsak kazanmamızın imkansız oldugunu düsünüyorum.Gencler yada yedekler filan oynarsa o zaman kazanabiliriz.
Ben beklenenin aksine çok istekli bir Fenerbahçe göreceğimize inanıyorum.
İyi futbol olur mu bilmem ama en az 2 fark ile kazanmamızı bekliyorum. Belki çok taraflı gözükebilir bu yorum ama gerçekten taraf tutmaktan çok içimdeki bir his diyebiliriz buna.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bir maçta da Serdar'ı görelim istiyorum ya.Ulu Önder Selçuk Şahin'den de gol bekliyorum oynarsa.
serdar kimdi diye bi beş saniye düşündüm sonra hatırladım demekki çocuk hafızalardan silinecek kadar takımdan uzak![]()
Fenerbahce'nin ilk 11'i
Hey Allahım ya.Bizim rotasyon da bu kadar olur işte Selçuk oynar anca.
![]()
Hasan Ali ne alemde ya ? Oynatmıyorsanız bize verin de Telles'e alternatif olur
Edit:
Tamam fıtıkmış![]()
Bu arada Emenike'yi kanat oynatan abim kimse öpüyorum onu.
Yeter arkadaş şu forvetleri kanat yapıp durmayın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
şu alper hariç herkesi kanatta oynatıyorla oynat şu çocuğu kanatta yeter yahu
Akhisar Bld'li futbolcular takımımız sahaya cıkarken cıkıs tünelinin önüne dizilip alkısladı.
https://vine.co/v/M6B6bhLEm3B
Akhisarlı futbolculara helal olsun..
Bu arada Bruno yazdı 1-0 önde Akhisar
Oynayacagımız son 3 maçın da anlamı var aslında.En fazla 12 puan farkla Gs sampiyon olmus ligde.O rekoru kırabilecegimiz bir sezon ancak daha 3. dakikada yedik golü.![]()
Helal olsun Akhisar oyuncularına.
Diğer Anadolu takımlarına da örnek olmalı bu davranışları. Zaten güzel bir oyun anlayışları var, iyi de taraftarı var. Bu tür centilmenlik adına yapılan davranışlarla kulüp manevi olarak daha da değerli bir hale geliyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kerim Zengin 2-0
Helal olsun Akhisar oyuncularına vol2.
![]()
Gol! Kerim Zengin 14' (Akhisar Bld. 2 - 0 Fenerbahçe)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aynen tahmin ettigim gibi gidiyor maç.Rize maçında bile top oynamadılar bu maçta top oynamalarını bekliyoruz.Fark acılır Akhisar hucum futbolunu oynamaya devam ederse.
Akhisar önce güldü, sonra bastı eksiyi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
zaten Ersun Yanal'ın takımları 2.yarı düşüyor yeaa